Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2011- Ο π. Σαράντης Σαράντος στο ΡΑΔΙΟ MAXIMUM 93,6 της Αλεξανδρούπολης

Ο π. Σαράντης  Σαράντος σε μια "εφ΄όλης της ύλης " συνέντευξη που μεταδόθηκε σήμερα στις   09.30 π.μ   απο τον ραδιοφωνικό σταθμό της Αλεξανδρούπολης  RADIO MAXIMUM 93,6 FM στην εκπομπή του  κ. Δημήτρη Κολιού .
Πιό κάτω  το Α΄μερος  της συνέντευξης (το ηχητικό απόσπασμα της συνέντευξης μας το έστειλαν οι καλοί φίλοι του  ιστολογίου "Αναβάσεις")






Για να κατεβάσετε και να αποθηκεύσετε την ομιλία σε mp3 πατήστε ΕΔΩ (δεξί κλίκ αποθήκευση ως, ή αποθήκευση δεσμού ως)





Για να κατεβάσετε και να αποθηκεύσετε την ομιλία σε mp3 πατήστε ΕΔΩ (δεξί κλίκ αποθήκευση ως, ή αποθήκευση δεσμού ως)



Ο π. Σαράντος  σε μιά  "εφ΄όλης της ύλης"  συνέντευξη  απάντησε  στις ερωτήσεις   του κ. Δημήτρη Κολιού   για   το μείζον ζήτημα  της "κάρτας του πολίτη" και  της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης που απασχολεί  την πλειοψηφία των Ελλήνων Πολιτών.
Σαν "Ορθόδοξο Παρατηρητήριο"  να συγχαρούμε  τον ραδιοφωνικό σταθμό της  Αλεξανδρούπολης   Radio maximum  93,6 fm και προσωπικά τον  δημοσιογράφο κ. Δημήτρη Κολιό,διότι όπως και αρκετοί άλλοι  δημοσιογράφοι , των περιφερειακών κυρίως ΜΜΕ, ανέδειξε  το  ζήτημα της "κάρτας του πολίτη"  με σκοπό  την ενημέρωση και όχι την παραπλάνηση του ακροατή.
Δυστυχώς  τα περισσότερα  κεντρικά ΜΜΕ, όταν θα ασχοληθούν με τέτοιου είδους ζητήματα είτε θα τα παρουσιάσουν  υπο την έννοια  της προώθησης  κυβερνητικών προϊόντων είτε  - εάν πρόκειται  για αντιδράσεις-  σαν  λαϊκά γεγονότα  με φολκορική  και μόνο αξία.
Το radio maximum 93,6  εκτός απο  ραδιόφωνο διαθέτει και  ιστοσελίδα (http://www.radiomax.gr/maxsite/ ) η οποία εκτός απο ειδήσεις ,αναλύσεις και σχόλια  περιέχει και απ΄ευθείας σύνδεση με το ραδιοφωνικό  του πρόγραμμα για όσους δεν  ανήκουν  στην ευγενή  εκείνη τάξη των Ελλήνων Ακριτών του Εβρου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις