Ανακοινωθέν γρίφος της Ιεράς Συνόδου για Κάρτα Πολίτη. Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010


Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010
Ανακοινωθέν της Ιεράς Συνόδου

Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της Συνοδικής Επιτροπής Δογματικών και Νομοκανονικών Ζητημάτων Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Προκόπιο, ότι, το απόγευμα της Δευτέρας 15 Νοεμβρίου ε.ε., συμμετείχαν σε κοινή Συνεδρίαση στο Συνοδικό Μέγαρο η Συνοδική Επιτροπή Δογματικών και Νομοκανονικών Ζητημάτων, η Ειδική Συνοδική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Στελέχη της Ελληνικής Κυβερνήσεως και ειδικοί Επιστήμονες και Εμπειρογνώμονες, τόσο από τον χώρο της Νομικής, όσον και της Πληροφορικής, με αντικείμενο την μελέτη της εκδόσεως της "Κάρτας του Πολίτη".
Από την Σύσκεψη προέκυψαν τα κάτωθι συμπεράσματα :

1. Η Κυβέρνηση προχωρεί στην αντικατάσταση της Αστυνομικής Ταυτότητος με την "Κάρτα του Πολίτη", η τεχνολογία της οποίας θα την καθιστά απαραχάρακτη και θα προστατεύονται τα δικαιώματα των πολιτών από την δράση του κοινού εγκλήματος. Σε αυτή θα περιέχονται μόνο τα στοιχεία ταυτότητος του κατόχου.

2. Αναμένεται από τις αρμόδιες Κρατικές Υπηρεσίες να δοθεί προς δημόσια διαβούλευση στις αρχές του νέου έτους 2011, και επομένως και προς την Διαρκή Ιερά Σύνοδο, σχέδιο κειμένου με τις τεχνικές και νομικές προϋποθέσεις για την έκδοση της "Κάρτας".

3. Από την πλευρά των Μελών των Συνοδικών Επιτροπών τονίσθηκε, ότι η Εκκλησία είναι υποχρεωμένη να διαφυλάττει την ελευθερία του προσώπου και να υπερασπίζεται την ακεραιότητα της πίστεως. Γι' αυτό :
α) Η "Κάρτα του Πολίτη" δεν πρέπει να περιέχει κατ' ουδένα τρόπο εμφανή η αφανή τον αριθμό "666".
β) Επίσης κατ' ουδένα τρόπο πρέπει με αυτή να παραβιάζονται οι προσωπικές ελευθερίες.
4. Τα στελέχη της Ελληνικής Κυβερνήσεως εδήλωσαν, ότι συμφωνούν με τις παρατηρήσεις των Μελών των αρμοδίων Επιτροπών της Εκκλησίας και θα τις λάβουν υπ' όψιν τους.

Τούτων δοθέντων η Ιερά Σύνοδος αναμένει το καταρτιζόμενο σχέδιο από τις αρμόδιες Υπηρεσίες για την έκδοση της "Κάρτας" για να τοποθετηθεί υπευθύνως.

Γι' αυτό συνιστά στον ευαγή Ιερό Κλήρο, στους Μοναχούς και στους πιστούς να αναμένουν την τελική θέση Της.


Εκ της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου


Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος

Γραφεία: Ι. Γενναδίου 14, 115 21 Αθήναι.

Τηλεφωνικό κέντρο: 210 72 72 202-210


ΠΙΝΑΞ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ 154ης ΣΥΝΟΔΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ (2010-2011)
    Πρόεδρος:
  • Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος


    Μέλη:

  • Ὁ Σάμου καί Ἰκαρίας Εὐσέβιος
  • Ὁ Καστορίας Σεραφείμ
  • Ὁ Καισαριανῆς, Βύρωνος καί Ὑμηττοῦ Δανιήλ
  • Ὁ Φλωρίνης, Πρεσπῶν καί Ἑορδαίας Θεόκλητος
  • Ὁ Κασσανδρείας Νικόδημος
  • Ὁ Ὕδρας, Σπετσῶν καί Αἰγίνης Ἐφραίμ
  • Ὁ Πειραιῶς Σεραφείμ
  • Ὁ Σερρῶν καί Νιγρίτης Θεολόγος
  • Ὁ Σύρου, Τήνου, Ἄνδρου, Κέας καί Μήλου Δωρόθεος
  • Ὁ Σιδηροκάστρου Μακάριος
  • Ὁ Χαλκίδος Χρυσόστομος
  • Ὁ Νέας Σμύρνης Συμεών

    Ο Αρχιγραμματεύς

  • Ἀρχιμ. Μάρκος Βασιλάκης 
  • anavaseis.blogspot.com 

Σχόλια

  1. Μάλλον δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα ουσιαστικό από την Ιεραρχία. Ο κόσμος θα έχει πάρει τα τσιπάκια και αυτοί ακόμα θα συστήνουν Νομοκανικές επιτροπές και θα κάνουν συναντήσεις. Οι Άγιοι είχαν οδηγό τα κείμενα, την προσευχή ώστε αφενός μεν να έχουν καθαρό νου και αφετέρου να ελκύσουν τη Θεία Χάρη και τα κεκαθαρμένα πλέον μάτια της ψυχής τους και όχι τις Νομοκανικές επιτροπές και τους συμβούλους αυτού που πρόκειται να φέρει την κάρτα. Σα να ρωτάμε τους εργάτες του διαβόλου (τα δαιμόνια δηλαδή) να μας αποκαλύψουν τα σχέδια τους. Τι νομίζετε ότι θα μας πουν; Την πάσαν αλήθεια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010
    Σεραφείμ Πειραιώς προς Ειρηναίο Κρήτης για την "κάρτα του πολίτη": ΑΙΣΧΟΣ, άνωθεν η Εντολή! -- (Eφημερίς ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Επίσης κατ' ουδένα τρόπο πρέπει με αυτή να παραβιάζονται οι προσωπικές ελευθερίες."

    Τι κολοκυθιά παίζει η Σύνοδος;
    Ποιες είναι οι προσωπικές ελευθερίες που θα εξεταστεί αν παραβιάζονται ή όχι;
    Το να παρακολουθείτε η ζωή κάθε Έλληνα πολίτη (που βρίσκεται, τι αγοράζει και με ποιους συναναστρέφεται αφού θα ξέρουν που βρίσκεται) από ανθρώπους αγνώστους στον ίδιο και εν δυνάμει χάκερς και όλα αυτά τα στοιχεία με όλα του τα προσωπικά δεδομένα να μπορούν να βρίσκονται και εκτός του ελληνικού κράτους, δεν είναι κατάργηση των συνόρων και ενοποίηση του κόσμου υπό τη παγκόσμια ηλεκτρονική διακυβέρνηση που αναδύεται; Το να είναι διαθέσιμες αυτές οι πληροφορίες για το καθορισμό διαφήμισης προϊόντων ή ιδεών προκειμένου να κατευθύνουν τις μάζες με τη χρήση ψυχολογικών προφίλ - δηλαδή διαθέσιμες για τη χειραγώγηση των μαζών- δεν καθιστά τους πολίτες πειραματόζωα των πολυεθνικών οι οποίες είναι συμφερόντων Ρόθτσιλντ, Ροκφέλερ, Σόρος κλπ;
    Η δυνατότητα τροποποίησης των προσωπικών δεδομένων αλλά και ο έλεγχος αυτών από απόσταση και εν δυνάμει εν αγνοία του κατόχου δεν τοποθετεί στο ίδιο επίπεδο ανθρώπους και ζώα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως τελικά η κάρτα πολίτη κυκλοφορίσει σαν την νέο δίπλωμα οδήγησης? Το δίπλωμα οδήγησης είναι μία κάρτα ροζ στο μέγεθος πιστωτικής με την φωτογραφία, όνομα, ΑΦΜ, αριθμό άδειας, αλλά χωρίς μαγνητικό ή άλλου τύπου chip. Είναι απλά αντικατάσταση του παλαιού χάρτινου διπλώματος με ένα πλαστικό.
    Βεβαια στην Γερμανία οι νέες ταυτότητες έχουν και μαγνητικό και RFID chip.
    Έχω την εντύπωση ότι απλά οι κυβερνώντες θέλουν να κερδίδουν χρόνο για αυτό και δεν αναφέρουν ακόμα λεπτομέρειες. Σε λίγους μήνες με ακόμα μεγαλύτερη ανεργία, περισσότερα οικονομικά και άλλα προβλήματα, ποιος θα ασχολείτε με την κάρτα του πολίτη (σκέφτονται)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φρονώ ότι γίνεται πολλή φασαρία για το τίποτα. Το κράτος έχει δικαίωμα να τηρεί τα στοιχεία του κάθε πολίτη, ώστε να προστατεύει τόσο αυτόν όσο και την δημόσια ασφάλεια. Δεν πρέπει να μας γίνει έμμονη ιδέα και να προβαίνουμε σε πράξεις εναντίον της κάθε δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης. Ούτε μερικοί, ιερωμένοι ή όχι, να υποδύονται τον αντιστασιακό ηγέτη αναλώμασι τρίτων και εύπιστων, όπως οι αστυνομικοί που έχασαν την δουλειά τους. Είμαι υπερήφανος Έλλην Ορθόδοξος , αλλά δεν πρέπει να επιστρέψουμε στον μεσαίωνα. Το 666 είναι ένας αριθμός όπως το 333 ή το 678. Καμμιά ιδιαίτερη σατανική ιδιότητα δεν έχει, όταν έχεις μέσα σου τον Χριστό. Όπως λέει μια τούρκικη παροιμία, το Παράδεισο τον κατακτάς όχι με την προσευχή, αλλά με την καθαρή καρδιά.
    Χρυσόστομος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σύμφωνο μαζί σου file.o γέροντας παΐσιο δεν έστησε καμια επιτροπή για να μας πει τι είναι η κάρτα του πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σύμφωνο μαζί σου file.o γέροντας παΐσιο δεν έστησε καμια επιτροπή για να μας πει τι είναι η κάρτα του πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρέθηκα στα σχόλια γιατι θέλησα να σας γνωστοποιήσω, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το υπόμνημα του Σεβασμιωτάτου Γλύφάδος προς την Σύνοδο για την Ακαδημία του Βόλου και διάβασα τυχαια το παραπάνω σχόλιο του ανωνύμου.
    Αν όντως το 666 είναι ένας τυχαιος αριθμός όπως το 333, όπως λέει ο σχολιαστής, γιατί δεν βάζουν το 333 αλλά τόση μεγάλη εμμονή στο 666; Γιατί δεν μας κάνουν το χατίρι;
    Ακόμη πώς γίνεται ο τυχαίος αυτος αριθμός να έχει προβλεφθεί απο την Αποκάλυψη χιλιάδες χρόνια πρίν;
    Να επισημάνουμε δε στον σχολιαστή ότι δεν πρόκειται μονο για τον δυσώνυμο αριθμό αλλά γιαυτό πού θα γίνει μέ βάση αυτόν δηλαδή την κατάργηση κάθε προσωπικής ελευθερίας και την υποδούλωση στη Νέα Τάξη. Να του πούμε επίσης ότι το μόνο αληθές που γράφει είναι ότι είναι υπερήφανοις και η έπαρσή του αυτή δεν τον αφήνει να δει την Αλήθεια διότι ούτε Έλλην είναι αφού οι έλληνες ποτέ δεν υποδουλώνονταν και δεν έσκυβαν το κεφάλι αλλά ούτε και Ορθόδοξος αφού αρνείται το βιβλίο της Αποκαλύψεως το οποίο ανήκει στον Κανόνα της Καινής Διαθήκης αλλά και την διδασκαλία της Εκκλησίας περί των εσάτων ημερών. Εξάλλου η κυβέρνηση μπορεί να είναι δημοκρατικά εκλεγμένη, τύποις, αλλά ενεργεί δικτατορικώτερα των δικτατόρων. Ο δικτάτορας αγαπητέ "υπερήφανε" βρήκε το θάρρος να πει το Όχι στον Φασίστα και να τον κατατροπώσει ενώ η υποτιθέμενη δημοκρατική κυβέρνηση έχει παραχωρήσει την εθνική κυριαρχία, έχει δώσει στους ξένους το τιμόνι και βροντοφωνάζει ότι "χρειαζόμαστε παγκόσμια διακυβέρνηση". Παγκόσμια διακυβέρνηση ψήφισε ο ελληνικός λαός αγαπητέ κύριε; Ή μήπως δεν είδατε ότι οι περιφεριάρχες είναι γραμμένοι στις περιφέρειες τις πλειοψηφίας του λαού και την στιγμή που για την διοίκηση μιας πολυκατοικιας απαιτείται απαρτία αυτοι εκλέχτηκαν με ποσοστό λιγότερο του 10% του συνόλου των ψηφοφόρων; Για ποια δημοκρατία μιλάτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εχω μεγάλη απορία να μάθω πώς γίνεται αυτό που λέει ο ανώνυμος αλλά και ο Ζακύνθου και άλλοι "προοδευτικοί" ψευτόμαγκες και "εν Χριστώ" αδελφοί νά έχουν τον Χριστό μέσα τους και ταυτοχρόνως να αρνούνται τα λόγια και τις αποκαλύψεις του Χριστού όπως αναφαίρονται στην Καινή Διαθήκη. Πώς γίνεται να λάβουν το χάραγμα και να παραμείνει ο Χριστός μέσα τους, ή τέλος πάντων αυτός που αυτοί νομίζουν ότι είναι ο Χριστός, όταν ο κύριος σαφέστατα λέει ότι δεν δύναται κανεις να δουλεύει για δύο κυρίους. Πάντως θαυμάζω την σιγουριά που έχουν ότι έχουν τον Χριστό μέσα τους. Μπράβο!!!!! Σας ζηλεύουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι αστυνομικοί μια και αναφέρθηκε έχασαν την εργασία τους τουλάχιστον ο ένας εξ αυτόν από όσα γνωρίζω .Καλώς ή κακώς δεν ξέρω. Αν αυτή η κάρτα περιέχει κάποια στοιχεία από όσα λέγονται, μάλλον δεν περιέχει, ολοκληρωμένο (τσιπ κοινώς) δεν περιέχει. Από δω και στο έξεις όλοι εμείς τι κάνουμε για αυτούς ,τους λέμε ένα απλό μπράβο και τίποτε άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το κράτος δεν τα έχει ήδη τα στοιχεία κάθε πολίτη; Θα τρελαθούμε τελείως πια;
    Το θέμα είναι η διαρκής παρακολούθηση σε ατομικό επίπεδο, και η δυνατότητα κοινοποίησης όλων μας των προσωπικών δεδομένων εκτός του ελληνικού κράτους! Δηλαδή η υλοποίηση της παγκόσμιας διακυβέρνησης! Όταν η ζωή κάθε πολίτη είναι γνωστή εκτός των συνόρων, πρακτικά έχουν αυτά καταργηθεί! Ποιο ανθρώπινο δικαίωμα λέει ότι πρέπει άγνωστοι σε εμάς να γνωρίζουν τα πάντα για εμάς, που βρισκόμαστε, τι αγοράζουμε, με ποιούς συναναστρεφόμαστε; Ποιο ανθρώπινο δικαίωμα λέει ότι πρέπει όσοι έχουν τα κατάλληλα μηχανήματα να διαβάζουν και να τροποποιούν δικά μας προσωπικά δεδομένα στα οποία εμείς δεν έχουμε πρόσβαση; Και που συγκεντρώνονται όλες αυτές οι πληροφορίες ή ποιο είναι το κέντρο εκείνο που θα έχει πρόσβαση σε όλες αυτές τις πληροφορίες που αφορούν τη ζωή μας; Είναι ή δεν είναι οι οικογένειες των ελιτιστών που επιδιώκουν την παγκόσμια κυβέρνηση; Είναι ή δεν είναι των Σιωνιστών που αναμένουν τον Μεσσία, δηλαδή τον Αντίχριστο;
    Το θέμα είναι η παρακολούθηση του τι αγοράζουμε και η μετάβαση από το χρήμα στην αχρήματη κοινωνία στην οποία θα ασκείται ο απόλυτος έλεγχος. Δίχως χρήματα, αν διαφωνείς με το σύστημα δεν θα μπορείς να πωλήσεις ή να αγοράσεις τίποτα! Και έχουμε προειδοποιηθεί από την Αποκάλυψη του Ιωάννη 2000 χρόνια τώρα για αυτό! Δηλαδή αν δεν υπήρχε η Αποκάλυψη τι περισσότερο θα λέγαμε!
    Ο ελληνικός λαός ψήφισε την αντικατάσταση της ελληνικής κυβέρνησης από τη τρόικα και υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας ή μήπως ψήφισε Πρωθυπουργό υπηρέτη της παγκόσμιας διακυβέρνησης; Η Αποκάλυψη λέει ότι το θηρίο θα προσπαθήσει να πλανήσει και τους εκλεκτούς. Τι είναι αυτό που μας διαβεβαιώνει ότι εμείς δεν είμαστε σε αυτούς που πλανώνται με την αποδοχή των μεταρρυθμίσεων κυβερνήσεων που ήδη έχουν δείξει πάμπολλα σημεία γραφής, και για το έθνος, τη γλώσσα, την ιστορία, την εκπαίδευση, τις σχέσεις των δύο φύλων και το δυσβάστακτο χρέος που μας έχουν κληροδοτήσει δίχως να πληρώσει ούτε ένας ένοχος ενώ όλα αυτά προβάλλονται σαν αφορμές για να επιβάλλουν στενότερα μέτρα πρακολούθησης και ελέγχου;
    Πώς αυτοϋπνωνόμαστε τόσο ώστε να ισχυριζόμαστε ότι δεν μας πειράζουν τα 666 εάν έχουμε τον Χριστό μέσα μας; Και να τα έλεγε αυτά ένας Ιεράρχης που να είναι στην Θέωση να το επικροτήσουμε! Να το λένε όμως αυτό Ιεράρχες που κοινωνούν τον Οικουμενισμό; Αυτό είναι βλασφημία! Τι είναι αυτό που τους κάνει να πιστεύουν ότι έχουν τον Χριστό μέσα τους;
    Αν πλανώνται αυτοί που είναι κατά της κάρτας, δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Αν πλανώνται όμως αυτοί που είναι υπέρ της κάρτας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμφωνώ πλήρως με τον Χρυσόστομο. Ας ηρεμήσουμε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ακριβώς εκεί είναι το πρόβλημα φιλε ,το 666 δεν είναι απλός ένας αριθμός όπως το 333 που λες και η ορθόδοξη το ξέρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ Ανώνυμε 18 Νοεμβρίου 2010 8:08 π.μ.
    Χωρίς προσευχή, ΔΕΝ υπάρχει καθαρή καρδιά και ούτε καθαρός νούς, και ο άνθρωπος προχωρά (χωρίς προσευχή) μέσα στο σκοτάδι.
    Όσο είναι αναγκαία η αναπνοή για τη φυσική ζωή του ανθρώπου, το ίδιο είναι αναγκαία η προσευχή για την πνευματική (και όχι μόνο την πνευματική) ζωή του ανθρώπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ίεραί Μοναί Άγίων Μετεώρων – Πνευματικός καί Πολιτικός Όλοκληρωτισμός – Συνθήκη Σένγκεν (13η Ίουνίου 1997).
    Κατεβάστε τό εδώ

    Ierai Monai Agiwn Metewrwn – Pneumatikos kai Politikos Oloklhrwtismos – Sun8hkh Sengen.pdf

    Σέ ένα Ίστορικό Ψήφισμα τής 13ης Ίουνίου τού 1997 μέ άριθμό πρωτοκόλλου 546, οί Καθηγούμενοι τών Ίερων Μονών τών Άγίων Μετεώρων ( Ίερών Μονών : Βαρλαάμ, Άγίου Στεφάνου, Άγίας Τριάδος, Μονής Ρουσσάνου, Άγίου Νικολάου Άναπαυσά, Μονής Βυτουμα, Μονής Σταγιαδων καί Μονής μεγάλου Μετεώρου) δηλώνουν ρητά καί κατηγορηματικά :

    ΑΡΝΟΥΜΕΘΑ νά παραλάβουμε τίς νέου τύπου ήλεκτρονικές Ταυτότητες μέ ενιαίο κωδικοποιημένο άριθμό, είτε ύπαρχει σ’ αυτές ‘ο δυσώνυμος άριθμός 666 είτε δέν υπάρχει…είτε περιλαμβάνουν τό θρήσκευμα είτε όχι. !!!!!!

    …Προτρέπυμε επίσης καί συμβουλεύουμε νά αρνηθείτε όταν κληθείτε, νά παραλάβετε τίς ήλεκτρονικές ταυτότητες νέου τύπου, γιατί προετοιμάζουν καί διευκολυνουν τό δρόμο γιά τό τελικό σφραγισμα. Σφράγισμα πού ίσοδυναμεί μέ άρνηση τού Χριστού, προσχώρηση στό στρατόπεδο τού Σατανά χωρίς δυνατότητα έπιστροφής καί πνευματικο θάνατο. Γι΄αυτό καί ή Γραφή τό άπαγορεύει.

    Σέ περίπτωση πού ή Κυβέρνηση κωφεύσει στίς διαμαρτυρίες τού λαού καί προχωρήσει τελικώς στήν έφαρμογή τής άνωτέρω συνθήκης (Σένγκεν) δηλώνουμε ότι θά μάς βρεί αντίθετους καί θά μάς καταστήσει ” αντιρρησίες συνειδήσεως ”, αφού θά άρνηθούμε νά παραλάβουμε τίς νεές ταυτότητες καί θά καλεσουμε καί τούς Χριστιανούς τίς Μητροπόλεως μας νά μήν τίς παραλάβουν.

    Τέλος σάς καλόυμε νά αναλάβετε τόν καλό αγώνα τής ψύχραιμης καί σωστής ένημερώσεως κάθε ψυχής πού δεν γνωρίζει τήν άλήθεια, αντιστεκόμενοι σθεναρώς στίς έπικείμενες έξελίξεις, συμπαπατασσόμενοι στό κάλεσμα τής ‘Εκκλησίας.

    Έλπίζουμε μέτα τήν παρέλευση τόσων ετών οί Ίερές Μονές τών Μετεώρων καί οί κατά τόπους Μονές, Έκκλησίες καί Σύνοδοι νά κρατάνε μέ τό ίδιο σθένος τήν αρχική τους ομολογία.

    Όποιαδήποτε σύγκριση μέ τίς περισσότερες σημερινές άποφάσεις καθίσταται τουλάχιστον αστεία. Διαβάστε το πλήρες κείμενο καί θά βεβαιωθείτε.

    Πηγή http://norfid.wordpress.com/
    http://norfid.wordpress.com/2010/11/17/%ce%af%ce%b5%cf%81%ce%b1%ce%af-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%b1%ce%af-%ce%ac%ce%b3%ce%af%cf%89%ce%bd-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b5%cf%8e%cf%81%cf%89%ce%bd-%cf%80%ce%bd%ce%b5%cf%85%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δυο τρομακτικά email: Η ηλεκτρονική κάρτα του πολίτη και ο μικρός μας κήπος

    http://manitaritoubounou.wordpress.com/2010/11/20/2trom-email/#more-5102

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΙΜΩΝ. ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΗ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ Κ ΤΕΡΜΑ Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΛΥΔΑΠΑΝΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ Κ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ , ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΛΕΦΤΑ ΕΦ ΟΣΟΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ? Κ ΑΝ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΑ ...ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Κ ΜΙΣΘΟΥΣ Κ ΠΡΟΝΟΙΑ Κ ΤΑ ΚΟΒΕΤΕ ΑΠ ΤΟ ΛΑΟ Κ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ Κ ΑΛΛΑ? ΠΟΣΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΜΙΣΘΟ Κ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΝΟΣ ΦΤΩΧΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ? Η ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟ, ΔΙΚΑΙΟ Κ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, ΟΙ ΗΔΗ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ? Κ ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ Κ ΝΕΟΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΤΕΣ? ΤΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΘΑ ΧΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΧΕΙΣ ΤΟΣΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΙΑ, ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙΣ Κ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ Κ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ?
    ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠ ΟΨΙΝ ΜΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ Κ ΔΕ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΟΠΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΥΠ ΟΨΙΝ ΜΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ Κ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ Κ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Κ ΣΤΑΥΡΟΥΣ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΛΑΒΕΙς Κ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΤΑΙ ΜΕΣΑ Κ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Κ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ? ΠΩς ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ?
    K ολα αυτα γιατι? Για να εντοπισουν τους κλεφτες των περιουσιων μας κ να τους αποτρεψουν να κλεβουν? Εμεινε τιποτα αλλο να κλεψουν? Το πολυ πολυ να πιασουν κανεναν κατηγοριας κλεφτοκοτα κ να τον δειχνουν στα καναλια για αποδιοπομπαιο τραγο. Να τους πειτε επισης οτι μας εκλεψαν τη πατριδα, μας εκλεψαν τη περιουσια, μας εκλεψαν τη συνειιδηση , μας εκλεψαν τους μισθους μας, μας εκλεψαν ακομα κ λεφτα απο τα αφεντικα μας κ δεν εχουν να μας πληρωσουν κ μας απολυουν, να μας κλεψουν κ τη ψυχη? Να ξεσηκωθουμε γιατι πλεον δεν εχουμε τιποτα να χασουμε οπως μας εκαναν τις ζωες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις