Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010

Η παγκόσμια Χούντα δένει ήδη τα κορδόνια στις αρβύλες της . Εμείς;

Δεν προλαβαίνουμε  πιά να διαβάσουμε όλες τις ειδήσεις   που αφορούν  στον περιορισμό της ελευθερίας των πολιτών και στο πετσόκομα  των  ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Εχεις την αίσθηση ότι  κάποιος αόρατος αφέτης  έδωσε το σύνθημα και ξαφνικά όλες οι συνασπισμένες δυνάμεις της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" ξεχύθηκαν  στους δρόμους  για να προετοιμάσουν  τον ερχομό του ....αυτοκράτορα.

Στα κοινοβούλια ,στους διεθνείς οργανισμούς ,στις  κρυφές και φανερές λέσχες ,στις κατασκευασμένες  "δεξαμενές σκέψης" ,στα ΜΜΕ και γενικά σε κάθε  φορέα  που μπορεί να ασκήσει εξουσία ή επιρροή, μπορεί να διακρίνει κανείς  έναν  "πυρετό"  και μια υπερκινητικότητα ,που εκδηλώνεται είτε με την  εντατικοποιημένη παραγωγή  νόμων, "συστάσεων" και "οδηγιών"   εναντίον της ελευθερίας  των πολιτών και καθε είδους  εργατικών -κοινωνικών  δικαιωμάτων ,είτε με την  αδιάλειπτη  και σκληρή προπαγάνδα των ΜΜΕ και  της   διαπλεκόμενης "πνευματικής αριστοκρατίας".

Το ζητούμενο  για  τα επιτελεία της "Νέας Τάξης Πραγμάτων"  και για τους  "προδρόμους " της  αναδυόμενης  "Παγκόσμιας Κυβέρνησης" ,είναι να επιβληθεί    ένας  ομογενοποιημένος τρόπος σκέψης  στον  κοσμάκη,  που θα βασίζεται στην "πολιτιστική κληρονομιά" της "Νέας Εποχής".

Αυτός ο νέος  διανοητικός ελιτισμός θέλει να "θεραπεύσει"  τον πολίτη απο τα πνευματικά και ψυχικά "βαρίδια" όπως  η περί δικαίου και ελευθερίας αντίληψη, η  θεώρηση του αυτεξουσίου  ως   βασικό χαρακτηριστικό του ανθρώπινου προσώπου,οι πνευματικές αναζητήσεις, η πίστη  στον Θεό κ.α.

Ο  πολίτης  του "νέου κόσμου" για να μην είναι εμπόδιο και απειλή ,θα  πρέπει να  πρώτα να  πεισθεί ότι είναι ένοχος για κάθε συμφορά και κρίση  και ταυτοχρόνως  να εκπαιδευτεί  ώστε   οι  απόψεις του να είναι  μέτριες και αναμφισβήτητες.
"Μέτριες" διότι δεν θα χρειάζεται να έχει... ισχυρή γνώμη για θέματα  που τον ενδιαφέρουν και "αναμφισβήτητες"  αφού θα "εκπορεύονται" απο την αδιαμφισβήτητη  παγκόσμια  εξουσία.

Με αυτές τις  προϋποθέσεις,  και εφ΄όσον τα συνασπισμένα καθεστώτα  της  "Νέας Τάξης" έχουν ολοκληρώσει σε τεχνικό επίπεδο τις "υποδομές", είναι  πιθανό  οι "ανύποπτοι" ή οι  απαθείς  πολίτες   να συναινέσουν στον  βίαιο μετασχηματισμό τους απο πρόσωπα  σε αριθμημένα  ζωντανά "τεμάχια", που  απλώς  θα επιβιώνουν  ως  "ευτυχισμένοι κρατούμενοι" .

Αν αυτοί λοιπόν  βιάζονται   για να μας "θεραπεύσουν" απο τον "παλιό κακό μας εαυτό", ποιά  θα είναι η δική μας  επιλογή;

Θα  ξαπλώσουμε πάνω στη νεοεποχήτικη κοπριά   ελπίζοντας ότι με τον καιρό θα συνηθίσουμε την μποχα;

Θα  επιτρέψουμε  στους λίγους  να μεταμορφώσουν  τις κοινωνίες και τα έθνη  σε  πτέρυγες  μιας  παγκόσμιας φυλάκής;

Αν η επιλογή μας είναι η διατήρηση της ανθρώπινης υπόστασής  μας , διότι τελικά περί αυτού πρόκειται , τότε δεν μας μένει  παρά να αγωνιστούμε  για αυτή με κάθε τρόπο.

Ας κάνουμε την αρχή  με το ανοίξουμε τα μάτια  και κλείσουμε το στόμα  ειδικά όταν μας σερβίρουν τους  εμετούς τους  ως  "φάρμακα"  είτε για την  "σωτηρία της πατρίδας" είτε για την "ανάπτυξη " και την "πρόοδο".

Να μην δεχτούμε  τα χρήσιμα , για το καθεστώς , εργαλεία  της "Κάρτας του Πολίτη" και της  "Κάρτας  Συναλλαγών" (φοροκάρτα)   τα οποία μπορούμε να  τα παρομοιάσουμε μόνο με τις χειροπέδες και τις κουκουλες  των κρατουμένων  στα διάφορα "Γκουαντανάμο" της "Νέας Τάξης Πραγμάτων".

Ας δείξουμε την αντίρρησή μας εναντίον της  δικτατορίας της  "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" προσυπογράφοντας το κείμενο της "Πρωτοβουλίας Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης" (ΕΔΩ ) όπως έχουν κάνει  37.000  συμπολίτες μας μέχρι αυτή την στιγμή.

Κανείς δίκαιος αγώνας δεν έγινε  ποτέ "επι ματαίω" ,αντιθέτως  οι  "επιλογές" που θέλουν να μας επιβάλλουν  θα μας οδηγήσουν  νομοτελειακά σε μία ματαιη  και  αμφισβητούμενη  επιβίωση.

Αντί  επιλόγου 

Σ’αυτό, εφώναξε, το χώμα
Στάσου ολόρθη, Ελευθεριά
Και φιλώντας σου στο στόμα
Μπαίνει μες στην εκκλησιά.

Ποιοι είν’ αυτοί που πλησιάζουν
Με πολλή ποδοβολή,
Κι’ άρματ’, άρματα ταράζουν;
Επετάχτηκες εσύ.

Το σπαθί σου αντισηκώνεις,
Τρία πατήματα πατάς,
Σαν τον πύργο μεγαλώνεις,
Και εις το τέταρτο κτυπάς.

Απ’ τα κόκαλα βγαλμένη
      Των Ελλήνων τα ιερά,
      Και σαν πρώτα ανδρειωμένη,
     Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!
 
(Υμνος στην ελευθερία Δ. Σολωμού)

1 σχόλιο:

 1. Αγαπητό Ο.Π., καλησπέρα.
  Ο επαίσχυντος ρόλος των Μ.Μ.Ε., έχει γίνει προ πολλού αντιληπτός από την πλειοψηφία των Ελλήνων. Σήμερα, 28/12/2010, σχεδόν όλες οι εφημερίδες και τα κανάλια, προέβαλαν ως "κεντρικό θέμα", ότι πολλά βενζινάδικα έχουν βρεί τρόπο "να κλέβουν βενζίνη". Συγκεκριμένα, στο πρωτοσέλιδο των "Νέων", η είδηση αποτυπώνεται ως εξής: "Μας κλέβουν στη βενζίνη!" και εξηγεί στο πλάϊ "πώς γίνεται η κλοπή": "Το τσιπάκι που παρεμβάλλεται στον μετρητή ελέγχεται εξ αποστάσεως"!!!
  Παρατήρηση 1η: Η συντονισμένη προβολή της συγκεκριμένης είδησης, ασφαλώς δεν είναι τυχαία. Και αυτό το διαπίστωσα παρακολουθώντας "ειδήσεις" σε κάποιο κανάλι, στο οποίο ο πρόεδρος των βενζινοπωλών κ. Μεσσήνης, δήλωσε σύμφωνος με τον ηλεκτρονικό έλεγχο που θα επιβληθεί από το αρμόδιο υπουργείο στα βενζινάδικα, δήθεν για να ελέγχεται "η κλοπή της βενζίνης" και η φοροδιαφυγή. Η πραγματικότητα, είναι, κατά την ταπεινή μου άποψη η υλοποίηση του στόχου της κυβέρνησης να ελέγχει, στο εξής, ηλεκτρονικά ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Γιατί υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις να εφαρμόσει ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ, όχι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ!
  Παρατήρηση 2η:Δεν γνωρίζω αν "τους ξέφυγε", αλλά από τη στιγμή που η κλοπή της βενζίνης γίνεται με τη χρήση τσιπ, το οποίο ελέγχεται εξ αποστάσεως και ο τρόπος αυτός εφαρμόζεται από βενζινοπώλες, είναι ποτέ δυνατόν και ο τελευταίος Έλληνας πολίτης, να πιστέψει ότι η περιβόητη "Κάρτα του Πολίτη" θα είναι "μια απλή κάρτα" και δεν θα περιέχει φανερά ή κρυφά, τελευταίας τεχνολογίας "εξ αποστάσεως" αναπρογραμματιζόμενο τσιπάκι, το 666 και ο,τιδήποτε άλλο θα μας αιχμαλωτίσει στην "ηλεκτρονική παγκόσμια διακυβέρνηση" την οποία διακαώς επιθυμεί "ο πρωθυπουργός";
  Εργάζομαι σε τομέα που, ευτυχώς, δεν έχει σχέση με αυτό που καθημερινά παρακολουθώ, αλλά έχω πρόσβαση σε επίπεδο πληροφόρησης: με κάθε τρόπο συγκεντρώνονται όλα τα στοιχεία (προσωπικά, οικονομικά, κοινωνικά, ιατρικά κλπ.)ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, με πρόσχημα την "εξυπηρέτησή του"...
  Αδελφοί μου, ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
  Μη δίνετε στοιχεία περισσότερα από τα συνήθη, ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. Ο σκοπός είναι πονηρός. Σε λίγο έρχεται η ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ, ήδη αναβαθμίζονται οι κάρτες των τραπεζών, μας περιμένει "στη γωνία" η "κάρτα του δημότη", η "κάρτα του εργαζόμενου" και...δεν συμμαζεύεται. Στο τέλος, τα στοιχεία όλων των καρτών θα συγκεντρωθούν σε μία και το πλήρες ηλεκτρονικό φακέλωμα-ηλεκτρονική σκλαβιά θα έχει συντελεστεί "χωρίς καλά-καλά να το αντιληφθούμε". ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ, ΑΛΛΗΛΟΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΞΗΛΘΕ ΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ. ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ. ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.