Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010

Η κάρτα του πολίτη καταργεί την ιδιότητα του πολίτηΤου Μόσχου Εμμ. Λαγκουβάρδου

Η κάρτα του πολίτη καταργεί την ιδιότητα του πολίτη και είναι ούτως ή άλλως απαράδεκτη για τους πολίτες κάθε ελεύθερης και δημοκρατικής χώρας. 

Η κάρτα του πολίτη είναι απαράδεκτη ως κάρτα του Αντιχρίστου , αλλά και ως κατάργηση της ιδιότητας του πολίτη. Πολύ περισσότερο όταν είναι υποχρεωτική. Οι πολίτες δεν έχουν το δικαίωμα να κρίνουν, να επιλέγουν και να μετέχουν της εξουσίας. 

Πολίτης κατά τον  Αριστοτέλη είναι ο μετέχων κρίσεως και αρχής (εξουσίας). Στον αριστοτελικό ορισμό στηρίζεται η δημοκρατική αρχή, ότι όλες οι εξουσίες πηγάζουν απ΄  το λαό. 

Αν η κάρτα του πολίτη είναι υποχρεωτική, σημαίνει ότι δεν καλούνται οι πολίτες να κρίνουν και να μετέχουν της εξουσίας, αλλά μόνο να συναινέσουν σε αποφάσεις που λαμβάνονται από ξένα κέντρα εξουσίας, χωρίς την εκπεφρασμένη βούλησή τους. Η δημοκρατική αρχή, ότι όλες οι εξουσίες πηγάζουν απ΄ το λαό καταργείται. 

  
Αν η κάρτα  είναι  υποχρεωτική,  γιατί ρωτούν τον κόσμο, αφού δεν μπορεί να αρνηθεί να τη λάβει; Οι πολίτες δεν έχουν τη δυνατότητα  να κρίνουν,  αλλά  μόνο να συναινέσουν.  Τους ζητείται να συναινέσουν  να στερηθούν τα δικαιώματά τους ως πολίτες. Είναι αυτονόητο ότι κανείς δεν συναινεί να στερηθεί τα δικαιώματα του πολίτη, αν έχει το δικαίωμα να μη συναινέσει.  Αν η κάρτα του πολίτη είναι υποχρεωτική, δεν υπάρχουν πολίτες.

klassikoperiptosi.blogspot.com/

2 σχόλια:

 1. Ως Ελληνίδα πολίτης, απευθύνομαι στην Ελληνική Κυβέρνηση και, με τη συμμετοχή μου στην ηλεκτρονική διαβούλευση για την «Κάρτα του Πολίτη», χωρίς πολλά λόγια και περιστροφές, αιτούμαι τα εξής, που αποτελούν ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ, εφόσον η χώρα μου υπερασπίζεται ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ των πολιτών της και ακολουθεί ΑΛΗΘΙΝΑ –ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤ’ΕΠΙΦΑΣΗ– ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ στην υλοποίηση σχεδίων και αποφάσεων που αφορούν το σύνολο του Ελληνικού πληθυσμού:
  1. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ αποδοχής ή όχι της Κάρτας του Πολίτη, εφόσον η υποχρεωτική επιβολή της αποδοχής της, ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, πράγμα που έρχεται σε ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
  2. «ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΟ» που προβάλλετε ότι θα προσφέρει στις καθημερινές συναλλαγές, η συγκεκριμένη Κάρτα, αφήστε το να το αποφασίσει ο κάθε Έλληνας ΕΛΕΥΘΕΡΑ, αν σέβεστε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ και μην υποβιβάζετε και υποτιμάτε τη νοημοσύνη των Ελλήνων, που έχυσαν «ποταμούς αιμάτων για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».
  3. ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΙΣ την «Κάρτα του Πολίτη», αν δεν υπάρχει «εκ του πονηρού» σχέδιο ηλεκτρονικής υποδούλωσης και φακελώματος των Ελλήνων πολιτών σε «αλλότριες δυνάμεις». Από μόνο του, «το υποχρεωτικό» της αποδοχής αυτής της κάρτας, σε συνδυασμό με τον ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ από την οικονομική, κοινωνική και κάθε άλλη δραστηριότητα, ΟΔΗΓΕΙ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ότι καταβάλλεται προσπάθεια ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΟΛΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ, ΣΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ» και με ΠΑΣΙΦΑΝΗ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΕ «ΔΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟ», όλων όσων δεν παραλάβουν και χρησιμοποιήσουν τη συγκεκριμένη κάρτα.
  4. ΑΝΑΒΟΛΗ «ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ» ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ. Τακτοποιήσατε όλα τα άλλα θέματά μας και αυτή είναι η μόνη σας εκκρεμότητα; ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. Η Ελλάδα καταρρέει κι εσείς «περί άλλων τυρβάζετε»… εκτός και αν ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ (ο νοών, νοείτο)…
  5. ΣΕΒΑΣΜΟ στη νοημοσύνη μας (το επαναλαμβάνω)! Είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη, αλλά η «παγίδα» ύπαρξης ή όχι του «666» στο πλινθίο (εσωτερικό ή εξωτερικό), στην οποία προσπαθείτε να εγκλωβίσετε και την Ιεραρχία της Εκκλησίας μας, είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΛΟΪΚΗ. Όχι γιατί η ύπαρξη του «666» δεν πρέπει να μας ανησυχήσει, αλλά γιατί η ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΗ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ στην «Κάρτα του Πολίτη» ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΛΟΓΟ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΛΗΡΩΜΑ.
  6. ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΜΑΧΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗΝ «Κάρτα του Πολίτη», είναι η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΣΔΟΤΟΥ ΔΩΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και ΤΟΥ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΥ. Το «ΙΝΚΑ», ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την κάρτα λόγω «ηλεκτρονικής υποδούλωσης-φακελώματος» των Ελλήνων καταναλωτών… δηλαδή εναντιώνεται στη ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και στον ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ από ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ σε «ΔΟΥΛΟ και ΥΠΗΡΕΤΗ» ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
  7. ΣΕΒΑΣΜΟΣ, λοιπόν, στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ! Αν αυτό ισχύσει, ούτε θέμα «666» τίθεται (εφόσον και να εφαρμοστεί η «κάρτα», ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ…). Σε αντίθετη περίπτωση, οποιοδήποτε επιχείρημα για την «ΑΘΩΟΤΗΤΑ» της «κάρτας» ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΚΑΤΑΚΡΗΜΝΙΖΕΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ.
  Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ, με την ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ «κάρτας» ως ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ, Θέτει Δίπλα ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΕΥΛΟΓΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΩΝ…
  Ευχαριστώ για τη φιλοξενία των απόψεών μου.
  Αθήνα, 28 Νοεμβρίου 2010.

  ΠΡΟΣ Ο.Π.
  Η θέση μου δεν εστιάζεται σε πολύπλοκες σκέψεις και ηλεκτρονικές τεχνικές, επειδή πιστεύω ότι εσκεμμένα έχουν εστιάσει την προσοχή όλων μας σε αυτά.
  Το θέμα είναι ΟΤΙ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟ ΘΕΟΣΔΟΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΥ. ΕΚΧΩΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΙΑ ΔΩΡΑ ΣΕ "ΑΓΝΩΣΤΕΣ" ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΑΝ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
  ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΜΩΣ "ΔΩΡΙΖΟΥΜΕ" ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ! "ΟΣΤΙΣ ΘΕΛΕΙ ΟΠΙΣΩ ΜΟΥ ΕΛΘΕΙΝ..."
  ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δείτε και τα παρακάτω:

  ΠΩΣ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ "ΠΟΛΙΤΗ"


  http://www-voulgari.blogspot.com/2010/11/blog-post_28.html

  http://www.no2id.net/downloads/print/NO2ID_How_to_WIN.pdf  We the people will not be chipped
  http://www.wethepeoplewillnotbechipped.com/

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.