Η κατοχική κυβέρνηση κατάργησε με χυδαίο τρόπο το άσυλο που προσφέρει ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ο Ιερός χώρος μιας Ορθόδοξης Εκκλησίας (Video)

Δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας Ορθόδοξος Χριστιανός που να μην  αγανάκτησε με την  χθεσινή ιερόσυλη πράξη  των  κατασταλτικών δυνάμεων της κατοχικής  κυβέρνησης στον Ιερό Ναό του Αγίου  Παντελεήμονα.

Τα επεισόδια που συνέβησαν εκεί είναι γνωστά και  ο Θύμιος Παπανικολάου  στο  αναδημοσιευμένο και απο  εμάς κείμενό του  τα σχολιάζει με εξαιρετικό τρόπο (βλ.εδώ ).
Αυτό όμως που δεν είναι  γνωστό είναι ότι τέτοιες  ιερόσυλες  πράξεις  είχε να δεί  η πατρίδα μας  περίπου 70 χρόνια, απο τότε  που  η "Νέα Τάξη" (τότε του  Γ΄Ραϊχ) είχε  ξανακάτσει στον σβέρκο μας  με τα δικά της όμως στρατεύματα.
Όχι μόνο η ηγεσία του  υπουργείου  "προστασίας του πολίτη"  αλλά και  τα εκτελεστικά της όργανα  έχουν  την ευθύνη αυτής  της ιερόσυλης και απαράδεκτης απο κάθε άποψη πράξης.
Αν  ο κ. Παπουτσής και οι συν αυτώ πραιτωριανοί της "Νέας Τάξης Πραγματων" διέταξαν να απωθηθούν με οποιονδήποτε τρόπο  οι  συγκεντρωμένοι  στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, θα κριθούν  πολιτικά απο  τον λαό  όσο  ακόμα  του επιτρέπουν  να εκλέγει τους "αντιπροσώπους" του.
Όμως αναρωτήθηκαν αυτοί οι αστυφύλακες  που έριξαν τα δακρυγόνα μέσα στην Εκκλησία,  ότι  αυτός ο χώρος  είναι  Ιερός και μάλιστα ίδιος με εκείνον  στον οποίο μωρά βαπτίσθηκαν στον όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος;
Σκέφτηκαν έστω και για λίγο, ότι   κατά την  εκτέλεση των "καθηκόντων"  τους πρέπει  να βάζουν υπεράνω όλων των "άνωθεν εντολών"  τα Ιερά και τα Όσια,  για τα οποία πολέμησαν και  έχυσαν το αίμα τους οι πρόγονοί τους , προκειμένου αυτοί  να  ζούν σήμερα  έστω και σαν ξεπεσμένοι  "Ευρωπαίοι" και όχι σαν  σκλάβοι ραγιάδες;
Αυτός ο Ιερός χώρος  τον οποίο τον αντιμετωπίσατε με λιγότερο σεβασμό απο την οποιαδήποτε "γιάφκα" τρομοκρατών και πρακτορίσκων κουκουλοφόρων , δεν  ανήκει σε καμία πολιτική οργάνωση και δεν είναι ιδιοκτησία κανενός.
Είναι ο Οίκος του Θεού  στον οποίο, όποιος  συνάνθρώπός μας  καταφεύγει ζητώντας βοήθεια ή άσυλο  θα πρέπει να το βρίσκει  κατά τις εντολές της Κεφαλής της Εκκλησίας  μας  δηλαδή του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.
Παραβιάσατε αγαπητοί ένστολοι συμπολίτες  μας και τον  νόμο, σύμφωνα με τον οποίο ....τιμωρείται όποιος  εμποδίσει   κάθε είδους λατρευτική πράξη ή τελετουργία της Ορθόδοξης  Εκκλησίας, πολύ δεν περισσότερο  όταν αυτή επιτελείται εντος ενός Ιερού Ναού,αφού ρίξατε  δακρυγόνα μέσα στον Ναό  την στιγμή μάλιστα που ο Ιερέας  είχε  ξεκινήσει  την ακολουθία του Εσπερινού.
Δεν σκεφτήκατε ότι  θα μπορούσε να προκληθεί πυρκαγιά ή ακόμα και κάποιοι  εκ των ηλικιωμένων πιστών που είχαν πάει να προσευχηθούν  ενδεχομένως να   είχαν πεθάνει απο αυτά τα χημικά;
Σε αυτόν τον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα   πριν απο λίγο καιρό  συνέβη μια άλλου είδους ιεροσυλία , δυστυχώς με τις "ευλογίες" του  Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών  και πάσης Ελλάδος  κ. Ιερωνύμου  και την "ευγενική χορηγία" του κ. Νταλάρα ,της  "καμεράτας" και των άλλων  ...δημοκρατικών δυνάμεων.Μόνο  που τότε  δεν έπεσαν  δακρυγόνα αλλά  πενιές ,συγχορδίες και  κάμποσα  γλυκανάλατα  κυβερνητικά  λόγια  περί αγάπης και  συμφιλίωσης.
Η ντροπή δεν ανήκει  μόνο σε όσους  επιχειρούν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο να  μαγαρίσουν κάθε Ιερό και Όσιο   στον τόπο μας, αλλά και  σε όλους όσους  "γυρίζουν απο το άλλο πλευρό",  συνεχίζοντας τον  ...εξασφαλισμένο απο την "Νέα Τάξη Πραγμάτων" ύπνο τους.
Αν  η σημερινή κατοχική κυβέρνηση  δεν σέβεται  την ιερότητα του  χώρου  μιας Ορθόδοξης Εκκλησίας  γιατί αύριο να σεβαστεί  τις Ορθόδοξες και δημοκρατικές αντιρρήσεις  του Ελληνικού λαού  στην επιβολή  της ηλεκτρονικής δικτατορίας της "κάρτας του πολίτη";
Όλα έχουν και το όριό τους και αυτή τη φορά   η κυβέρνηση ξεπέρασε κάθε όριο ανοχής του Έλληνα Ορθόδοξου πιστού. 
Απο εδώ και στο εξής  όλοι   θα είμαστε υπεύθυνοι  να προστατεύσουμε  τους Ιερούς Ναούς μας απο τον κάθε είδους "γενίτσαρο".
Θα εξηγηθούμε άλλη μια φορά για να μην βιαστούν  μερικοί  "ετικετοκολητές" να μας χαρακτηρίσουν:Όχι μόνο δεν έχουμε καμία ιδεολογική  συγγένεια με την "Χρυσή Αυγή", αλλά  έχουμε  πολλές φορές  καταφερθεί  εναντίον αυτών των  οργανώσεων , οι οποίες   κατά καιρούς και κατά περίπτωση   φιλοξενούν   νεοπαγανιστικές και νεοειδωλολατρικές  ιδεολογίες, μαγαρίζοντας  και με αυτόν τον τρόπο τον αληθινό  και γνήσιο Ελληνικό πατριωτικό φρόνημα.
Αυτό όμως δεν μας  εμποδίζει  να υπερασπιστούμε  το δικαίωμα οποιουδήποτε  να καταφύγει εντός ενός Ορθοδόξου Ιερού Ναού ζητώντας βοήθεια και άσυλο και να κατακρίνουμε  κάθε έναν  που δεν σέβεται  αυτην την Ιερή  υποχρέωση  της Ορθόδοξης Εκκλησίας.
Όταν  οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες  μαζεύτηκαν για να τελέσουν  τις λατρευτικές τους πράξεις  με προκλητικό  και δημόσιο τρόπο  στον προαύλιο χώρο  και στο πεζοδρόμιο  της Ακαδημίας  , κρατώντας μάλιστα  αφίσες  με τρομοκρατικό για τους Χριστιανούς  περιεχόμενο, οι δυνάμεις καταστολής  και η   πολιτική τους ηγεσία  σεβάστηκαν  τόσο  το "λατρευτικό δικαίωμα" των  μουσουλμάνων, όσο και το  "πανεπιστημιακό άσυλο".
Είναι λοιπόν μόνο "ρητορικής" αξίας η ερώτηση :
"γιατί δεν έδειξαν τον ίδιο σεβασμό και στον Ιερό χώρο μιας Ορθόδοξης Εκκλησίας της οποίας και αυτοί είναι  μέλη;"
Πιό κάτω παραθέτουμε ένα μικρό απόσπασμα απο την   "γενιτσαρική" δράση  των δυνάμεων καταστολής:  

Κλασσικοπερίπτωση

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις