Συνέντευξη π. Σαράντη Σαράντου 25/11/2010 (Τηλεοπτικός σταθμός Blue Sky -Δημοσιογραφος κ. Ζερβός)

Ευχαρισούμε τους αδελφούς και φίλους  Αντώνη και Βασίλη  αλλα  και όσους φρόντισαν ώστε να ανέβει στο you tube η συνέντευξη του π.Σαράντη Σαράντου στον δημοσιογράφο κ. Ζερβό η οποία μετεδόθη σήμερα το μεσημέρι (25/11/2010)απο τον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky.

Σχόλια

  1. μπράβο καλοί μας πατέρες!νιώθουμε πολύ ευλογημένοι που ο καλός Θεός μάς έδωσε εσάς ως ποιμένες που έχετε γρηγορούσα συνείδηση και επαγρυπνείτε για όλα τα καυτά και καίρια θέματα της υπάρξεώς μας(πνευματικής και σωματικής)...Μεστός,γεμάτος σύνεση και μέτρο ο λόγος του καλού μας παππούλη Σαράντη Σαράντου πάντα ενημερωμένος και συνημμένος με την ορθοδοξη πίστη μας...Αναγκαστικά λόγω των δύσκολων καιρών που διάγουμε ο Θεός ας σας φωτίζει, γιατί καλείστε να λειτουργήσετε σε πολλαπλά επίπεδα.Οχι μόνο ως ιεραρχες,λειτουργοι,εξομολόγοι,ποιμένες αλλά και ως ανθρωποι μορφωμένοι,με θεολογικές και νομικές γνώσεις,καλοί χειριστές του λόγου και υπερασπιστές του ένθεου λόγου για να μπορείτε να εκπροσωπείτε το μεγάλο ποίμνιό σας (όπως φαίνεται και από τις χιλιάδες ήδη των υπογραφών) και να είναι ο λόγος σας κατασταλτικός στα σκοτεινά σχέδια κάποιων που θέλουν να διαγράψουν την ορθοδοξία αλλά και την ψυχή του ορθόδοξου απτον παγκόσμιο χάρτη...
    Ο Θεός να σας δίνει δύναμη να συνεχίζετε το δύσκολο έργο σας γιατί σας έχουμε μεγάλη ανάγκη...Ευλογείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άξιος ο παπα-Σαράντης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε και τον π.Σαράντη Σαράντο αλλά και τον κ. Γ. Ζερβό για την σωστή διαφώτιση που μας προσφέρουν για την Καρτά του Πολίτη που εκτός απο το ηλεκτρονικό φακέλλωμα έχει και το 666 ή τουλάχιστον κάθε στιγμή μπορεί να μπει χωρίς να το καταλάβουμε.

    ΕΠΙΦΑΝΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις