Συνέντευξη π. Σαράντη Σαράντου 9/12/2010 (Τηλεοπτικός σταθμός Blue Sky -Δημοσιογραφος κ. Ζερβός 3η συνεχής εκπομπή)

Ευχαριστούμε τους φίλους της ιστοσελίδας  http://agiooros.org/
για τα videos  που μας πρόσφεραν  μέσω του youtube.
Το "Ορθόδοξο Παρατηρητήριο" όχι μόνο τους ευχαριστεί αλλά και τους συγχαίρει  μιας και έχουν φροντίσει να ανεβάσουν  σχεδόν όλα τα videos  απο τις ομιλίες και τις τηλεοπτικές εμφανίσεις  του π. Σαράντη και φυσικά άλλων εξαιρετικών ομιλητών.
Οι προηγούμενες τηλεοπτικές συνεντεύξεις  του πατρός  Σαράντη Σαράντου  εδώ 
και εδώ



Σχόλια

  1. Η καρτα ειναι πτωση ειπε ο Π.Παισιος δηλαδη η σαυρα που σηκωσε το κεφαλι για να δειξει στον αθεο οτι υπαρχει θεος,εμεις αντιθετα με την καρτα του 666 αντιχριστου θα κανουμε πτωση δηλαδη αντιθετα απο την σαυρα θα σκυψουμε το κεφαλι δηλωνοντας την αρνηση μας οτι υπαρχει ο θεος και θα σκυψουμε το κεφαλι στον αντιχριστο δηλαδη θα κανουμε πτωση και οχι ανυψωση οπως εκανε η σαυρα,οποιος εχει νου ας σκεφτει μπορει η καρτα να μην ειναι το χαραγμα το τελικο σταδιο αλλα οταν καποιον τον σκυβεις το κεφαλι ειναι το ιδιο πραγμα γιατι τον αποδεχεσαι τον προσκυνας ετσι δεν ειναι; αυτο σημενει αποδοχη οτι σε δεχομαι αυτο ειναι η πτωση δηλωνει αρνηση του Χριστου μας και αποδοχη του αντιχριστου οτι του λεμε εισαι ο βασιλεας μας σε προσκυναμε, ε μετα θα μπει και το χαραγμα, σε ρωταει πρωτα αυτος με θες;εσυ σκυβεις το κεφαλι και τον αποδεχεσαι φευγεις δηλαδη απο τον Χριστο,ας καταλαβουμε οτι η καρτα ειναι η ερωτηση οπως σε αυτην την σαυρα η οποια πλασμα του θεου εδειξε οτι υπαρχει ο θεος, ας σκεφτουμε και εμεις λοιπον τι απαντηση θα δωσουμε γιατι ειμαστε και εμεις πλασματα του θεου και ανηκουμε στον ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,υψωση λοιπον και οχι πτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία μας τα είπε ο π.Σαράντης Σαράντος και ευχαριστούμε πολύ τον δημοσιογράφο κ.Γεώργιο Ζερβό για τις επιτυχημένες του επιλογές αλλά και όσους το ανέβασαν στο διαδίκτυο.

    ΕΠΙΦΑΝΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις