Ειδήσεις για την "Κάρτα του πολίτη" απο το διαδίκτυο: " Πιστοί μαζεύουν υπογραφές και συγκεντρώνονται έξω από τη βουλή "

 Σχ.Ο.Π: Θυμάστε το ιστολόγιο που μας περιέγραφε με λεπτομέρειες   πως θα είναι η "κάρτα του πολίτη" (βλ. εδώ) πριν ακόμα  βγούν οι "επίσημοι" να μας ...πληροφορήσουν  και να διαβουλευθούν;

Απο το ίδιο  ιστολόγιο αλιεύσαμε και το παρακάτω κείμενο :

 

Πιστοί μαζεύουν υπογραφές και συγκεντρώνονται έξω από τη βουλή 


Σε κάθε ενορία την προηγούμενη Κυριακή, ιερείς, με ευλάβεια μοίραζαν στους πιστούς ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία καλούν τους πιστούς να υπογράψουν σε ειδικό έντυπο κατά της κάρτας του πολίτη, και ταυτόχρονα την ερχόμενη Κυριακή 12 Δεκεμβρίου να συγκεντρωθούν έξω από τη βουλή με την ελληνική σημαία μαζί τους.


Η συλλογή υπογραφών γίνεται μέσω διαδικτύου στη διεύθυνση: www.orthos.org/Greek/Eidisis/E Arnoumai2.php.
Επίσης μπορούν το κάλεσμα που γίνεται να δηλώσουν την αντίθεσή τους και γραπτώς με επιστολή τους, στη ταχυδρομική θυρίδα : Τ.Θ. 105.ΣΠΑΤΑ, Τ.Κ. 19004 και Τ.Θ 52046 Τ.Κ. 14410.


Η νέα κινητοποίηση των ορθόδοξων οργανώσεων, ζητά από τους πιστούς να αρνηθεί να παραλάβει την κάρτα του πολίτη και να υπογράψει τη σχετική διακήρυξη όπως την ονομάζουν που απευθύνεται σε κάθε αρμόδια εκκλησιαστική ή πολιτική αρχή.
Υπενθυμίζεται πως το NP είχε αναφερθεί...
αποκλειστικά πριν λίγες μέρες στον "ιερό" πόλεμο μεταξύ κράτους και εκκλησίας για την κάρτα του πολίτη.
Εν τω μεταξύ, μείζον θέμα δημιουργείται με τη κάρτα του πολίτη γιατί την ώρα που η Κυβέρνηση είχε υποσχεθεί οτι στις αρχές του 2011 θα έφερνε προς δημόσια διαβούλευση το σχετικό κείμενο, αιφνιδιαστικά παρουσίασε ένα διαφορετικό κείμενο με αποτέλεσμα να προβληματισθούν σφόδρα οι δύο Μητροπολίτες Πειραιώς και Καισαριανής- που μετέχουν στην αρμόδια επιτροπή.
Διαβάστε περισσότερα:
http://www.newpost.gr/ellada/item/6690

Σχόλια

  1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ E-MAIL ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΥΠΕΡ ΑΥΤΗΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις