VISA=666: Τυχαίο; Δεν νομίζω

Μην φανταστείτε  ότι δεν έχουμε δουλειά να κάνουμε και προσπαθούμε να ανακαλύψουμε  που και πως οι αντίχριστες δυνάμεις  τοποθετούν  την  δυσώνυμη "υπογραφή" τους.Κάποιος  φίλος αναγνώστης απο τις Η.Π.Α  μας έστειλε  την φωτογραφία  της VISA   με τις  επισημάνσεις  που βλέπετε  και εμείς  απλώς σας ενημερώνουμε.
Τα επιτελεία της "Νέας Εποχής" ναι μεν κάνουν "καλά" τη δουλειά τους ,αλλά εμείς δεν πρέπει να αποκτήσουμε την  "επιλεκτική όραση"  που επιθυμούν  πολλοί "εκσυγχρονιστές"  της "συναφούς" και καθ΄όλα  αντι-Πατερικής  "θεολογίας".

Η   Εκκλησιαστική ζωή του Χριστιανού επειδή είναι εν Χριστώ ζωή ,   οξύνει την "όραση" ακριβώς για να μην είναι ούτε  "μύωπας" ώστε να μην διακρίνει  τα "μακρυνά" , αλλά ούτε και "πρεσβύωπας" που δεν μπορεί να δεί αυτά που κρατά στα χέρια του. 
Αυτή η διακριτική "όραση"  είναι απαραίτητη σε αυτούς τους "δύσκολους" καιρούς, για να μπορεί  να αντιλαμβάνεται  ο πιστός  Χριστιανός εγκαίρως  τους κινδύνους και τις  παγίδες του πονηρού.
Ιδού τι μας λέει  ο  Μέγας  και Άγιος Ιεράρχης Βασίλειος:

"...Η δε αληθης φρονησις, διαγνωσις εστι των τε ποιητεων και ου ποιητεων·  η ο επακολουθων, ουδεποτε τω ολεθρω της κακιας περιπαρησεται. Ο τοινυν νοων λογους φρονησεως, οιδεν τινες μεν σοφισματωδεις, τινες δε οι κατα βιον πρακτεοι και τα βελτιστα ημιν υποτιθεμενοι·  και ως δοκιμος τραπεζιτης, το μεν καλον καθεξει, απο δε παντος ειδους πονηρου αφεξεται.
Ο γαρ το του οφεως φρονιμον περι το κακον, το τε της περιστερας ακεραιον περι το καλον αναμιξας, ουτε το φρονιμον εασει κακουργον γενεσθαι, ουτε το απλουν ανοητον...."



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις