Οι εργολάβοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων σε άλλο ένα αποτυχημένο αντιεκκλησιαστικό show - Αυτή την φορά στόχος ήταν ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ

Σχόλιο Ο.Π:
 
Αν και η αποκαλυπτικώτατη ανάρτηση του φιλικού μας ιστολογίου"Αναβάσεις" δεν χρειάζεται πρόλογο, ωστόσο είναι απαραίτητο να  παρέμβουμε  με ένα μικρό εισαγωγικό σχόλιο μιας και άλλάξαμε  τον  τίτλο της αρχικής  ανάρτησης, αντικαθιστώντας τον με έναν  που ίσως σε μερικούς   ακούγεται   σκληρός ή υπερβολικός.
Μακάρι  όμως να μπορούσαμε  να μιλάμε απλώς για  ένα δείγμα  κακής  δημοσιογραφίας  ή έστω  για κάποιο είδος  μισθωμένης και καθοδηγούμενης ενημέρωσης.Τότε  θα περιγράφαμε  τα σχόλια και τις κρίσεις  που  ακούγονται σχεδόν απο κάθε ΄Ελληνα πολίτη, όταν  μιλά  για το σημερινό  καθεστώς της τηλεοπτικής  ενημέρωσης  .Δεν θα αναφερθούμε στην αξιοπιστία ή στο  επαγγελματικό "θάρρος" του κ. Καμπουράκη , το οποίο  εξ΄άλλου είναι γνωστό   ήδη απο την εποχή του  σκανδάλου  με τους εκβιασμούς και τα DVD , τότε δηλαδή που  στον  κ. Χίο  ομολογούσε  την εμπλοκή του Mega και της  κ. Τρέμη  και μετά   φοβισμένος και σχεδόν παρακαλώντας   προσπαθούσε να τα  "μπαλώσει" , ενώ  κατόπιν  στο εισαγγελέα  διέψευδε ακόμα και τον εαυτό του.
Δεν θα  αναφερθούμε  στο κατάπτυστο   βιβλίο του  με τίτλο  "Άγιος  αγύρτης", στο οποίο  επιχειρεί μία  χυδαία νεοεποχήτικη  περιγραφή   του   Παπουλάκου, με στόχο  αφ΄ενός να πλήξει την εικόνα του ως άξιου  αγωνιστή του Χριστού   και αφ΄ετέρου να  τον εξευτελίσει ως  σύμβολο  του αληθινού  πατριωτισμού και   του γνήσιου και ανόθευτου  δημοκρατικού φρονήματος  που διαθέτει ένας Έλληνας Ορθόδοξος πιστός.
Όλα τα παραπάνω απλώς  ήταν μερικά απο τα στάδια των "προαγωγικών" εξετάσεων  που έδωσε ο συμπαθής τηλεδιασκεδαστής,  προκειμένου να κατακτήσει τον σημερινό "τίτλο"  του  επικοινωνιακού αποδομητή της εθνικής συνείδησης και της Ορθόδοξης πίστης του Ελληνικού λαού.
Η  ψευτοάνεση  επενδεδυμένη με  προσεκτικές δόσεις χυδαιότητας,είναι τα απαραίτητα ψιμύθια  που θα δημιουργήσουν τις εντυπώσεις και θα  σκεπάσουν  όποια αλήθεια προκύψει στην πορεία της συνέντευξης.
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι  αυτό το δημοσιογραφικό "δίδυμο" έχει αναλάβει εργολαβικά την  αντιεκκλησιαστική παρουσίαση των θέσεων της Εκκλησίας .Τόσο στην συνέντευξη του Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως  κ, Ανθίμου όσο και σε εκείνη  με τον Μητροπολίτη Πειραιά κ. Σεραφείμ, αν και επιχείρησαν να  θολώσουν  τον αναιρετικό και ευθύ λόγο των Ιεραρχών,  το μόνο που κατάφεραν  ήταν να  καταδείξουν  την αδυναμία του ψεύδους και της  διαστροφής της αλήθειας  ως μέσα δημιουργίας εντυπώσεων.
Ο ελληνικός λαός  έστω και με  οδυνηρό τρόπο έμαθε να  μην καταπίνει  εύκολα   όσα  βδελυρά  του προσφέρονται ως ενημέρωση απο τον "άμβωνα της Νέας Εποχής"  δηλαδή την τηλεόραση.

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ στο μάτι του κυκλώνα

Οι δηλώσεις του Μητροπολίτου Πειραιώς ή μάλλον η επιστολή που έστειλε για την κατάργηση του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας, ήταν η απαρχή της επίθεσης των δύο γνωστών δημοσιογράφων, οι οποίοι και με άλλους μητροπολίτες (Άνθιμος Αλεξανδρουπόλεως) στην εκπομπή τους, έδειξαν και δήλωσαν τον ιδιαίτερο ζήλο τους υπέρ της παγκοσμιοποίησης, των υπηρετών και εντολοδόχων αυτής, του παγκόσμιου σιωνισμού, των διαφόρων ηλεκτρονικών καρτών, την χλεύη και την ειρωνεία τους για τον αριθμό του Αντιχρίστου.
Μόνο που σ΄αυτή την εκπομπή τους ονόμασαν υποκριτές τους επισκόπους μας, και άλλα πολλά στο βίντεο που αν αντέξετε θα δείτε.

Από το συγκεκριμένο βίντεο και με βάση την ευθύτητα της θέσεως του Μητροπολίτου ...
Πειραιά για την ευθύνη του παγκόσμιου σιωνισμού στην καταστροφική πορεία που οδηγεί τον κόσμο, στην προσπάθεια καταστροφής της οικογένειας, με τις μονογονικές οικογένειες, τις ίδιου φύλου οικογένειες, την προσπάθεια εξόντωσης του ελληνισμού και της ορθοδοξίας, αντέδρασε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο ώς εξής:



Η ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ    

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ σε άρθρα, δηλώσεις και κηρύγματά του στοχεύει κατά σύστημα εναντίον των Εβραίων υπό την έωλη κάλυψη του «Αντισιωνισμού». Αποκορύφωμα της επιθετικής τακτικής του υπήρξε πρόσφατη συνέντευξή του σε πρωινή εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού.

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος έθεσε υπόψη του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου, υπό την ιδιότητά του και ως προέδρου της Ιεράς Συνόδου, την αντισημιτική και μισαλλόδοξη τακτική του εν λόγω Μητροπολίτη.
http://www.kis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=564:2010-12-22-10-07-31&catid=49:2009-05-11-09-28-23

Σχόλια

  1. οταν μιλαs για τα εγκληματα του διεθνουs Σιωνισμου εισαι αντισημιτηs κατα τα λεγομενα των αφεντικων και υπαλληλων των νεοεποχιτων. αυτων δηλαδη που μισουν τον ανθρωπο και την ανθρωπινη αξιοπρεπεια-αυτων που αιωνεs τωρα καταδυναστευουν την ανθρωπινη ελευθερια το μεγαλυτερο δωρο του δημιουργου. Δεν ειμαστε αντισημιτεs. αγαπαμε τoν απλο εβραικο λαο διοτι και αυτοs υποφερει.και αυτοs ειναι θυμα των παγκοσμιων δικτατορων οπωs ειναι θυμα και ο βασανισμενοs λαοs τηs παλαιστηνηs.η ταμπελα του αντισημιτη ειναι σκοπιμοs βαλτη απο τουs σκοτεινουσ κυκλουs τηs νεαs ταξηs για δημιουργουν συνχυση στον κοσμο.και τα κανουν ολα αυτα διοτι μισουν τον ανθρωπο οπωs το αφεντικο τουs ο ανθρωποκτονοs διαβολοs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο στον Μητροπολιτη Πειραιως.

    Δεν ειναι καθολου αντισημιτης. Οπως και εμεις αγαπαει τον εβραικο λαο οπως και καθε λαο και ανθρωπο.

    Η αδικια ομως και ο πολεμος κατα της ορθοδοξιας ειναι υποθεση που αφορα ολους μας τους Ορθοδοξους.

    Κατι τετοιοι ανθρωποι του Χριστου, μας εσωσαν μεσα στην Ιστορια μετα την Αναληψη του Κυριου.

    Αν σιωπησουμε ειναι αρνηση Θεου. Και τοτε καηκαμε...

    Ολοι οι αλλοι επιτρεπεται να λενε και να κανουνε οτι θελουνε μαζι μας;

    Αν μπουμε εμεις στο σπιτι τους να λεηλατησουμε οτι εχτισαν τι θα κανουν; Θα μας πουνε καλως ορισατε;

    Ε οχι δα!

    Μολων λαβε αν εισαι μαγκας! Οποιος και να εισαι!

    Εχουμε τον Χριστο Στρατηγο μας και Σωτηρα μας!

    Ιδιαιτερα εμας τους Ελληνες οταν πηγαμε να τον βρουμε...μας ειχε ο ιδιος προικησει απο παλια...με την γλωσσα του Ευαγγελιου, που Αυτος θελησε και προωρησε για την διαδοση του ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ!

    Ειμαστε υπευθυνοι!!!

    Ειμαστε οι μονοι αυτην την στιγμη σαν χωρα στον κοσμο ολοκληρο που αντιστεκεται φανερα και σκληρα κατα του CHIP με το RFID!

    Αλεξανδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις