Είσαι Ορθόδοξος Χριστιανός; Τότε κάνε μια μήνυση στην βλάσφημη τηλεόραση του MEGA εδώ και τώρα!

klassikoperiptosi.blogspot.com

 
ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ με τη νέα ελληνική σειρά κινουμένων σχεδίων του MEGA που διακωμωδούν την πίστη μας και τα φρονήματά μας.


Προσβλητικότατη η νέα σειρά κινουμένων σχεδίων του MEGA με όνομα «ΟΥΚ».
Όπως αναφέρει το κανάλι «…είναι η πιο ακομπλεξάριστη, προκλητική, ποπ σάτιρα της τηλεόρασης και η πρώτη ελληνική σειρά animation για μεγάλα και ολίγον παρμένα παιδιά.»

Όμως παρακολουθώντας την κανείς, βρίσκεται μπροστά σε φιγούρες που  διακωμωδούν την ορθόδοξη πίστη μας και τα ιερά μας σύμβολα. Εξοργίζεται κανείς βλέποντας ακόμα και τον Ιησού Χριστό επάνω στο σταυρό, να συμπεριφέρεται και να ομιλεί σαν ηθοποιός σε διαλόγους με κάποια φιγούρα της αρχαίας Ελλάδας.
Μια σειρά που παρουσιάζει πραγματικά ανούσιες ιστορίες με έναν αχταρμά χαρακτήρων που προέρχονται τόσο από την αρχαία ελληνική ιστορία, όσο και από την χριστιανική πίστη , και που το τελικό αποτέλεσμα μόνο εμετικό μπορεί να χαρακτηριστεί.

Τι άλλο θα κάνουν ακόμα αυτά τα ΜΜΕ, που χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα, μας βομβαρδίζουν με αίσχη στο όνομα της τέχνης και της ελευθερίας της έκφρασης.
Τι μας προσέφερε αυτή η «υπερπαραγωγή» του MEGA; Το απόλυτο «τίποτα».
Η μήπως νόμιζαν ότι επειδή έβγαλαν μια πιο ποιοτική σειρά όπως είναι «Το νησί», νομιμοποιούνται να μας πασάρουν ταυτόχρονα και σκουπίδια . Ως πότε θα προσβάλλουν τα πιστεύω μας?

Ο ΑΝΤ1 έβγαλε το σταυρό από την σημαία μας, το βράδυ των εκλογών, το MEGA παρουσιάζει εμετικές ιστορίες δολοπλόκων αρχαίων Ελλήνων και αγίων της Εκκλησίας μας…… άραγε τι έχει σειρά?




www.ellinikanea.gr

Σχόλια

  1. Συμπλήρωσα τη φόρμα κι έστειλα τη δική μου γνώμη στο μέγκα. Είδα όλο το επεισόδιο στο web tv κι απόρησα πράγματι πώς κάποιοι έφατσαν στο σημείο αυτό. Φαντάζομαι ότι όσο περνά ο καιρός θα προχωρήσουν σε ακόμη σκληρότερα λόγια και χλευασμούς προς τον Ιησού. Κι όλα αυτά τη στιγμή που πέρυσι με ένα χαρτί σκισμένο απο΄το κοράνι κοντέψαμε ως λαός να πλακωθούμε μεταξύ μας. Πού είναι τώρα όλοι εκείνοι οι θολοκουλτουριάρηδες-βολεμένοι να μιλήσουν για αυτό το αίσχος της εκπομπής ΟΥΚ αν λάβοις παρά του μη έχοντος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικά επιτυχής, θαραλλέα και αγωνιστική ανάρτηση όπως οφείλεται να είναι προς την θρασύτητα των αντίχριστων κυβερνώντων το ΜEGA!

    Θερμά συγχαρητήρια!

    Ας κινητοποιηθούν οι πάντες.
    Πού είναι οι ποιμένες της Εκκλησίας; Δεν τα θεωρούν αυτά σοβαρά θέματα; Μόνο για τα κονδύλια του ευρώ ξέρει να ασχολείται;

    Ο Ελληνικός λαός αν θέλει την ειρήνη και την ευτυχία του πρέπει να αντιδράσει με τον πλεον μαχητικό τρόπο σ' αυτήν τα φάμπρικα των βλασφημιών που σατανικοί νόες μας ξεφουρνίζουν τα τελευταία χρόνια, καθε λίγο και λιγάκι.

    Διαφορετικά να μην περιμένει καμία ευτυχία!

    ΕΠΙΦΑΝΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι δυνατόν..... δε μπορώ να πιστέψω που έφτασαν. Να γελοιοποιούν την θρησκεία μας και τον ίδιο το Χριστό. Μα δεν υπάρχει κανείς να τους σταματήσει? Πόσο ακόμα θα είμαστε σκουπιδοτενεκέδες? Μιλάμε για τα ιερά και όσια του λαού μας. Τόσο στα ψιλά πέρασε αυτό? Η μήπως στο όνομα της σάτιρας και της ελευθερίας της έκφρασης, μπορούν να προσβάλλουν την πίστη μας. Πάλι θα περάσει στα ψιλά το θέμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμ τι τους ψηφιζετε και τα βαζουν στα καναλια μετα λετε φταινε αυτοι αλλα τους ψηφους τους ριχνετε μετα ποιος φταιει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εάν κάποιοι τηλεοπτικοί σταθμοί ( οποιοιδήποτε και αν είναι αυτοί ) απαξιώνουν δημόσια την Αγία Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη, ο λαός πρέπει να σταματήσει να παρακολουθεί αυτούς τους τηλεοπτικούς σταθμούς, θεωρώντας τους σαν επικίνδυνους για το λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το Θέμα είναι Σοβαρότατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί τα ντοκιμαντέρ του σκαϊ την Μ.Βδομάδα καλλίτερα ήταν........οσον αφορά την μήνυση ευχαριστως να συμμετασχω...πειτε μόνο πως και που. Α.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΨΟΥΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γελοιοποιείται η μακρόχρονη Ελληνορθόδοξη παράδοση.

    Τουλάχιστον απαράδεκτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΘΑ ΤΡΕΧΑΝΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝΕ. Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΠΡΟΚΑΛΛΩΝΤΑΣ. ΓΕΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΠΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΔΕΣ... ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ. Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΣΗ. ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΡΙΖΩΜΕΝΗ. Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ... ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ... ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ... ΠΡΟΤΕΙΝΩ: http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις