Ένα "δείγμα" υποβληθείσας αντίρρησης στην ιστοσελίδα του Υπουργείου που αφορά στην "διαβούλευση" για την "Κάρτα του Πολίτη"

ΣΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ"!

ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ  ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ"!
ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΝΕΤΕ "ΚΛΙΚ" ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
Το παρακάτω κείμενο υποβλήθηκε  στην...διαβούλευση απο φίλη  αναγνώστρια 


Ως Ελληνίδα πολίτης, απευθύνομαι στην Ελληνική Κυβέρνηση και, με τη συμμετοχή μου στην ηλεκτρονική διαβούλευση για την «Κάρτα του Πολίτη», χωρίς πολλά λόγια και περιστροφές, αιτούμαι τα εξής, που αποτελούν ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ, εφόσον η χώρα μου υπερασπίζεται ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ των πολιτών της και ακολουθεί ΑΛΗΘΙΝΑ –ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤ’ΕΠΙΦΑΣΗ– ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ στην υλοποίηση σχεδίων και αποφάσεων που αφορούν το σύνολο του Ελληνικού πληθυσμού:
1. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ αποδοχής ή όχι της Κάρτας του Πολίτη, εφόσον η υποχρεωτική επιβολή της αποδοχής της, ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, πράγμα που έρχεται σε ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
2. «ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΟ» που προβάλλετε ότι θα προσφέρει στις καθημερινές συναλλαγές, η συγκεκριμένη Κάρτα, αφήστε το να το αποφασίσει ο κάθε Έλληνας ΕΛΕΥΘΕΡΑ, αν σέβεστε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ και μην υποβιβάζετε και υποτιμάτε τη νοημοσύνη των Ελλήνων, που έχυσαν «ποταμούς αιμάτων για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».
3. ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΙΣ την «Κάρτα του Πολίτη», αν δεν υπάρχει «εκ του πονηρού» σχέδιο ηλεκτρονικής υποδούλωσης και φακελώματος των Ελλήνων πολιτών σε «αλλότριες δυνάμεις». Από μόνο του, «το υποχρεωτικό» της αποδοχής αυτής της κάρτας, σε συνδυασμό με τον ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ από την οικονομική, κοινωνική και κάθε άλλη δραστηριότητα, ΟΔΗΓΕΙ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ότι καταβάλλεται προσπάθεια ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΟΛΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ, ΣΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ» και με ΠΑΣΙΦΑΝΗ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΕ «ΔΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟ», όλων όσων δεν παραλάβουν και χρησιμοποιήσουν τη συγκεκριμένη κάρτα.
4. ΑΝΑΒΟΛΗ «ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ» ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ. Τακτοποιήσατε όλα τα άλλα θέματά μας και αυτή είναι η μόνη σας εκκρεμότητα; ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. Η Ελλάδα καταρρέει κι εσείς «περί άλλων τυρβάζετε»… εκτός και αν ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ (ο νοών, νοείτο)…
5. ΣΕΒΑΣΜΟ στη νοημοσύνη μας (το επαναλαμβάνω)! Είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη, αλλά η «παγίδα» ύπαρξης ή όχι του «666» στο πλινθίο (εσωτερικό ή εξωτερικό), στην οποία προσπαθείτε να εγκλωβίσετε και την Ιεραρχία της Εκκλησίας μας, είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΛΟΪΚΗ. Όχι γιατί η ύπαρξη του «666» δεν πρέπει να μας ανησυχήσει, αλλά γιατί η ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΗ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ στην «Κάρτα του Πολίτη» ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΛΟΓΟ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΛΗΡΩΜΑ.
6. ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΜΑΧΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗΝ «Κάρτα του Πολίτη», είναι η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΣΔΟΤΟΥ ΔΩΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και ΤΟΥ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΥ.
Το «ΙΝΚΑ», ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την κάρτα λόγω «ηλεκτρονικής υποδούλωσης-φακελώματος» των Ελλήνων καταναλωτών… δηλαδή εναντιώνεται στη ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και στον ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ από ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ σε «ΔΟΥΛΟ και ΥΠΗΡΕΤΗ» ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
7. ΣΕΒΑΣΜΟΣ, λοιπόν, στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ! Αν αυτό ισχύσει, ούτε θέμα «666» τίθεται (εφόσον και να εφαρμοστεί η «κάρτα», ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ…). Σε αντίθετη περίπτωση, οποιοδήποτε επιχείρημα για την «ΑΘΩΟΤΗΤΑ» της «κάρτας» ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΚΑΤΑΚΡΗΜΝΙΖΕΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ.
Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ, με την ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ «κάρτας» ως ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ, Θέτει Δίπλα ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΕΥΛΟΓΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΩΝ…
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία των απόψεών μου.
Αθήνα, 28 Νοεμβρίου 2010.

ΠΡΟΣ Ο.Π.
Η θέση μου δεν εστιάζεται σε πολύπλοκες σκέψεις και ηλεκτρονικές τεχνικές, επειδή πιστεύω ότι εσκεμμένα έχουν εστιάσει την προσοχή όλων μας σε αυτά.
Το θέμα είναι ΟΤΙ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟ ΘΕΟΣΔΟΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΥ. ΕΚΧΩΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΙΑ ΔΩΡΑ ΣΕ "ΑΓΝΩΣΤΕΣ" ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΑΝ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΜΩΣ "ΔΩΡΙΖΟΥΜΕ" ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ! "ΟΣΤΙΣ ΘΕΛΕΙ ΟΠΙΣΩ ΜΟΥ ΕΛΘΕΙΝ..."
ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ.

Σχόλια

  1. Δεν το βλέπω δημοσιευμένο στην σελίδα του υπουργείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΚΟΛΠΟ

    Είναι ενδεχόμενο να μας πουν ότι την κάρτα θα την παραλαμβάνουμε προαιρετικά. Θα κάνουμε τις συναλλαγές κατά τον συνήθη τρόπο, θα μας κόβουν αποδείξεις κλπ.

    Όμως αργότερα, τα γνωστά μηχανήματα κοπής αποδείξεων ή άλλα όμοια - αναγνώριση των συμβατικών "συναλλαγών με κάρτα" (σημ. αυτές χωρίς το τσιπ) - θα χαλάσουν, εξαρτήματα επισκευής δεν θα υπάρχουν. Θα αντικατασταθούν με "νέας γενιάς". Οπότε, για να κάνουμε τις συναλλαγές, θέλοντας μη θέλοντας, θα μας αναγκάσουν να πάρουμε τη "συμβατή με τα μηχανήματα" κάρτα.

    Όταν η ελευθερία είναι εξαρτημένη και δέσμια της τεχνολογίας, οι σοφοί τεχνολόγοι θα μας πουν : "Εμείς δεν φταίμε. Οι νόμοι της αγοράς (προσφορά και ζήτηση) μας υποχρεώνουν να αποσύρουμε τα παλαιά μηχανήματα".

    Κάτι αντίστοιχο κάνουν με τα παληά αυτοκίνητα - πέρα από τον εξωφρενικό φόρο παλαιότητας των "σαπακίων" και τα τέλη κυκλοφορίας τους - με τις φωτογραφικές μηχανές και τα φιλμ (στην Κύπρο δεν υπάρχουν εργαστήρια επεξεργασίας φιλμ) και πολλά άλλα είδη, πολλά των οποίων δεν μας είναι και τόσο απαραίτητα. Απαραίτητο, βεβαίως, δεν θα είναι σε λίγο καιρό και το χαρτονόμισμα. Μόνο η κάρτα θα είναι απαραίτητη, στην αρχή προαιρετικά. Αργότερα όμως;

    Αυτό είναι το κόλπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TO 666 YΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ,100% ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟ 666,ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΖΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ,ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΙΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ,
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για αυτόν τον λόγο και γράψαμε "υποβληθείσας" και όχι "δημοσιευθείσας".
    Το αν και το πότε θα δημοσιεύσουν το κείμενο της φίλης αναγνώστριας, εκείνοι το γνωρίζουν και μάλλον αυτούς πρέπει να ρωτήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα σε όλους σας αγαπητοί μου αδελφοί.
    Είμαι η αναγνώστρια που έστειλε στη "διαβούλευση" τις απόψεις που δημοσιεύσατε και σας ευχαριστώ πολύ. Αν και το κείμενό μου το έστειλα στις 28.11.2010 και ώρα 16.42΄ ως "ΚΑΤΕΡΙΝΑ", ακόμα ο διαχειριστής το...ελέγχει! Μακάρι να το δω κι εγώ κι εσείς δημοσιευμένο, αλλά φοβάμαι ότι κάτι δεν άρεσε και πήγε "στον κάλαθο των αχρήστων". Σήμερα στις 20.45΄ διαμαρτυρήθηκα εγγράφως για την καθυστέρηση της δημοσίευσης και τους προ(σ)κάλεσα να μου απαντήσουν στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση που έχουν στη διάθεσή τους, για ποιο λόγο δεν έγινε η δημοσίευση. Πάντως, δεν θα εκπλαγώ αν λάβω τη..σιωπή τους προς απάντηση. Φαίνεται ότι επιβεβαιώνουν, με τη στάση τους, τη δημοκρατικότητα που διατείνονται ότι εφαρμόζουν, αλλά ως αποδεικνύεται "στα λόγια" ΜΟΝΟ..
    Ευχαριστώ πολύ τον φιλόξενο χώρο σας ΓΙΑΤΊ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΣΧΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.
    Συνεχίστε, κι εγώ μαζί σας, τον αγώνα!!!
    "ΚΑΤΕΡΙΝΑ"
    Υ.Γ. Έχω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία αποστολής του κειμένου στην περίφημη "διαβούλευση".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ φοβάμαι ότι δεν αρέσκονται σε τέτοια κείμενα. Και το δικό μου κείμενο δεν δημοσιεύτηκε ποτέ, όπως φαντάζομαι και πολλών άλλων. Κατά τα άλλα διαβούλευση... Γι' αυτό το λόγο έκανα το σχόλιο ότι δεν είναι δημοσιευμένο το κείμενο στη σελίδα του υπουργείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχω τη γνώμη ότι είναι λάθος να συμμετάσχει κάποιος στην ηλεκτρονική "διαβούλευση" του Υπουργείου για την "Κάρτα του Πολίτη".

    Είναι κι αυτό μια στατιστική παγίδα. Θα έρθουν αργότερα να μας πουν ότι τόσοι (αριθμητικά) ανατποκρίθηκαν και έλαβαν τις κατάλληλες απαντήσεις.

    Φυσικά, μέσα σε αυτά τα νούμερα, δεν θα υπάρχει η αριθμητική μειοψηφία εκείνων που έθεσαν καίρια ερωτήματα και δεν έλαβαν καμιά απάντηση, αλλά ούτε και είδαν δημοσιευμένη τη γνώμη τους.

    Η αλήθεια δεν προσμετράται με αριθμούς και τούτο, το γνωρίζουν άριστα οι ηλεκτρονικοί εγκέφαλοι του ανεγκέφαλου Υπουργείου. Μετριέται με όλους όσους θέτουν άσχετα ή "ταλιμπανικά" (θρησκοληπτικά και, βεβαίως, αντιεπιστημονικά) ερωτήματα.

    Καλό είναι λοιπόν, κατά τη γνώμη μου, να μη τους παρέχουμε και το δικό μας "νούμερο" για τα στατιστικά : αποβλακωτικά και παραπλανητικά, πορίσματα που θα δώσουν στη δημοσιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητοί μου αδελφοί και φίλοι του Ο.Π., καλησπέρα.
    Είμαι η "ΚΑΤΕΡΙΝΑ" και θάθελα να μοιραστώ μαζί σας όχι τη δική μου "νίκη" αλλά τη Νίκη του Χριστού!
    Μετά την επανάληψη αποστολής του κειμένου που είχα υποβάλλει αρχικά στην "διαβούλευση" για την "κάρτα του πολίτη", στις 28.11.2010, η άποψή μου δημοσιεύτηκε τελικά...γιατί "ο επιμένων Χριστιανικά και Ορθόδοξα, ΝΙΚΑ".
    Δεν το έκανα για λόγους εγωϊστικούς, αλλά γιατί "ο Χριστιανός πρέπει να αγωνίζεται και να μην καταθέτει τα (πνευματικά) όπλα, μέχρι την τελευταία του αναπνοή".
    Αυτήν την παρακαταθήκη μου άφησε πριν "φύγει" για την ουράνια πολιτεία ο μακαριστός γέροντάς μου και ας είναι μνημόσυνο ευγνωμοσύνης στην Άγια Ψυχούλα του, αυτός ο μικρός αγώνας, που - Θεού Χάριτι - είχε έκβαση νικηφόρα.
    Όσο για το αν και κατά πόσο θα ληφθούν υπόψη οι ορθόδοξες αντιρρήσεις μας για την "κάρτα", αυτός δεν είναι λόγος να σταματάμε τον αγώνα είτε με τη συμμετοχή μας στη διαβούλευση, είτε με άλλους τρόπους, γιατί οι αντιδράσεις σε αντίχριστες ενέργειες, ακόμα και όταν δεν δημοσιοποιούνται, πιστεύω ότι τουλάχιστον προβληματίζουν, εφόσον είναι μαζικές, δυναμικές και ανυποχώρητες και, επιπλέον, αν είναι Θέλημα Θεού, κομματιάζουν και διαλύουν τα αντίχριστα σχέδια.
    Ευχαριστώ και πάλι για τη φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις