Η "Ομάδα Νέων Εφοριακών" λέει ΟΧΙ στην "Κάρτα του Πολίτη" και καλεί τους συνδικαλιστές να πάρουν θέση

Ευχαριστούμε την "Ομάδα Νέων Εφοριακών" για το ε-mail της και φυσικά για την συμπαράσταση της στον αγώνα μας.
Τους ευχόμαστε ο Θεός να τους ενδυναμώνει και να τους φωτίζει.
"Ο.Π"


"Ο λαός των Γραικών είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευτεί. Γι' αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως αναγκασθή να συμμορφωθή. Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, την θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, ώστε να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και στην Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή την νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για μας"
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΔΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ, ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΛΟΙΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟ ΣTON AΓΩΝΑ ΚΑΤΑ
ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ,

ΤΗΣ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ - ΕΔΑΦΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ,
ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
http://www.poedoy.gr/ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ)
ΩΣ ΩΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

ΜΗΝ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΑΣ.


"Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ"

περισσότερα στο ιστολόγιο http://omadaneoneforiakon.blogspot.com

Σχόλια

  1. ΟΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΗΣΑΝ, ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ, ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΟ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ , ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΙΝΕ 31 ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ .
    Το ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ της Ελληνικής ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ετοιμάζεται και θα περιλαμβάνει άρθρα για καταγγελίες και αναθεωρήσεις επαχθών ή και ζημιογόνων κατά της χώρας μας διεθνών (και άλλων) συνθηκών, συμβάσεων, δεσμεύσεων, πρω-τοκόλλων κλπ, ως και την κατάργηση των υπαρχόντων νόμων που αντιτίθενται στο ΝΕΟ Σύνταγμα. Προβλέπει την τιμωρία των υπαιτίων δια φυλακίσεως και τη δήμευση της περιουσίας αυτών και των κληρονόμων τους που αποκτήθηκε από παράνομες ενέργειές τους. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ μας που έχουν περάσει από τη ΒΟΥΛΗ, από το 1974 και εντεύθεν, ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ οικονομικά και για όλες τις πράξεις των. Ενδεχομένως να τους απαγορευτεί η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ στις πρώτες ΕΚΛΟΓΕΣ, με το ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ φυσικά, που θα επιτάσσει και το ότι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι και οι υποψήφιοι αιρετοί ΄Αρχοντες και Βουλευτές θα δηλώνουν ότι δεν ανήκουν σε Σιωνιστικές, Αποκρυφιστικές ή Μυστικές Οργανώσεις και ότι το ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ θα προηγηθεί σε ανέγερση (με κρατικές δαπάνες) από το ΤΕΜΕΝΟΣ του ΙΣΛΑΜ και από ναούς άλλων θρησκειών.
    Το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΥΤΟ θα τεθεί σε διαβούλευση από ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και θα επικυρωθεί με ΛΑΪΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟιΑνθρωποi του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή είναι σαφώς, εκ των ενεργειών τους, εκτός πραγματικότητος.
    Με την ψήφο τους Εργαζόμενοι και Συνταξιούχοι χάνουν μέχρι σήμερα το 45% των αποδοχών τους από ένα Μισθό! Αύριο πιθανότατα θα χάσουν και το σπίτι τους αφού οι πάντες θα πληρώνουν φόρους και για ακίνητα που δεν παράγουν εισόδημα. Θα πουλήσουν ακόμη και τα κτίρια των Υπουργείων. Πωλούν τα ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ και με το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο βάζουν την ταφόπλακα στην ΕΛΛΑΔΑ μας. Αγώνας μας είναι λοιπόνσήμερα Εθνικοαπελευθερωτικός.Φτάνει πια με τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ και τα ΔΕΞΙΑ ψευτοδιλήμματα. Ούτε αριστερά, ούτε δεξιά, αλλά μόνο ΕΘΝΙΚΑ. για του ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις