Γιατί "ερεθίστηκαν" τόσο πολύ οι σιωνιστές, οι μασώνοι και μερικοί "συνοδοιπόροι" τους απο τις δηλώσεις του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς;


Αν και οι κοινότυπες ρητορικές ερωτήσεις δεν είναι το είδος     που συμπαθούμε  και θα επιλέγαμε σαν τίτλο μιας ανάρτησης , ωστόσο  η  πρόσφατη επικαιρότητα  δεν μας αφήνει και πολλά  περιθώρια επιλογών.
Οι αντιδράσεις τόσο  απο τους  μασωνικούς κύκλους  όσο και απο τους εκπροσώπους  της "Ισραηλιτικής" κοινότητας  ήταν οπωσδήποτε και αναμενόμενες  και  τρόπον τινά  "φυσιολογικές".Αυτό όμως που  προβλημάτισε  και σε πολλές περιπτώσεις εξόργισε  τον πιστό Ελληνικό λαό,  ήταν η  "προθυμία" που έδειξε  ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής  και ο Μητροπολίτης Δημητριάδος  Ιγνάτιος  να  "υποστηρίξουν" αμέσως  ή και  εμμέσως τις  καταγγελίες  των σιωνιστών , των μασώνων  και των συνοδοιπόρων τους  εκ της πολιτικής και της δημοσιογραφίας για δήθεν αντισημιτισμό , εκκλησιαστικό φονταμενταλισμό κλπ.
Αφορμή  βεβαίως ήταν  η τηλεοπτική συνέντευξη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ στο αντιεκκλησιαστικό δίδυμο των εργολάβων της "Νέας Τάξης Πραγμάτων"  και η λεβέντικη  Ορθόδοξη τοποθέτησή του  για την    Μασωνία , τον Σιωνισμό και τον παγκόσμιο παραεξουσιαστικό τους ρόλο(βλ.εδώ ).
Μία απάντηση σε όλους αυτούς   θα μπορούσε να είναι η παράθεση  αρκετών  βλάσφημων και χυδαιοτάτων   εβραϊκών  τηλεοπτικών εκπομπών που  χρησιμοποίησαν  ως σενάριο της αντίχριστης   υβρεολογίας  τους  το ταλμούδ.
Θα μπορούσαμε  να δείξουμε  πόσο μονόπλευρη , φασιστική και επιβαλλόμενη "άνωθεν" είναι αυτή η κίβδηλη ανθρωπιστική  επιχειρηματολογία  περί αντισημιτισμού , ρατσισμού κλπ.
Θα μπορούσαμε  αντί των τηλεοπτικών μεταφορών του ταλμούδ ,που ούτε και ο πιο ψύχραιμος Χριστιανός δεν αντέχει να τις δεί , να αναρτήσουμε   κάποσα  video  απο τον "ανθρωπισμό" που επέδειξε το Ισραήλ  και ο στρατός  του,  στον άμαχο πληθυσμό  της Γάζας  όταν τους  εξόντωνε  με τις βόμβες διασποράς και  εκείνες  τις εμπρηστικές με τον λευκό φώσφορο.
Θα μπορούσαμε  να αναφερθούμε σε χιλιάδες ντοκουμέντα  που δείχνουν την  διαχρονική και πιστή  εφαρμογή των πρωτιοκόλλων  των σοφών της Σιών  για τα οποία  οι Σιωνιστές και οι συνοδοιπόροι  των αντίχριστων  επιτελείων της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" δεν δίνουν απολύτως καμία απάντηση  παρά μόνον ότι πρόκειται περί  "αντισημιτικής"  προπαγάνδας.
Οι  πραγματικοί φασίστες και  εμπνευστές των χειρότερων λαοκτόνων σχεδίων  αντιμετωπίζουν  την  κριτική και τις αποκαλύψεις των εγκλημάτων τους   παρουσιαζόμενοι σαν  απόγονοι των θυμάτων του  νεοταξικού "ολοκαυτώματος" και  κατηγορώντας όλους  τους επικριτές τους σαν  πνευματικούς απογόνους του  Χίτλερ.
Οι Ορθόδοξοι  Χριστιανοί  δεν χρειάζεται  να  κολακεύουν τα αυτιά των  αντίχριστων  για να αποδείξουν  ότι  δεν είναι αντισημίτες .
 Η συμπαράσταση   στους  Εβραίους συμπολίτες τους τον καιρό του διωγμού   απο το σιωνιστικογεννές καθεστώς της "Νέας Τάξης"  του Χίτλερ , δεν  εκδηλώθηκε μόνο απο τους  εκ των υστέρων βραβευμένους για αυτό   απο το ΚΙΣ  Ιεράρχες,  αλλά και απο την στάση του Ελληνικού λαού γενικώτερα.
Δεν ήταν  οι Ορθόδοξοι  Ιεράρχες  ή οι πιστοί  που  κάρφωναν στους  Γερμανούς τους διωκόμενους  απλούς  Εβραίους , αλλά οι ίδιοι οι ραβίνοι τους  όπως θα δείτε στο πιο κάτω video   που δημοσίευσαν οι  "Αναβάσεις".

Συγχαίρουμε λοιπόν τον Σεβασμιώτατο  Μητροπολίτη Πειραιώς , διότι είχε την λεβεντιά των παλαιών Ιεραρχών  και είπε τα πράγματα με το όνομά τους χωρίς να σκεφτεί  το "πολιτικό" κόστος των λεγομένων αλλά το  "πνευματικό κόστος" των αποσιωπουμένων.
Τον συγχαίρουμε επίσης διότι δίδαξε στον τρομοκρατημένο Έλληνα τι θα πεί ανδρεία και εν Χριστώ αντίσταση  στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Τον ευχαριστούμε εκ καρδίας και ευχόμαστε ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός να του δίνει  δύναμη και φώτιση  ώστε να είναι πάντοτε άξιος  του Αποστολικού ρόλου  που Του ανέθεσε  την ημέρα της χειροτονίας του.

Ο Ραββίνος Θεσσαλονίκης κατέδωσε τους Εβραίους το ΄40 στους Γερμανούς....

http://anavaseis.blogspot.com



Συνέδριο υποστήριξης του βιβλίου του ραβίνου Yitzhak Shapira που προτρέπει να δολοφονούνται αθώα παιδιά και οικογένειες, μη Εβραίων

Σε χτεσινή ανάρτησή μας με τίτλο: Οι επιλεκτικές αντιδράσεις κατά του Μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ, και η γενικευμένη επίθεση κατά της Εκκλησίας. περιείχε βιβλίο από Εβραίο ραβίνο με θέμα την εξόντωση αθώων παιδιών και οικογενειών μη Εβραίων, και ερωτούσαμε τους 2 ιεράρχες μας, τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, και τον Μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνάτιο, αν έχουν λάβει θέση για τέτοιες θέσεις, πριν κρίνουν αναιτίως τον συνεπίσκοπό τους Μητροπολίτη Πειραιώς, για το ότι καταδίκασε τον διεθνή σιωνισμό, και όχι τον Εβραϊκό λαό, ο οποίος, και αυτός βιώνει την σύνθλιψη της παγκοσμιοποίησης, και την επιβολή της παγκόσμιας κυβέρνησης.

Δεχτήκαμε μηνύματα με τα οποία ρωτούσατε αν είναι αληθινό το βιβλίο, και αν πράγματι και άλλοι ραβίνοι υπερασπίζουν τις θέσεις του, και το προτείνουν στους σπουδαστές και στους οπαδούς τους.

Παραθέτουμε απόσπασμα από βίντεο στο οποίο περιγράφεται το συνέδριο υπεράσπισης του "φιλάνθρωπου" βιβλίου, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 18 Αυγούστου στο ξενοδοχείο "Ραμάντα" στο κέντρο της Ιερουσαλήμ, και στο οποίο κορυφαίοι ραβίνοι του Ισραήλ, μαζεύτηκαν για να υπερασπιστούν την έκδοση του συγκεκριμένου βιβλίου.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο το οποίο βρήκαμε από την youtube.com/user/antipliroforisiblog

(Προσέξτε στο μπλουζάκι κάποιου που παίρνει μέρος στο συνέδριο γράφει: "Force without mercy" δηλαδή "Δύναμη χωρίς έλεος"!!)

Σχόλια

  1. Κατακεραύνωση του Πειραιώς είχαμε και από κυβερνητικούς-κομματικούς παράγοντες αλλά και από τους εκκλησιαστικούς που αναφέρετε.
    Ερώτηση:
    Υποστήριξη ή συμπαράσταση από επώνυμους εκκλησιαστικούς είχαμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις