Η "γκρίζα" διαφήμιση της "Κάρτας του Πολίτη"

...Αν  σήμερα θεωρήσουμε  ως "καλαμπούρι" την  ολομέτωπη επίθεση εναντίον του ανθρώπου  και των στοιχείων που τον  χαρατηρίζουν ως  "πρόσωπο" πλασμένο απο τον Δημιουργό  κατα την εικόνα Του ,τότε  αύριο  θα βιώσουμε  τις τραγικώτατες συνέπειες  αυτού του "καλαμπουριού"...

Εισαγωγικό σχόλιο του "Ο.Π"
Κατ΄αρχάς να ευχαριστησουμε τον αγαπητό μας φίλο και συνεργάτη Θ.Μ ο οποίος  μας έστειλε το  "ρεπορτάζ"  του  για  αυτά τα πρώτα δείγματα της "γκρίζας" , προς το παρόν,  διαφήμισης της "Κάρτας του Πολίτη".
Το "κόλπο"  που χρησιμοποιούν  είναι  παλιό και ευρύτατα διαδεδομένο σε όσους δεν έχουν ή δεν μπορούν να  υποστηρίξουν  τις νεοεποχήτικες θέσεις τους με επιχειρήματα.
Τι κάνουν λοιπόν;
Κατασκευάζουν  μερικά  σαχλο-καλαμπούρια  για να δημιουργήσουν την εντύπωση  ότι  η ενασχόληση και ο προβληματισμός γύρω απο αυτά  τα εξ αντικειμένου  σοβαρά θέματα,όπως η  "Κάρτα  του Πολίτη" και η  ψηφιακή δικτατορία της  "παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης", είναι   απλώς εκδηλώσεις κάποιων "ψυχωτικών" και  "φοβικών"  Χριστιανών.
Τα ζητήματα  που  προκύπτουν  απο την  πανευρωπαϊκή απόπειρα επιβολής  νέων ταυτοτήτων -υπερκαρτών, δεν είναι ούτε αστεία, ούτε χωρούν καλαμπούρια και σαχλαμάρες  απο  ευκαιριακούς "αστειάτορες" της  νεοεποχήτικης "τηλετύφλωσης".
Αν  σήμερα θεωρήσουμε  ως "καλαμπούρι" την  ολομέτωπη επίθεση εναντίον του ανθρώπου  και των στοιχείων που τον  χαρατηρίζουν ως  "πρόσωπο" πλασμένο απο τον Δημιουργό  κατα την εικόνα Του ,τότε  αύριο  θα βιώσουμε  τις τραγικώτατες συνέπειες  αυτού του "καλαμπουριού".
Η  "γκρίζα" διαφήμιση  της "Κάρτα του Πολίτη"
Γράφει ο Θ.Μ
Τι σχέση έχουν όλα αυτά μεταξύ τους; Εξυπηρετούν όλα το τσιπαρισμα και τον έλεγχο των ανθρώπων και τελικά την παγκόσμια διακυβέρνηση. Δείτε πως:
Παρακολουθώντας τυχαία ένα επεισόδιο των ράδιο αρβύλλα παρατήρησα έκπληκτος ότι όταν επανέρχονται από διάλειμα εμφανίζεται μία κοπέλα στο πίσω μέρος να χορεύει κρατώντας και επιδεικνύοντας μία τεράστια κάρτα η οποία έχει επάνω σχηματισμένο ένα τεράστιο νούμερο κωδικοποιημένο κατά ΕΑΝ-13. Στη συνέχεια το νούμερο αυτό μένει στο πίσω μέρος του πλατώ με μία αρβύλα στη μέση. Όλα τα video που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για την συγκεκριμένη εκπομπή το δείχνουν καθαρά.
Άρχισε λοιπόν η ανοικτή διαφήμιση των καρτών που περιέχουν και τον δυσώνυμο αριθμό και στην τηλεόραση. Τον σκοπό που προσπαθούν να εξυπηρετήσουν μέσα από αυτές τις κάρτες καθώς και το ποιοί τα σχεδιάζουν όλα αυτά μας τα εξηγεί ο τηλεοπτικός παραγωγός του Hollywood Aaron Russo  σε μία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Άλεξ Τζόουνς τον Ιανουάριο του 2007. Συμπωματικά μάλιστα ο Russo πέθανε από καρκίνο τον Αύγουστο της ίδια χρονιάς. Η συνέντευξη διαρκεί 1 ώρα και 10 λεπτά περίπου. Ακολουθεί το video:
Το μεγάλο ενδιαφέρον εστιάζεται από το 20ο έως το 35ο λεπτό περίπου όπου ο Russo περιγράφει τη σχέση με τον ΡοκΦέλερ και τα όσα του εκμυστηρεύτηκε αυτός. Πιο συγκεκριμένα ο Ροκφέλερ λίγους μήνες πριν γίνει η επίθεση στους δίδυμους πύργους του είχε πει ότι κάτι πολύ σημαντικό θα γίνει σε λίγους μήνες. Μέσα από αυτό το γεγονός θα τρομοκρατήσουν τον αμερικανικό λαό ότι υπάρχει κίνδυνος από την τρομοκρατία και θα τον πείσουν να δεχθεί την επίθεση στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ. Μία επίθεση ενάντια σε έναν ανύπαρκτο στην ουσία εχθρό. Ο τρομοκρατημένος αμερικανικός λαός θα δεχθεί να πληρώσει το κόστος αυτής της εκστρατείας. Ένα δεύτερο που του εκμυστηρεύεται ο Ροκφελερ επίσης είναι ότι πέρα από τους πολέμους το λόμπι των τραπεζιτών θέλει όλους τους ανθρώπους τσιπαρισμένους για να μπορεί εύκολα και με ευτελείς δικαιολογίες να τους τραβάει τα λεφτά από τη μια και να μπορεί εύκολα να εξουδετερώνει τους αντιρρησίες από την άλλη απενεργοποιώντας το τσιπ τους. Το λέει καθαρά, μιλάει για δουλεία. Παραδέχεται επίσης ότι ακόμα και το φεμινιστικό κίνημα που όλοι το θεωρούμε κάτι καλό είναι αποκύημα των εργατών της παγκοσιοποίησης και αυτό γιατί εξυπηρετεί δύο λόγους. Αφενός διπλασιάζονται τα "φορολογικά υποκείμενα" τα οποία μπορεί να εκμεταλευτεί η νέα τάξη πραγμάτων και αφετέρου αυξάνει τις πιθανότητες διάλυσης της οικογένειας και δίνει δυνατότητες μεγάλης εξωτερικής επέμβασης στην ανατροφή των παιδιών άρα και στον αποπροσανατολισμό τους. Για αυτό οι Ροκφελερ χρηματοδότησαν το φεμινιστικό κίνημα. Το ομολογεί ξεκάθαρα ο Russo. Επίσης λέει ότι θα βάλουν σοσιαλιστικές κυβερνήσεις να υλοποίησουν το σχέδιο της καρτοποίησης των ανθρώπων για να φαίνεται ότι επιτελείται κοινωνικό έργο ότι δηλαδή θα βοηθηθεί η κοινωνία και ο λαός και θα παταχθεί η φοροδιαφυγή, η γραφειοκρατία κ.ο.κ.
Εκπομπές όπως το ράδιο-αρβύλα λοιπόν εξυπηρετούν και αυτές τον ίδιο αυτό σκοπό διαφημίζοντας την επερχόμενη λαίλαπα.

Σχόλια

  1. To colpo grosso του ιερατείου (: διεθνής μαφία του χρήματος) είναι να εξουδετερώνεις τα σοβαρά θέματα με "πλακίτσες".

    Μάστορας του είδους ο δικός μας ο Λάκης Χαζόπουλος και θύματα, όχι μόνο οι χειροκροτητές της εξέδρας. Είναι και οι γύφτοι στα τσαντήρια πολυτελείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις