Δημοσθένης Θανάσουλας - Στην Γερμανία άρχισαν ν α αποσύρουν την "Κάρτα του πολίτη"


Με μία πρωτόγνωρη για τα δεδομένα  συμμετοχή του κόσμου έγινε μία ευρεία ενημερωτική συζήτηση από τον δικηγόρο κ. Δημοσθένη Θανάσουλα   σχετικά με την κάρτα του πολίτη. Ο κ. Δ. Θανάσουλας  προσκαλεσμένος από τον...

Κάρτα του Πολίτη εισηγητή πρόεδρο του εκκλησιαστικού συμβουλίου Ιερέα Νικόλαο Δήμο . 
 Ο κ. Δ. Θανασουλας Δικηγόρος Τρικάλων είναι ειδικός πάνω σε αυτό το θέμα και όπως έχει αναφέρει οι μελέτες  του πάνω στο αντικείμενο  αυτό ξεκίνησαν πριν από κάμποσα  χρόνια . 
Η σχετική συζήτηση –ενημέρωση έγινε στην κατάμεστη αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Ι. Ν. Αγίου Νικολάου στο Μαυρομμάτι. Η ενημέρωση αυτή που έγινε για πρώτη φορά  διήρκησε περίπου μιάμιση ώρα ,και στο τέλος της απαντήθηκαν απ’ τον ίδιο πάρα πολλές καίριες ερωτήσεις και απορίες που  τέθηκαν από τους παραβρισκόμενους . 
Σε κάποιο άλλο σημείο της συζήτησης ανέφερε ότι  αυτή η κάρτα δεν έχει καμία δικλείδα ασφαλείας γι αυτόν που τη χρησιμοποιεί ,και ότι πολύ εύκολα θα μπορεί ο κάθε σχετικός με τα κομπιούτερ  να κατασκευάζει μία κάρτα με τα προσωπικά δεδομένα οποιουδήποτε πολίτη. Τέλος ανέφερε ότι και στην Αγγλία έχουν μαζευτεί...
υπογραφές από ανθρώπους που δεν θέλουν να πάρουν και να χρησιμοποιούν αυτή την κάρτα .Εμείς από την πλευρά μας συνιστούμε στους πολίτες να βρίσκονται σε εγρήγορση και να μην υπάρχει εφησυχασμός . Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Δ. Θανασουλα που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και του ευχόμαστε ο Τριαδικός Θεός να του χαρίζει υγεία. 

Σχόλια

  1. Μόνο το δικό μας κράτος δεν ενδιαφέρεται για τους πολίτες του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι γεγονός αναμφισβήτητο και οφθαλμοφανές ότι το δικό μας Κράτος, όχι μόνο δεν ενδιαφέρεται για τους πολίτες του, αλλά τους συμπεριφέρεται εχθρικά και απαράδεκτα.
    Όμως από ένα Κράτος που αποτελείται από ανίχριστους και άθεους, αυτό το περιμένω.
    Εκείνο που δεν περίμενα, είναι οι θέσεις (ήξεις-αφίξεις), που λαμβάνει η ΔΙΣ και ο Αρχιεπίσκοπος, θέσεις που ΔΕΝ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ, ΟΥΤΕ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ!
    Υπομένω όμως και περιμένω με Αγάπη και Προσευχή ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ Π Ο Λ Υ Α Ρ Γ Α.
    "Κατερίνα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμείς να ενδιαφερθούμε για μας.Ως τώρα μας πέρναγαν το σκεπτικό οτι το ΚΡΑΤΟΣ πρέπει να δρα για μας.Ο κάθενας μας ας μην φοβάται ή κοιμάτε και περιμένει απ τους άλλους.
    Εξάλλου ο πρωθυπουργός ως βουλευτής αντιπολίτευσης κ πρόεδρος μιλαγε για ενεργούς πολίτες.Ε,ας του κάνουμε τη χάρη του χριστιανού(αν είναι)!!!!!!!Καιρός είναι βρε αδέρφια!
    Προτείνω όποιος μιλάει ξενες γλώσσες,να επικοινωνεί με άλλους συνανθρώπους και συναγωνηστές για καλύτερη και αποτελεσματηκότερη δράση.Και φυσικά να προσευχόμαστε στον Κύριο για δυνάμωσή μας στην Πίστη,Θάρρος,Φωτισμό πνευματος.
    ΅Ας είμαστε όλοι αγρυπνοι!
    Να μιλάμε όπου βρισκόμαστε,να μεταδίδουμε μήνυμα αντίστασης στο φθονερότερο εχθρό του ανθρώπου,που τώρα κινεί τα νήμματα εμφανέστατα για μας τους πιστούς χριστιανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις