Ιδού πως προστατεύουν σήμερα τα προσωπικά μας δεδομένα - Φαντασθείτε τι θα γίνει αν επιβληθεί η "Κάρτα του Πολίτη"!

Εισαγωγικό σχόλιο απο την "Κλασσικοπερίπτωση"
Σήμερα  οι ξένοι  κλητήρες του ΔΝΤ εισβάλλουν  σε  στρατιωτικό νοσοκομείο και αρπάζουν  με τις ευλογίες της συνεργαζόμενης  κατοχικής κυβέρνησης, εμπρός στα έκπληκτα μάτια  των  υπευθύνων,  όλα τα αρχεία του νοσοκομείου συμπεριλαμβανομένων και αυτών που περιείχαν τα  αυστηρώς προσωπικά δεδομένα  των ασθενών.


Αύριο  που  κατα  τον σχεδιασμό της "Νέας Τάξης Πραγμάτων"  θα έχουν ολοκληρωθεί οι υποδομές της  παγκόσμιας ,ναι καλά διαβάσατε ,της παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης με την επιβολή  της "Κάρτας του Πολίτη",φαντασθείτε  πόσο εύκολο θα είναι ακόμα και για έναν κατώτερο υπάλληλο του Αμερικανικού ΔΝΤ ή της Ευρωπαϊκής  ΕΚΤ ή οποιουδήποτε άλλου "ενδιαφερόμενου", να  έχει πρόσβαση  στον τεράστιο "φάκελλο" του καθενός  μας ,ο οποίος θα  τροφοδοτείται διαρκώς  μέσω  αυτής της  "ηλεκτρονικής  χειροπέδας". 


Αυτό  το αντίχριστο  σύστημα  που  ήδη έχει αρχίσει και μολύνει την κοινωνία  και που αν δεν  αντιδράσουμε  και δεν αντισταθούμε  θα  σταματήσει μόνο όταν θα έχει  επιβάλλει  παντού την βαρβαρότητα και την δαιμονοποίηση, δεν θα μπορούσε παρά να έχει ως  σύμβολο και κοινή αναφορά  τον  αριθμό 666.
Αντιλαμβανόμαστε ότι  μερικοί απο  σας θα σκεφτούν  "καλά μας τα λές αλλά  τι τόθελες αυτό με το 666,αυτά  τα λένε κάποιοι μικρονοϊκοί φανατικοί κλπ".
Όποιος μας παρακολουθεί τα τελευταία χρόνια θα έχει  καταλάβει ότι  αυτά που γράφουμε δεν είναι προϊόν   κάποιου δήθεν στείρου φανατισμού  ή  έστω μιας διάθεσης  να δημιουργήσουμε  απλώς  εντυπώσεις.
Σκεφτείτε.
Γιατί  όλο το σύστημα , όπως  τουλάχιστον φαίνεται  σε δημόσιες δηλώσεις πολιτικών , επιστημόνων  ,αναλυτών  κ.α ,βασίζεται σε έναν αριθμό που κατά σύμπτωση είναι ο  666;
Ακόμα και  εκείνοι που θεωρούν   "παραμύθια" ή  "ανθρώπινα κατασκευάσματα" αυτά που μας  είπε ο Χριστός  δια του αγαπημένου  Του μαθητή Ιωάννη,δεν  αναρωτιούνται γιατί  επελέγη άραγε αυτός  ο αριθμός  ως  "κλειδί"  και  συμβολισμός σε κάθε   σύστημα και υποσύστημα  ηλεκτρονικού ελέγχου  και επεξεργασίας;
Εδώ που φτάσαμε δεν  μπορούμε ούτε έχουμε το δικαίωμα να υποκρινόμαστε ή να κάνουμε ότι δεν βλέπουμε  μόνο και μόνο για να αποφύγουμε την χλεύη και την απαξίωση   απο εκείνους   ασχολούνται  κυρίως με τα "ατομικά δικαιώματα" του ανθρώπου-αριθμού και όχι με την ουσία  της ελευθερίας του  ανθρώπου ως πρόσωπο .
Πιό κάτω  αναδημοσιεύουμε μια  είδηση -σοκ  που αλιεύσαμε  απο την ιστοσελίδα www.defencenet.gr


 
Ο απόλυτος εξευτελισμός: Εισβολή του ΔΝΤ στο 251 ΓΝΑ και αρπαγή προσωπικών δεδομένων ασθενών! 
 Πόσο πιο χαμηλά θα φτάσει ο εξευτελισμός της χώρας και των Ενόπλων Δυνάμεων; Για πόσο η... πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας θα ανέχεται την διακόρευση τον Όπλων από τους ξένους της τρόϊκας και του Μνημονίου; Φτάσαμε στο σημείο σήμερα να κάνουν "έφοδο" σε στρατιωτική μονάδα, όπως είναι το 251 ΓΝΑ (Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας) οι ξένοι του ΔΝΤ και να παίρνουν προσωπικά δεδομένα ασθενών, λογιστικά βιβλία στοιχεία για τα ... αποθέματα φαρμάκων κλπ! Πληροφορίες από έγκυρες πηγές του ΓΕΑ αναφέρουν ότι ο Α/ΓΕΑ αντέδρασε έντονα για την ενέργεια αυτή, αλλά κανείς άλλος δεν τόλμησε να βγάλει ούτε "κιχ". Έκπληκτοι οι αξιωματικοί είδαν την σύγχρονη Γκεστάπο να εισβάλει στο χώρο του νοσοκομείου και να ζητούν σε απότομο ύφος να ελέγξουν τα αποθέματα φαρμάκων, το ταμείο, τις δαπάνες, στοιχεία για τους νοσηλευόμενους (!), στοιχεία για το προσωπικό που εργάζεται στο ΓΝΑ κλπ.
 Προς στιγμή υπήρξε η σκέψη να τους πετάξουν απλο το παράθυρο, αλλά οι εντολές ήταν σαφείς: "Συνεργαστείτε". Όπως πριν από 69 χρόνια οι συνεργάτες των Γερμανών Ναζί, έτσι και σήμερα οι σλυγχρονοι συνεργάτες της τρόϊκας  είχαν δώσει έγκριση για να τεθούν όλα τα στοιχεία του ΓΝΑ και τα προσωπικά δεδομένα των ασθενών στους ελεγκτές του ΔΝΤ.
Πήραν τα βιβλία, άνοιξαν υπολογιστές αποθήκευσαν αυτά που τους ενδιέφεραν και αποχώρησαν! Σημειώνεται ότι το σύνολο των στοιχείων που ζήτησαν και έλαβαν, δεδομένου ότι πρόκειται για στρατιωτική μονάδα και δεδομένου ότι όλα τα στοιχεία των ασθενών καλύπτονται από τη νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων, η όλη διαδικασία είναι 100% παράνομη.
Κάποτε κάποιοι θα αυτοκτονούσαν ενώπιον τέτοιου εξευτελισμού. Τώρα ούτε μια παραίτηση...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλια

  1. Χτες έβλεπα ειδήσεις σ'ενα ρώσικο κανάλι πυ δείχνει 24 ώρες ειδησεις. Λοιπόν κάποια στιγμή άρχισε ενα ρεπορταζ για τους υπολογιστές γενικά και για το ιντερνετ ειδικα, και δείχνουν παπουδες και γιαγιάδες να μαθένουν να σερφάρουν και ο δημοσιογραφος να λέει πόσο καλο είναι να γνωρίζουν όλοι το ιντερνετ και φανταστείτε λέει πόσο καλλίτερα θα είναι τα πράγματα οταν μπει η ηλεκτρονική διακυβέρνιση.....και τοτε θα ζήσουν όλοι καλά και μεις καλλιτερα..... Το χειρότερο της υποθεσης είναι ότι κανείς στη Ρωσια δε σηκώνει κεφάλι και όλοι το αποδέχοντε σαν μια σωτηρία απο την γραφειοκρατία....Αν συνεχίσει ετσι θα την φάνε λάχανο οι νεοταξήτες. Α.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις