Η τηλεφωνική συνέντευξη του π. Νεκταρίου Μουλατσιώτη στον ραδιοφωνικό σταθμό " Παύλειος Λόγος" της Ι. Μητροπόλεως Βεροίας

Πολύ σημαντικές επισημάνσεις του Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη για την κάρτα του πολίτη τα σημεια των καιρων και άλλα, στον ραδιοφωνικο σταθμό "Πάυλειος Λόγος 90,2 της Μητρόπολης Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας την τρίτη 11-01-2011, στην εκπομπή: "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ" με παρουσιαστές τον Αντώνη Δημησιάρης και την Στέλλα Δήμου.



Σχόλια

  1. ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΙΜΟ
    ================
    Καλησπέρα σας, είμαι ένας ανώνυμος σχολιαστής και θέλω κάτι να προσέξετε.
    Είναι ένας κίνδυνος απο προβοκάτορες δυσφήμισης και συκοφάντησης ανώνυμων σχολιαστών σας.
    Έστω π.χ. ότι γράφει συχνά στο blog σας ο ανώνυμος με το όνομα ΜΑΝΩΛΗΣ.
    Κάποιος στέλνει ένα αισχρό ή άτοπο ή υβριστικό σχόλιο που επίτηδες βάζει το όνομα ΜΑΝΩΛΗΣ. Αυτό το σχόλιο εσείς δεν θα το δημοσιεύσετε φυσικά και θα νομίζετε ότι το έστειλε ο ΜΑΝΩΛΗΣ. Ο ΜΑΝΩΛΗΣ όμως ποτέ δεν θα μάθει τί έγινε ώστε να καταρρίψει αυτήν την συκοφαντία-προβοκατόρικη ενέργεια.
    Αποτέλεσμα είναι να έχετε λανθασμένες απόψεις για τον ΜΑΝΩΛΗ.

    Συμπέρασμα που βγαίνει είναι, να μην λαμβάνεται υπ'οψη τα ανώνυμα σχόλια που ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, διότι πολύ πιθανόν να τα έχουν γράψει προβοκάτορες, χρησιμοποιώντας ψευδώνυμα ή επώνυμα, άλλων.
    Όταν απορρίπτετε ένα σχόλιο να το βγάζετε απο το μυαλό σας και να μην χαλάει η εικόνα που έχετε για τον ΜΑΝΩΛΗ.

    Το ισχύει αν το σχόλιο, το δημοσιεύσετε και αφορά ανάρτηση που έγινε πριν π.χ. 1 μήνα. Διότι ο ΜΑΝΩΛΗΣ δεν σημαίνει ότι κοιτάει τις παλαιότερες αναρτήσεις, ώστε να πει αν είναι δικό του ή όχι.
    Το ίδιο ισχύει και αν το δημοσιευσετε και ο ΜΑΝΩΛΗΣ δεν γράφει συχνά στο blog σας αλλά γράφει π.χ. κάθε 15ημέρες, διότι μπορεί να σημαίνει προβοκατόριακ σχόλια που έχετε δημοσιεύσει με το όνομα ΜΑΝΩΛΗΣ να μην τα έχει δει, ώστε να δηλώσει ότι δεν είναι αυτός.
    Μόνο όσοι καθημερινά ή συχνά επισκέπτονται το blog σας λαμβάνουν γνώση για τα ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ σχόλια. Τα αδημοσίευτα σχόλια που πετάτε μην τα λαμβάνετε υπ'΄οψιν και μην είστε σιγουροι ότι τα έγραψε αυτός που αναφέρεται το όνομα του κάτω απο το σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις