Στιγμιότυπα απο την πρώτη συγκέντρωση εναντίον της "κάρτας του πολίτη"



Στις  12 Δεκεμβρίου  πραγματοποιήθηκε  με  πρωτοβουλία των "Ελλήνων youtubers" μια συγκέντρωση   διαμαρτυρίας   για την  "κάρτα του πολίτη".
Η  Πρωτοβουλία Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης  συμμετείχε  σε αυτήν την συκέντρωση όπως εξ άλλου έπραξαν  και  πολλοί άλλοι  συμπολίτες μας απο κάθε χώρο.
Γνωριστήκαμε  με τους   διοργανωτές  εκείνης της συγκέντρωσης και αποφασίσαμε  απο κοινού να πραγματοποιήσουμε μια  δεύτερη συγκέντρωση  την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου  η οποία  θα είναι καλύτερα οργανωμένη και  αν θέλει ο Θεός ελπίζουμε  πως  συμμετάσχουν   δεκάδες χιλιάδες  Ελλήνων  πολιτών.
Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε  μερικές  στιγμές απο την συγκέντρωση της 12/12/10 όπως τις ξεχωρίσαμε απο την ιστοσελίδα   http://agiooros.org/viewtopic.php?f=13&t=5414 στην οποία  μπορείτε να δείτε  περισσότερα στιγμιότυπα.



Σχόλια

  1. Μπραβο για αυτην την συγκεντρωση και οι λογοι των Ιερεων μπηκαν μεσ στην καρδια μου,αλλωστε τι ωφελει να κερδισεις τον κοσμο ολο αλλα να χασεις την ψυχη σου; Οχι ποτε σε καρτες του αντιχριστου γιατι εκτος απο την καρτα του πολιτη ετοιμαζουν και την καρτα εργασιας δηλαδη αν δεν παρουμε μια καρτα με τον αντιχριστο και το φακελωμα του δεν θα ησυχασουν τι πραγμα ειναι αυτο δεν μπορουν να σταματησουν αν δεν βγαλουν καρτα θα μας φαν
    Οχι στον αντιχριστο και στα οργανα του
    ΖΗΤΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΝΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ,ΑΜΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις