ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ

Συμπτωματικά μετά την ανάρτηση απο το "Ορθόδοξο Παρατηρητήριο"   δύο κειμένων, εκτός  απο  δύο ανώνυμα  e-mails με απειλές και απίστευτες βωμολοχίες λάβαμε  και ένα επίσης ανώνυμο e-mail  με το  οποίο   μας απειλούν ότι θα κινηθούν εναντίον μας νομικά, διότι δήθεν  στους δημοσιοποιημένους καταλόγους  με τα ονόματα όσων  έχουν υπογράψει εναντίον της "Κάρτας του Πολίτη" , περιλαμβάνονται και ονόματα  τα οποία ,όπως  ψευδέστατα ισχυρίζονται , τα  τοποθετήσαμε αυθαίρετα.



Αν λοιπόν  ο ίδιος ο σχολιαστής ή οποιοσδήποτε άλλος  είδε το ονοματεπώνυμό του  στους δημοσιοποιημένους  καταλόγους   χωρίς να έχει υπογράψει  , πράγμα που σημαίνει ότι κάποιος άλλος  έβαλε το όνομά του  διαδικτυακά  χωρίς την συγκατάθεσή του, τότε δεν έχει παρά  να μας το αναφέρει , αποδεικνύοντας  βεβαίως  την  ταυτοπροσωπία του με το αναρτημένο ονοματεπώνυμο, και εμείς  αμέσως  θα το αφαιρέσουμε.
Επειδή  όμως το e-mail  που λάβαμε, το θεωρούμε  όχι μόνο  συκοφαντικό αλλά εκβιαστικό και απειλητικό, θα  καταγγείλουμε  τον αποστολέα , του οποίου  η IP είναι γνωστή, τόσο  στην  δίωξη ηλεκτρονικού  εγκλήματος όσο και στους παρόχους  που  τον εξυπηρετούν.
Ασφαλώς  εάν χρειαστεί  θα κινηθούμε και νομικά  εναντίον οποιουδήποτε  στο μέλλον αποπειραθεί  να συκοφαντήσει   καθ΄οιονδήποτε τρόπο την προσπάθεια αυτή  της συλλογής υπογραφών.
Αυτό το οποίο πρέπει να γίνει σαφές σε όλους τους "ενδιαφερόμενους" αποδέκτες, είναι ότι   ο αγώνας μας  για ενημέρωση  και Ορθόδοξη αφύπνιση  δεν πρόκειται να σταματήσει  όσο και να τον πολεμήσουν  ,να τον  συκοφαντήσουν ή να τον δυσφημίσουν.
Αν νομίζουν μερικοί ότι θα  δειλιάσουμε και θα προδώσουμε  τους  24.200 συμπολίτες μας  που έχουν  δηλώσει δια της υπογραφής τους μέχρι στιγμής, ότι θα αρνηθούν να παραλάβουν την "Κάρτα του Πολίτη" ,τότε  μάλλον  τρέφουν  αυταπάτες.
Η "Πρωτοβουλία Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης"  ούτε εκβιάζει  συνειδήσεις , ούτε  τρομοκρατεί.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι  θα  οπισθοχωρήσουμε απο τις θέσεις μας  ή  θα υπαναχωρήσουμε  σε κάποιες εξ΄αυτών  επειδή  κάποιοι  θα μας απειλήσουν ή  θα μας συκοφαντήσουν.
Απο την αρχή  είμαστε προετοιμασμένοι  για έναν τέτοιο πόλεμο  και ελπίζουμε ότι με την βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρουμε.

Σχόλια

  1. Oι Νεοταξίτες θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο. Σωστά λέτε ότι ήταν αναμενόμενο. Συνεχίστε,
    όλοι οι Ορθόδοξοι Έλλανες είμαστε μαζί σας.
    Με εκτίμηση - Αθανάσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντί να αναζητούμε τους ένοχους μεταξύ των Νεοταξιτών καλύτερα να τους αναζητούμε εκεί που υπάρχουν.

    Ούτε πού κρύβουν ορισμένοι το φονικό μίσος τους εναντίον του π. Σαράντη και όσων άλλων καλών πατέρων και αδελφών είχαν την πρωτοβουλία.

    Εχουν πάθει ψύχωση επειδή η συλλογή υπογραφών είναι τόσο μεγάλη και το εύρος της επίδρασης της τόσο ουσιαστικό.

    Φθόνος και μικροψυχία κατευθύνουν αυτό τον πόλεμο της λάσπης αλλά υπάρχει Θεός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παιδια κουραγιο και υπομονη!!! ολοι ειμαστε μαζι σας! ολοι στις 12-12-2010 στο συνταγμα θα τους δειξουμε τι θα πει Ελλάς - Θρησκεία - Ορθοδοξία!!!!
    ο θεός βλέπει και κρίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαστε μαζί σας. Όλοι ενωμένοι θα στηρίξουμε και θα ενισχύσουμε τον αγώνα. Όσο πλησιάζει ο καιρός για την κάρτα θα αυξάνονται και οι υπογραφές. Ας κάνουν ότι πόλεμο θέλουν, εμείς με ηρεμία και προσευχή θα ζητήσουμε το Έλεος του Θεού για εμάς και εκείνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μη σταματατε την προσπαθεια......εμεις ειμαστε διπλα σας και θα σας στηριξουμε οπως μπορει ο καθενας... Α.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις