Επίσκοπος Αρτέμιος: ανάμεσα στην πίστη και αίρεση δεν έχει τίποτε κοινό (Video)

( Αναδημοσίευση απο την Ελληνόγλωσση  μορφή του ιστοτόπου www.eparhija-prizren.org)
Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, 2010 00:26

Δεν συμβιβασμό ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα δεν είναι δυνατή η

Πηγαίνετε στο Κύριο μέσο για να πάει στο σταυρό, τη σταύρωση, τον πόνο, τη δίωξη

Επίσκοπος Χάρη Του Ράσκας και Πριζρένης.Αρτέμιου για τη γιορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου επισκέφθηκε εκτοπισμένους Crnorečko αδελφοσύνης σε προσωρινή τους περιβάλλον για τις ορεινές Τζέλικα κοντά Cacak.
Έχοντας επίγνωση των μοναχών και πιστών ζ Χάρη Του.Αρτέμιου έντονη την ηθική, υποδειγματική ...
σύγχρονη εποχή, η δίωξη της Εκκλησίας - η οποία ξεκίνησε στη Σερβία, ο Πατριάρχης Ειρηναίος και Sinodalci, κάνοντας noncanonical τους πράξεις και τις πράξεις του σχίσματος αντι-εκκλησίας στη Σερβική Εκκλησία, και θέτοντας τους εκτός της Εκκλησίας - καθώς όπως έχει προγραμματιστεί και αναμένεται, από την filopapističkih Επίσκοπος BANGτην οποία η Εκκλησία, η άφιξη του Πάπα της ρωμαϊκής Ορθοδόξων στη Σερβία, η οποία τα τελευταία χίλια χρόνια του σχίσματος, όταν έπεσε μακριά από την Εκκλησία, έχει εντείνει το πόδι του στο σερβικό έδαφος.
Καθώς πλησιάζουμε τον εορτασμό των 1700 χρόνων από την έκδοση των Διάταγμα του Μιλάνου, καθίσταται ολοένα και περισσότερο επίκαιρη υπενθύμιση του προηγούμενου επετείου των 1600 χρόνων, και η πραγμάτωση των μηνυμάτων που απευθύνονται με αυτό το σύνολο.
Ένα πράγμα, όμως, είναι σίγουρο - η ενδεχόμενη άφιξη του Πάπα της Ρωμαϊκής Σερβίας θα φέρει τίποτα καλό, αντίθετα, θα προκαλέσει μόνο νέες καταστροφές, νέα δεινά και λοιμός, καθώς και τα νέα τμήματα της διάσπασης, η περαιτέρω αποδυνάμωση και διάλυση του σερβικού εθνικού και πνευματικό σώμα.

Είναι γνωστά λόγια του Αγίου Κοσμά Etolskog αναθέτοντας jednovernom ελληνικό λαό - "Πάπα στην κατάρα! Και γιατί θα έπρεπε κατάρα; «Επειδή είναι η αιτία», λέει ο άγιος! Είναι η αιτία πολλών εγκλημάτων κατά των Ορθοδόξων, σε όλη την φυσικό σχέδιο, στους αιώνες που έχουν πάει πίσω μας?Αυτός είναι η αιτία της αίρεσης, στην οποία για πρώτη φορά έπεσε, τότε, μην θέλοντας να αποκαταστήσει την αλήθεια, θέλουν να με σας σε κίνδυνο αίρεση και την αποστασία κάτω και πολλές από τις Ορθόδοξες?κάνει, μεταξύ άλλων, μέσα από τους αιώνες, αλλά η επιβολή της Ορθόδοξης Ένωσης, απαιτείται ως βασική προϋπόθεση για την αναγνώριση των συνδικάτων και ο Προκαθήμενος της παπικό αλάθητο!

Με την ελπίδα ότι ο σερβικός λαός, με τη βοήθεια του Θεού, βρείτε τη δύναμη να αντισταθεί στον πειρασμό που προκύπτει από την Πατριαρχία στο Βελιγράδι, και ότι θα αποτρέψει την άφιξη του ανεπιθύμητου, πέσει σε αίρεση, και πολλά Ορθόδοξη Σύνοδος στους προηγούμενους αιώνες καταδικαστεί ως αιρετικός, ο Πάπας της Ρωμαϊκής , να διδάξουν ένα μήνυμα βίντεο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρτέμιοςκαι το κοινό.
Φέρνουμε σε ένα αντίγραφο του ο Μητροπολίτης Αρτέμιος αντιμετώπιση των μοναχών και πιστών.



(Το Video ανέβασε  στο youtube το http://www.youtube.com/user/agkaliapanagias )

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις