Αν είναι αλήθεια, τότε πρόκειται για μια μετωπική επίθεση εναντίον της Εκκλησίας και των πιστών

(Αναδημοσίευση απο το epirus-ellas.blogspot.com)




 

...έχει διαρρεύσει οτι μεταξύ των αλλαγών που έχει σχεδιάσει η Κυβέρνηση και θα κληθεί η κ. Διαμαντόπουλου να υλοποιήσει είναι:

 
1. Η κατάργηση του μαθήματος των θρησκευτικών.
 
2. Η απόλυτη εφαρμογή του νόμου ο οποίος ορίζει οτι εντός 8 ημερών θα δηλώνεται στο Ληξιαρχείο το όνομα του νεογέννητου, που σημαίνει για τους ανθρώπους της Εκκλησίας έμμεση κατάργηση του βαπτίσματος.
 
3. Επίσημη αποκαθήλωση των εικόνων και των ιερών συμβόλων απο όλους τους δημόσιους χώρους. 

4. Κατάργηση των θρησκευτικών υπηρεσιών στον Ελληνικό Στρατό και στα Σώματα Ασφαλείας.
 
5. Κατάργηση του αγιασμού σε σχολεία και την Βουλή των Ελλήνων



Σχόλιο  απο το "Ορθόδοξο Παρατηρητήριο"
Επειδή δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε κατά πόσον είναι  ασφαλείς οι πληροφορίες του ιστολογίου  που  πρωτοδημοσίευσε  την παραπάνω  "διαρροή", προκαλούμε ευθέως την κ. Διαμαντοπούλου  ή  έστω τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να διαψεύσει   αυτή την σοβαρώτατη  καταγγελία.
Αν δεν υπάρξει εντός  των επομένων ημερών επίσημη  διάψευση ,την οποία αν μας  αποστείλουν ευχαρίστως  θα την δημοσιεύσουμε , τότε   τα  σχετικά  δημοσιεύματα είναι ακριβή  και αληθή,  πράγμα που σημαίνει ότι  η παρούσα κυβέρνηση δεν έχει  ως  στόχο μόνο την  εξοικονόμηση πόρων  για το επαχθές και λαοκτόνο  δάνειο των  110 δισεκατομμυρίων ευρώ, αλλά  και την  βίαιη  προσβολή  της  χριστιανικής  συνειδησης  του Ελληνικού λαού  καθώς επίσης και την υποταγή του στα  δόγματα της "Νέας Εποχής" που είναι  και η κυοφορούσα  "μήτρα" της παγκόσμιας  κυβέρνησης, την ίδρυση  της οποίας  ο  κ. πρωθυπουργός  επιθυμεί  "now and  fast".
Δεν  είμαστε   τα πρόβατα της στάνης  της "Νέας Τάξης Πραγμάτων"  που έχουν υποχρέωση  να  αναμένουν την σφαγή τους, αλλά τα πρόβατα  του Χριστού  Στον Οποίο  πιστεύουμε  , για Τον Οποίο ζούμε  και  για Τον Οποίο  αν χρειαστεί  θα χύσουμε το αίμα μας  , διότι πολύ απλά  Του  το χρωστάμε.

Σχόλια

  1. Να ρωτήσω κάτι; Κανονικά το όνομα του νεογέννητου δεν δινόταν τα πρώτα χρόνια του Χριστιανισμού, την 8η ημέρα δίχως αυτό να απορρίπτει το Άγιο Βάπτισμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχει σχέσει Θεολογικώς το βάπτισμα με την ονοματοδοσία. Δεν παίρνει το βρέφος το όνομα του στη βάπτιση. Η ονοματοδοσία δεν είναι μυστήριο αλλά προετομασία για την είσοδο του προσώπου στην πίστη... κ εν συνεχεία στη Βασιλεία Του Θεού με το μυστήριο του αγίου Βαπτίσματος κ τις δωρεές του Αγίου Πνεύματος. Άλλο ότι επιβάλλετε, αφιερώνει κανονικά ο πιστός να πηγαίνει το βρέφος στην εκκλησία κ να δίνει εκεί το όνομα του κ όχι στο κάθε καφενείο...! Υπάρχει διαφορά μεταξύ ονοματοδοσίας κ βαπτίσματος. Δεν καταργείτε έστι απλά το βάπτισμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις