Συμφωνούμε και ευχόμαστε τα ίδια

Η πρωτοχρονιάτικη ευχή της "Κλασσικοπερίπτωσης"

Πέρασε  ο πρώτος χρόνος της κατοχής  και  όπως όλα δείχνουν  οι  "αντιεξουσιαστές της εξουσίας " με τον υπόλοιπο θίασο του πάλαι ποτέ  Ελληνικού κοινοβουλίου, αφού μας άφησαν έρμαια  στην τρομοκρατία  της "Νέας Τάξης Πραγμάτων", τώρα θα μας οδηγήσουν  στο παγκόσμιο "στρατόπεδο συγκέντρωσης".
Πέρυσι   περάσαμε διαδοχικά  απο όλα τα στάδια της  διαπόμπευσης και της  εθνικής ταπείνωσης για να καταλήξουμε  "ελέω"  του κατοχικού μας πρωθυπουργού  να γίνουμε το "παράδειγμα προς  μίμηση" του ΔΝΤ και της "τρόϊκας".
Τον επόμενο χρόνο εκτός απο  τα λαοκτόνα μέτρα , ο Ελληνικός λαός  θα έχει  ίσως  την τελευταία  του  ευκαιρία να  αγωνιστεί όχι  μόνο  για την  επιβίωσή του αλλά  για την ίδια του την ελευθερία .
Ο πρωθυπουργεύων "έπαρχος" της "Νέας Τάξης Πραγμάτων",   ήδη άρχισε  να  εφαρμόζει  την  δικτατορία  της  "παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης",  υποχρεώνοντας το λαό  να εφοδιαστεί με  διαφόρων  ειδών  ηλεκτρονικές κάρτες  (κάρτα εργασίας, φοροκάρτα, κάρτα του δημότη κλπ) .
Ο στόχος του,  όπως  διαρκώς επαναλαμβάνει , είναι  να δέσει πισθάγκωνα  όλους τους  Έλληνες  με το υπέρτατο "εργαλείο" των συστημάτων  διαχείρισης  της  ελευθερίας , δηλαδή με την "Κάρτα του πολίτη".
Ευχόμαστε  το νέο έτος να είναι αυτό που θα μείνει στην Ελληνική και παγκόσμια  ιστορία  σαν εκείνο κατά το οποίο  οι  Έλληνες   είπαν  "ΟΧΙ"  στη "Νέα Τάξη Πραγμάτων"  και αγωνίστηκαν για την   υπεράσπιση των Θεόσδοτων δώρων  της Ελευθερίας και του αυτεξούσιου.
Ευχόμαστε  το 2011, να μην είμαστε το "παράδειγμα προς μίμηση" και το  αντικείμενο του χλευασμού και της  διαπόμπευσης  των επιτελείων  της "παγκόσμιας κυβέρνησης", αλλά εκείνοι  που θα εμπνεύσουν και τους υπόλοιπους λαούς της Ευρώπης στον αγώνα  για ελευθερία.

Σχόλια

  1. Ένα μεγάλο ΑΜΗΝ στην ευχή τόσο της Κλασσικοπερίπτωσης όσο και στο κείμενο που τη συνοδεύει, γραμμένο από εσάς. Σε πολλά θα δοκιμαστούμε μόιλς μπει το νέο έτος. Καλή ομολογία εύχομαιι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμήν λέμε καιεμείς κάνοντας όμως μια διευκρίνηση.Η φωτοσύνθεση και το συνοδευτικό κείμενο προέρχονται απο ανάρτηση της "Κλασσικοπερίπτωσης" για την οποία πληροφορηθήκαμε απο ενημερωτικό της e-mail.
    Με τις θερμότερες ευχές μας
    Ο.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις