"Λεφτά υπάρχουν" όχι όμως για τον Ελληνικό λαό αλλά για την κατασκευή Τζαμιού "εδώ και τώρα " στον Ελαιώνα!


Τζαμί-εξπρές στον Ελαιώνα

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010 [ 10:14 ]
Την απόφαση να δοθεί μια πρώτη μεταβατική λύση στο «αγκάθι» της ανέγερσης τεμένους στην Αττική έλαβε η κυβέρνηση.

Όπως αναφέρουν Τα Νέα του Σαββάτου, θα κατασκευαστεί προσωρινά ένα μικρότερο τζαμί χωρητικότητας 500 ατόμων, στην περιοχή του Ελαιώνα. Στην ίδια περιοχή θα κατασκευαστεί αργότερα ένα μεγαλύτερο τέμενος.

Τα έξοδα θα αναλάβει η Πολιτεία, λαμβάνοντας υπόψη τις....
αρνητικές εμπειρίες άλλων χωρών όπου τον έλεγχο είχαν ακραίες ισλαμικές ομάδες.

Στην παρούσα φάση, όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο σχεδιασμός για την ανέγερση τεμένους βρίσκεται στον Οργανισμό Ρυθμιστικού Σχεδίου της Αθήνας, ενώ αναμένεται και η έκδοση Προεδρικού Διατάγματος που θα προβλέπει την αποδέσμευση έκτασης 14 στρεμμάτων στον Ελαιώνα.

Η εκτίμηση είναι ότι όλη αυτή η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιανουάριο του 2011. Εφόσον δεν υπάρξουν προσφυγές, τότε η Αττική θα αποκτήσει τέμενος το 2012.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=371230&dt=04/12/2010#ixzz178v5nOG0

Κάποιοι  φώναζαν εδώ και καιρό:

Τρίτη, 6 Ιουλίου 2010


Τζαμί σε κάθε γειτονιά και με τις ευλογίες του ΣτΕ (Συμβούλιο της Επικρατείας)

Θα βρεθεί δικαστής να υπογράψει τέτοια καταδικαστική για την Πατρίδα μας απόφαση;

Σε μια πρωτοφανή απόφαση-συμβολή στην προσπάθεια θρησκευτικού αποχρωματισμού της χώρας, που θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου, το Δ' Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας έδωσε το πράσινο φως για την ίδρυση τεμενών και «ναών» άλλων αναγνωρισμένων θρησκειών εκτός της Ορθόδοξης, χωρίς άδεια από το Υπουργείο Παιδείας.
Σύμφωνα με την πρωτοφανή απόφαση, οι νόμοι της διετίας 1938-39 που καθορίζουν τις προϋποθέσεις ανέγερσης ναών, αντίκεινται στις διατάξεις του άρθρου 13 του Συντάγματος που καθιερώνει τη θρησκευτική ελευθερία. 60 και πλέον χρόνια μετά, το ΣτΕ συμβάλλει τα μέγιστα με την απόφασή του στον θρησκευτικό αποχρωματισμό της χώρας, δίνοντας το πράσινο φως σε σέχτες και... την Αλ Κάιντα, να δημιουργήσουν συνθήκες ηθικού και κοινωνικού χάους, θεωρώντας την προϋπόθεση αδείας ασυμβίβαστη προς «την συνταγματική επιταγή της ανεμπόδιστής ασκήσεως της λατρείας» και τονίζοντας ότι αρκεί μόνο η συμμόρφωση με τους πολεοδομικούς κανονισμούς!

Πλέον, αν η απόφαση εγκριθεί από την Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, η
υπόθεση πρέπει να πάει στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο, καθώς υπάρχει αντίθετη απόφαση του Αρείου Πάγου. 
Σημειωτέον ότι στο ΣτΕ είχε προσφύγει ιερέας της Μητρόπολης Κασσάνδρειας, ζητώντας να ακυρωθεί απόφαση του γενικού διευθυντή του υπουργείου Παιδείας με την οποία εγκρίθηκε η λειτουργία «εκκλησία» Ιεχωβάδων, στα όρια της μητρόπολης όπου ιερουργεί.

πηγή

Σχόλια

  1. Όπως βλέπετε αγαπητοί μου αδελφοί, αυτοί οι αντίχριστοι "τρέχουν με χίλια" για να φτιάξουν την "Κάρτα του Πολίτη" και τα μουσουλμανικά τεμένη, στην Ορόδοξη χώρα μας, ενώ εμείς περιμένουμε...
    Τι αλήθεια;
    Γιατί δεν συμμετέχουμε ενεργά στη διαμαρτυρία για την "κάρτα" την επόμενη Κυριακή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ "ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ" ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΖΑΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ...
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ;
    ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ;
    ΑΛΛΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣΥΔΟΤΗ ΜΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΝΑ "ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ - ΚΑΤΩ"...
    ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ - ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ - ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ, ΠΡΟΤΟΥ "ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ" ΞΕΘΕΜΕΛΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Σ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ "ΕΠΕΣΑΝ" ΓΙΑ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ.
    ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ! ΝΑ ΞΕΒΟΛΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ "ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ" ΠΡΟΤΟΥ ΧΑΘΟΥΝ ΟΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιός σας είπε αγαπητέ μας φίλε ότι "δεν συμμετέχουμε";
    Αν και σας απάντησα σε πιό καυστικό σας σχόλιο σε άλλη ανάρτηση ,το ξαναλέω και εδώ ελπίζοντας να μην αντιληφθείτε πάλι την φωνή μας σας "εκκωφαντική σιωπή".
    Εγώ προσωπικά με προθυμία θα πάω στην συγκέντρωση αν και δεν γνωρίζω ποιοί είναι αυτοί που την διοργανώνουν.
    Μήπως διαβάστε κάποια ανακοίνωση της ΠΡ.Α.Ο.Σ που προτείνει στους φίλους της ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ;
    Αυτό που είπαμε είναι απλώς η αλήθεια, ότι δηλαδή δεν είμαστε αυτοί που διοργάνωσαν αυτή την ΔΙΚΑΙΗ διαμαρτυρία.Αυτό θα έπρεπε ,κατα τον καλό λογισμό, να θεωρηθεί ως ντομπροσύνη και εντιμότητα και όχι ως υπεκφυγή.
    Εξ΄άλλου αν και χρησιμοποιήθηκε χωρίς να το ξέρουμε η υπογραφή μας εν τούτοις η στάση μας δεν ήταν σε καμία περίπτωση εχθρική και αντίθετη στην συγκέντρωση.
    Για το μόνο που διαμαρτυρηθήκαμε ήταν για την χρήση του ονόματος της ΠΡ.Α.Ο.Σ σε κάποια φυλλάδια χωρίς να έχουμε ερωτηθεί.
    Θεωρούμε λοιπόν τουλάχιστον άστοχες τις παρατηρήσεις σας μιας και τα γεγονότα δείχνουν ότι η Π.Ρ.Α.Ο.Σ βγήκε πρωτη δυναμικά και φανερά στον αγώνα εναντίον της "Καρτας του πολίτη" ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ και ΔΕΝ "...ΠΕΡΙΜΕΝΕ".
    Συνεπώς την ερώτηση "τι περιμένουμε;" καλό είναι να την απευθύνετε σε όσους τον περασμένο Ιούλιο που ξεκινήσαμε την πρωτοβουλία συλλογής υπογραφών είτε σιωπούσαν, είτε μας λοιδορούσαν, είτε απλώς....περίμεναν.
    Εμείς πάντως ανεξαρτήτως απο όλα αυτά θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας και θα στηρίζουμε κάθε Έλληνα Ορθόδοξο που βρίσκεται εντός της Εκκλησίας και εκφράζει Ορθόδοξα και δημοκρατικά τις αντιρρήσεις του ενάντια σε αυτό το τυραννικό σύστημα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και της καρτας του πολίτη.
    Με τιμή
    "Ο.Π" - "ΠΡ.Α.Ο.Σ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις