ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ : "ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΡΤΑ"

Αν και μας  στενοχώρησαν  μερικοί υπαινιγμοί του Σεβασμιωτάτου  ωστόσο χαιρετίζουμε την ευθεία τοποθέτησή του εναντίον της "Κάρτας του Πολίτη" και του ΑΜΚΑ και τον διαβεβαιώνουμε ότι δεν πήραμε ΑΜΚΑ ούτε εμείς αλλά ούτε και οι Ιερείς τους οποίους "φωτογραφίζει" όπως  και δεκάδες χιλιάδες άλλοι δ. υπάλληλοι που  έκαναν δήλωση απογραφής εκμεταλευόμενοι όμως την δυνατότητα που τους έδινε το κράτος  να δηλώσουν αντι  του ΑΜΚΑ τον Α.Μ του βιβλιαρίου τους.
Αφού λοιπόν  συγχαρούμε για άλλη μια φορά τον Σεβασμιώτατο για την  Ορθόδοξη  και  αξιέπαινη δημόσια τοποθέτησή του, τον πληροφορούμε   ότι  είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ,  πως οι Ιερείς  οι οποίοι  εξ΄αρχής  μιλούσαν  εναντίον του ΑΜΚΑ  και την επερχόμενη ηλεκτρονική ταυτότητα  (την οποία  τελικά ονόμασαν "Κάρτα του Πολίτη" ) και για  τους οποίους εξέφρασε την  πεποίθηση ότι  δήθεν έχουν παραλάβει  τονΑΜΚΑ ,δεν  τον έχουν παραλάβει όπως π.χ ο π. Σαράντης Σαράντος ο οποιος εξ΄άλλου  το έχει δηλώσει και δημόσια σε ομιλία του και   "προσέχουν"  ώστε  οι  λόγοι και  οι πράξεις τους  να υπηρετούν  το συμφέρον και την ενότητα  της Εκκλησίας  και να  δοξάζουν την Κεφαλή της  δηλαδή τον Κϋριο ημών Ιησού Χριστό.

video

ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2010.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας καί Λαυρεωτικς κ. Νικόλαος

μιλά για όλα.

ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ - ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ-

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
apantaortodoxias.blogspot.com

Σχόλια

  1. Εμένα τον ΑΜΚΑ μου τον έστειλαν στο σπίτι. Μπορείτε σας παρακαλώ να με ενημερώσετε για τη δυνατότητα με τον ΑΜ αντί του ΑΜΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΑΤΕΡ ΝΙΚΟΛΑΕ!!!ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ!!!
    ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις