Πρόσκληση των φίλων της "Πρωτοβουλίας Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης": Παρασκευή 12 Νοεμβρίου - Αγρυπνία στον Ι.Ν Αγίας Παρασκευής Αττικής

         
Ανακοινώνουμε στους φίλους της "Πρωτοβουλίας  Αντιρρησιών ορθόδοξης συνείδησης" και σε ολους τους ορθοδόξους χριστιανούς ότι την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου καί ώρα 8.30 μ.μ. θά τελεσθεί ΑΓΡΥΠΝΙΑ επί τη μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στόν Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Αττικής για να παρακαλέσουμε τόν Θεό να μας ενδυναμώσει, να βοηθήσει τον καθένα μας, αλλά καί όλη την πατρίδα μας αυτές τις δύσκολες μέρες και νά φωτίσει τούς Ιεράρχες μας ώστε νά λάβουν μια ορθή απόφαση σχετικά με τη σχεδιαζόμενη "Κάρτα του Πολίτη". 

Σχόλια

  1. Kαλη δυναμη και καλη φωτιση να εχουμε, με προσευχη και συναξη ο θεος να προφυλαξει την πατριδα μας απο καθε κακο,ας προσευχηθουμε ολοι, Κυρις ημων Ιησου Χριστε ελεησον τους δουλους σου,Αμην.
    Κυριε μην μας αφησεις σε παρακαλουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ;
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο ομώνυμο προάστιο των Αθηνών και επί της λεωφόρου Μεσογείων μία στάση πριν το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλη δυναμι σε ολους μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλοι του ΟΡΘΟΔ.ΠΑΡΑΤ. καλησπέρα και συγγνώμη
    που σας γράφω σε αυτό το σημείο. Θέλω να σας ενημερώσω ότι στο www.filoumenos.com υπάρχει ανάρτηση σχετικά με (ΟΜΟΦΩΝΗ) απόφαση της ημιαυτόνομης Εκκλησίας της ΚΡΗΤΗΣ, η οποία τάσσεται ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ !
    Προσωπικά δεν εκπλήσσομαι, διότι ως εξαρτώμενη
    από το Οικουμενικό Πατριαρχείο μάλλον ακολουθεί
    εντολές του Οικ.Πατρ.Βαρθολομαίου. Δεν θέλω να σχολιάσω, θα πω μόνο ότι γνωρίζω πολύ καλά το πόσο ''ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ'' είναι.
    Σκέφθηκα να σας ενημερώσω, μήπως (επαφείεται στην κρίση σας βέβαια) γράψετε κάτι σχετικά
    με την απόφαση αυτή, γιατί φοβάμαι ότι θα παρασύρουν πολύ κόσμο. Ήδη η ανάρτηση αυτή
    αναδημοσιεύεται από ιστολόγιο σε ιστολόγιο και
    υπάρχει κίνδυνος να επηρεάσουν πολλούς.
    Φιλικά-Ποσειδών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ μας φίλε Ποσειδώνα.
    Για την απόφαση της "ημιαυτόνομης" και εξαρτώμενης απο το Οικουμενικό Πατριαρχείο Εκκλησίας της Κρήτης είχαμε γράψει την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010 στην ανάρτησή με τίτλο (http://orthodox-watch.blogspot.com/2010/10/blog-post_5559.html)
    Γράφαμε λοιπόν μεταξύ των άλλων :
    << Κατά την Ι.Σ. της Εκκλησίας της Κρήτης ,όποιος Έλληνας πολίτης υπερασπίζεται την Ελευθερία , το αυτεξούσιό του και την Αποστολική και Αγιοπατερική Ιερά Παράδοση της Εκκλησίας μας ,είναι τρομοκράτης και ανεύθυνος.

    Αυτό που γνωρίζει ο Ιερός Κλήρος αλλά και ο πιστός λαός ολόκληρης της Ελλάδας, είναι ότι ούτε οι Επίσκοποι που τοποθετήθηκαν εναντίον της δικτατορίας της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης (κάρτα του πολίτη -καρτα συναλλαγών) , ούτε ο π.Σαράντης Σαράντος και οι υπόλοιποι Ιερείς , Καθηγούμενοι και Μοναχοί, οι οποίοι επίσης εξέφρασαν τις Ορθόδοξες ανησυχίες και αντιρρήσεις τους ,ούτε φυσικά και οι 13.000 (σήμερα δηλαδή ούτε ένα μήνα μετά,έχουν ξεπεράσει τις 22.000) Ιερείς,Ιερομόναχοι,Μοναχοί,Μοναχές και λαϊκοί που έχουν μέχρι στιγμής συνυπογράψει στην διαδικτυακή συλλογή υπογραφών εναντίον της "Κάρτας του Πολίτη" ,είναι ανεύθυνοι ή "τρομοκράτες".
    Τα ίδια και χειρότερα είχαν....
    ειπωθεί απο το περιβάλλον του Οικουμενικού Πατριάρχου , στον οποίον ανήκει και η ευθύνη της Εκκλησίας της Κρήτης, όταν δεκάδες χιλιάδες Ορθοδόξων Επισκόπων (πλήν του Σεβ. Γόρτυνος ο οποίος απέσυρε μετανοημένος την υπογραφή του ) ,Ιερέων ,Ιερομονάχων , Μοναχών λαϊκών είχαν υπογράψει την πασίγνωστη πλέον "Ομολογία Πίστεως κατά του οικουμενισμού">>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα ερχόμουν στην αγρυπνία αλλά ξέρω ότι κάνουν την αγρυπνίες με ανοιχτά τα φώτα που δεν είναι καθόλου ωραίο και δεν βοηθεί καθόλου στην συγκέντρωση. Τελος πάντων.
    Ήρθαν πολλοί στην αγρυπνία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΣ ΦΙΛΕ ΗΛΘΕ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΠΛΗΝ ΔΥΟ ΛΥΧΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΠΥΛΗ ΗΣΑΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ.
    ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΤΥΧΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για να πω την αλήθεια και εγώ πήγα με βαριά καρδιά στην αγρυπνία διότι νόμιζα ότι θα κάνουν την αγρυπνία με ανοιχτά τα φώτα διότι πριν 1 ή 2 έτη, είχα πάει μια φορά αγρυπνία στον ιερό ναό, παραμονή της γιορτής της αγίας Παρασκευής και ήταν όλα τα φώτα ανοιχτά. Τελικά όμως, χθες, ήταν όπως το λέτε, κλειστά τα φώτα. Χαίρομαι που λέτε ότι συνηθίζεται να κλεινουν τα φώτα, διότι σημαίνει ότι έτυχε τότε που πήγα και ηταν ανοιχτα. Κάπως έτσι ίσως την πάτησε και ο φίλος μας 2:42μμ και δεν ήρθε φαίνεται.

    Να τους πειτε να διοργωνουν κατα τακτα χρονικά διαστήματα τέτοιες αγρυπνίες ωραίες για να ωφελείται ο κόσμος π.χ. καθε 15ημέρες ή κάθε μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις