"ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ" - "ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ: ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ "

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ
“ΒΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΥ”

ΔΕΥΤΕΡΑ, 31 IANOYAΡΙΟΥ 2011, ώρα 6 μ.μ.
ΤΡΙΤΗ, 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011, ώρα 7 μ.μ.

Το "Βήμα πληροφόρησης και διαλόγου" της  πρωτοβουλίας  "Σεισάχθεια",  όπως θα διαβάσετε στην παρακάτω σχετική πρόσκληση που λάβαμε, για δύο συνεχείς ημέρες   θα φιλοξενήσει   στην αίθουσα προβολών της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών, (Τοσίτσα 11)  δύο σημαντικούς  ομιλητές  και έναν εκπροσωπο της  ΠΡ.Α.Ο.Σ , οι οποίοι  θα   αποκαλύψουν  τι κρύβεται  πίσω απο την "ηλεκτρονική διακυβέρνηση"και την "κάρτα του πολίτη" και πως  μέσω αυτών  απειλείται   η ανθρώπινη  αξιοπρέπεια και ελευθερία .


Μια σπάνια ευκαιρία  για  να ενημερωθείτε υπεύθυνα  και άμεσα  απο δύο  σπουδαίους για την  επιστημονική και  θεολογική  τους  γνώση και επάρκεια   ομιλητές και έναν   ειδικό  εισηγητή - εκπρόσωπο  της  γνωστής  πλέον  "Πρωτοβουλίας Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης"  (ΠΡ.Α.Ο.Σ) ,η οποία  εδώ και αρκετούς μήνες  δίνει  την δική της μάχη ενημέρωσης- αφύπνισης   εναντίον της δικτατορίας της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" και της  "κάρτας του πολίτη".
Θυμίζουμε  ότι η ΠΡ.Α.Ο.Σ  συμμετέχει στην κληρικο-λαϊκή  "Συντονιστική  επιτροπή εναντίον της κάρτας του πολίτη"  η  οποία διοργανώνει   μια  μεγάλη  συγκέντρωση διαμαρτυρίας  την Κυριακή  6 Φεβρουαρίου στις  12 το μεσημέρι  εμπρός απο την Βουλή.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


ΣΤΟ “ΒΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ 


ΔΙΑΛΟΓΟΥ”


ΔΕΥΤΕΡΑ, 31 IANOYAΡΙΟΥ 2011, ώρα 6 μ.μ.
"ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ"

 
Εισηγητής: 
π. ΑΡΣΕΝΙΟΣ ΒΛΙΑΓΚΟΦΤΗΣ, μοναχός στην ιερά μονή Αγίου Αρσενίου Χαλκιδικής, διδάκτωρ Θεολογίας και συνεκδότης του περιοδικού ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ





"ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ:ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ" 
Εισηγητής: 
ΣΤΑΘΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, οικονομολόγος, εκπρόσωπος της ΠΡ.Α.Ο.Σ 
(Πρωτοβουλία Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης)







ΤΡΙΤΗ, 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011, ώρα 7 μ.μ.

"ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ: ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ "

Εισηγητής: ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΑΚΗΣ, καθηγητής πληροφορικής και πρόεδρος Επιστημονικών Ερευνών στην ΑΣΟΕΕ, επισκέπτης καθηγητής στο Χάρβαρντ




Η Πρωτοβουλία ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΜΕΤΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ - “ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ” ιδρύθηκε στις 17 Οκτωβρίου 2010 και θέτει ως πρώτο καθήκον την πλατειά πληροφόρηση και την αποκάλυψη της αλήθειας, όσον αφορά την ιδιότυπη κατοχή κάτω από την οποίαν τελεί η χώρα.
Για το σκοπό αυτό οργανώνει ελεύθερο ΒΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΥ, κάθε ...Δευτέρα στην αίθουσα προβολών της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών, Τοσίτσα 11, Εξάρχεια. Όταν χρειάζεται, το ΒΗΜΑ θα λειτουργεί και Τρίτη.
Στο ΒΗΜΑ θα αναπτύσσονται ομιλίες και συζητήσεις για το ΜΝΗΜΟΝΙΟ, την ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ και όλα τα τεκταινόμενα που απειλούν τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, τη ΛΑΪΚΗ  ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ  και ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ. Θα προσκαλούνται και θα λαμβάνουν μέρος διανοητές, επιστήμονες, νομικοί, καλλιτέχνες, πανεπιστημιακοί, ακτιβιστές, συνδικαλιστές κ.α.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους πολίτες.
Πληροφορούμε τις φίλες και τους φίλους του ΒΗΜΑΤΟΣ ότι η συνήθης ώρα προσέλευσης είναι 7 μ.μ. Ορισμένες φορές, λόγω μεγάλης ύλης, η ώρα θα αλλάζει, πράγμα που θα ανακοινώνεται στο πρόγραμμα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις