Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2011

Ο κ. Μπουτάρης άρχισε την "αποκαθήλωση" συμβόλων και θυρεών - Η Θεσσαλονίκη πάλι "πρωτοπόρος" στην εφαρμογή του "νέου πατριωτισμού"

Καταργεί την σημαία του Δήμου Θεσσαλονίκης με το κεφάλι του Μεγάλου Αλεξάνδρου ο Μπουτάρης! "Δεν έχει σχέση με την ιστορία της πόλης"!!!...


Την πρόθεσή του να αφαιρέσει από το θυρεό του Δήμου Θεσσαλονίκης την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου εξέφρασε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Μιλώντας στο ΒΗΜΑ και στο δημοσιογράφο Αχιλλέα Χεκίμογλου ο κ. Μπουτάρης κατέστησε σαφές ότι ο θυρεός της Θεσσαλονίκης... θα αλλάξει μιας και ο Μέγας Αλέξανδρος δεν έχει σχέση με την ιστορία της πόλης!

Συγκεκριμένα αναφέρεται στην.... άρνηση των Σκοπιανών να παραδεχθούν τη σλαβική καταγωγή τους και παραλληλίζει με τη συμπεριφορά αυτή την απεικόνιση της κεφαλής του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη σημαία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Μεταξύ άλλων τονίζει: "Είναι όπως η Σαλονίκη που έχει σαν σύμβολο το κεφάλι του Μεγαλέξανδρου. 
Η Θεσσαλονίκη έγινε χρόνια μετά τον θάνατό του. Είναι μια εθνικοπατριωτική ιστορία που έγινε τελευταία. Αυτή τη σημαία της πόλης, που δείχνει το κεφάλι τού Μεγαλέξανδρου από τη μία και τα τείχη από την άλλη, προφανώς και δεν θα την κρατήσω".

πηγή ΤΑΧΑΛΙΑ
από το Αρμα Πολιτών

1 σχόλιο:

  1. Ο κ.ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.