Γιατί η παραλαβή του αριθμού του Αντιχρίστου, μέσω της ηλεκτρονικής κάρτας του πολίτη σημαίνει άρνηση του Χριστού και σύνταξη με τον διάβολο




ΟΧΙ στο ηλεκτρονικό φακέλωμα. Αρκετά μας καπέλωσαν. Τι θέλουν άλλο;

Γιατί η παραλαβή του αριθμού του Αντιχρίστου, μέσω της ηλεκτρονικής κάρτας του πολίτη σημαίνει άρνηση του Χριστού και σύνταξη με τον διάβολο

 



www.agiooros.net
 
Ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι φαίνεται πως είναι σε εξέλιξη και έχει την Ελλάδα ως βασικό στόχο συγκεκριμένων κύκλων ανομίας, οι οποίοι επιχειρούν να ελέγξουν τις τύχες ολάκερου του πλανήτη αρχής γενομένης εκ της χώρας μας. 

Οι οικονομικές πιέσεις και τα δυσβάσταχτα για τον Έλληνα πολίτη φορολογικά μέτρα, που δήθεν αποβλέπουν στην καλυτέρευση της οικονομίας, κρατούν τον πάλαι ποτέ λογιζόμενο ως απείθαρχο Έλληνα (βλ. δηλώσεις Κίσσινγκερ, υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ και βασικό μέλος της λέσχης Μπίλντεμπερκ) σε καθεστώς ομηρίας. Στην ουσία η ιδιότυπη αυτή ομηρία αποτελεί μέρος ενός δολίου σχεδίου που αποσκοπεί στην επιβολή μίας θανατηφόρας, καταστρεπτικής κατάστασης, ενός πλήρους ελεγχόμενου συστήματος ηλεκτρονικού φακελώματος, που σχετίζεται με την λεγόμενη νέα ταυτότητα η έξυπνη ηλεκτρονική κάρτα του πολίτη!
Οι λόγοι αναγκαστικής –υποχρεωτικής επιβολής της, σε κάθε Έλληνα πολίτη, έχουν να κάνουν με την υφαρπαγή του δώρου της ελευθερίας που έδωσε ο τριαδικός Θεός και καθιστά τον άνθρωπο ως ξεχωριστό πρόσωπο. 

Ουσιαστικά λοιπόν η κάρτα του πολίτη η νέα ταυτότητα αποσκοπεί στην κατάργηση του αυτεξούσιου και στην μετατροπή του ανθρώπου σε μια αριθμητική μονάδα... που θα εξυπηρετεί κατά το δοκούν τα κέντρα ανομίας. Πρόκειται για το προοίμιο του αριθμού του αντιχρίστου, το φοβερό γνωστό τσιπάκι... που έχει την ιδιότητα να λειτουργεί ως πομπός και δέκτης και έχει φοβερές συνέπειες στην υγεία αυτού που θα το άποδεχθεί.... Από τον ευλογημένο τόπο, που εκπορεύτηκε λοιπόν η ελευθερία και η δημοκρατία, οι αρχές του σεβασμού και θεμελιώθηκε η χριστιανική ηθική θέλουν οι ανεγκέφαλοι σκοτεινοί αυτοί κύκλοι να ξεκινήσει και το λεγόμενο ηλεκτρονικό σφράγισμα ανάλογο μ’ αυτό των αδέσποτων σκύλων!!!. Έτσι, η οικονομική κρίση, όπως διαπιστώνεται ημέρα με την ημέρα αποτελεί μέρος του μεγάλου αυτού πειράματος που στόχο έχει να αφαιρέσει από τον Έλληνα κεκτημένα που αποκτήθηκαν με ποτάμια αίματος και μεγάλες θυσίες. Εκμεταλλεύονται λοιπόν την πλήρη άγνοια, την παντελή έλλειψη πληροφόρησης, την ημιμάθεια, την αγραμματοσύνη καθώς και την βλακεία των κατευθυνόμενων και πλήρως ελεγχόμενων αρχόντων του τόπου μας. Λογαριάζουν όμως, οι δυστυχείς χωρίς τον ξενοδόχο! Και ξενοδόχος αυτής της χώρας είναι ο τριαδικός Θεός, ο Οποίος δεν θα επιτρέψει τελικά και θα το δείτε πολύ σύντομα στους ανόμους αυτούς κύκλους να αλωνίζουν ανεξέλεγκτα.

Μέσα λοιπόν στο πλαίσιο μίας πρώτης αντίδρασης τα Ορθόδοξα μοναστήρια και οι Ιεροί ναοί μας μετατρέπονται, όπως το 1821, σε κρυφά μετερίζια πληροφόρησης και ενημέρωσης. Στα μετερίζια αυτά εκκολάπτεται ήδη ο άνεμος που θα σαρώσει τις στοές της ανομίας και θα καταστρέψει τα βδελυρά σχέδια τους. Αυτόν τον άνεμο της ελευθερίας φοβούνται οι ελεγχόμενοι άρχοντες και επιδεικνύουν οι ανόητοι μία τρομερή βιασύνη για την επίτευξη των στόχων τους. Φοβούνται πως για τους ίδιους θα μετατραπεί σε θύελλα που θα τους ξεριζώσει οριστικά και αμετάκλητα από τις εξουσίες που αγκιστρώθηκαν σαν τους κισσούς και θα τους διαλύσει σαν τη σκόνη.

Ήδη, σε ρυθμούς αποτροπής των μιαρών σχεδίων του Σατάν κινείται το Άγιο Όρος, κινούνται πολλά μοναστήρια και ιεροί ναοί σε ολάκερη την Ελλάδα αλλά και πολλοί ανησυχούντες ιερείς. Μία ομάδα εξ αυτών με επικεφαλής τον π. Σαράντη Σαράντο απέστειλε επιστολή προς τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και του ζητά ευθέως ως ποιμενάρχης να θέσει το θέμα στην Ιεραρχία για να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος φαίνεται να εγκαταλείπει σιγά-σιγά τον περίεργο εφησυχασμό που προκαλεί η ανίερη συνεργασία με τους κρατούντες. Λέγεται λοιπόν πως ανέθεσε σε καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης να ερευνήσει το όλο θέμα και να αποστείλει τη μελέτη του στην Ιεραρχία που συνεδριάζει μέσα στον Οκτώβριο. Λόγω της σοβαρότητας του θέματος οφείλει κάθε αναγνώστης μας να καταστεί πόλος ενημέρωσης, ώστε το σχέδιο μεθόδευσης του σφραγίσματος –ηλεκτρονικού φακελώματος που επιδιώκει η κυβέρνηση για λογαριασμό των γνωστών σε όλους μας κύκλων της ανομίας να καταστεί ανεκπλήρωτο. Για το λόγο αυτό κρίνουμε σκόπιμο να δημοσιεύσουμε μεγάλα αποσπάσματα της επιστολής του π. Σαράντη Σαράντου προς ενημέρωσή σας.

Να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων οι Ιεράρχες μας

1. Ισχυρίζεται ο Πρωθυπουργός, ότι στην Κάρτα του πολίτη, με την οποία θα διασυνδέονται ηλεκτρονικά όλες οι υπηρεσίες του Δημοσίου, θα ενσωματωθούν ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, εκλογικός αριθμός, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, κάρτα διέλευσης διοδίων, κάρτα δημότη, αλλά και δεδομένα που έχουν σχέση με την υγεία (ηλεκτρονικός ιατρικός φάκελλος), ώστε ο πολίτης να εξυπηρετείται παντού και χωρίς γραφειοκρατία.

2 Ο κύκλος της αποπεράτωσης της ηλεκτρονικής φυλακής, τα θεμέλια της οποίας ετέθησαν ήδη από τη συνθήκη Σένγκεν εδώ και χρόνια, όπως δείχνουν τα πράγματα κλείνει εντός ολίγου.

3 Κανείς Χριστιανός, που αναγνωρίζει και σέβεται την μαρτυρία του αγίου Ιωάννου του Ευαγγελιστού στην Αποκάλυψη, δεν μπορεί να παραλάβει ταυτότητα που να έχει τον συμβολισμό του Αντιχρίστου.

Η επιστολή

Επειδή ο λαός μας μας ερωτά, ταπεινώς φρονώ, ότι πρέπει να ασχοληθούμε σοβαρά με το θέμα, που ήδη άρχισε με τον ΑΜΚΑ και συνεχίζεται με τις διαδικασίες θέσπισης της Κάρτας του Πολίτη.
Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος ισχυρίσθηκε κατά το πρόσφατο παρελθόν, (23-10-2009 τρίτη συνεδρία ΔΙΣ για το μήνα Οκτώβριο) ότι ασχολήθηκε με το θέμα του ΑΜΚΑ. Εξέδωσε ολιγόλογη ανακοίνωση, ότι ο ΑΜΚΑ είναι ένας απλός χρηστικός αριθμός και δεν κινδυνεύει η σωτηρία μας με τη λήψη και τη χρήση του αριθμού αυτού.
Λίγο νωρίτερα, στις 17 Ιουλίου 2009, είχαμε γράψει απευθυνόμενοι προς την Υμετέρα Μακαριότητα, ότι ο ΑΜΚΑ καθιερούμενος δια του Νόμου 3655/2008 άρθρο 153, συμφωνεί προς τη νοοτροπία της Συνθήκης Σένγκεν, μας υποχρεώνει να λάβουμε την Κάρτα Υγείας, ενώ ταυτόχρονα μας απειλεί με αποκλεισμό από όλη τη ζωή και τις δραστηριότητές της, αν δεν την πάρουμε. Παράλληλα είχαμε αναλύσει τον τρόπο δημιουργίας του ΑΜΚΑ ο οποίος παραμερίζει το βαπτιστικό μας, δια Μυστηρίου δεδομένο όνομα και μας αριθμοποιεί, αφού η Νέα Εποχή δεν μας αναγνωρίζει ως πρόσωπα - που να το ξέρει αυτό - αλλά ως αριθμητικές απρόσωπες μονάδες.
Τώρα πια, όσοι δεν έχουμε λάβει και δεν χρησιμοποιούμε τον ΑΜΚΑ – και δεν είμαστε ελάχιστοι- αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε τα φάρμακά μας, αποκλειόμενοι σταδιακά απ’ όλες τις δυνατότητες ασφάλισης, για την οποία έχουμε πληρώσει άφθονα χρήματα επί σαράντα ολόκληρα χρόνια.

Όμως οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Ακούγοντας τον πρωθυπουργό να αναπτύσσει τις προγραμματικές του δηλώσεις, εκτός από την πρόσκληση των πολιτών για συμμετοχή στην προσπάθεια εξόδου από την κρίση και τις γενικές κατευθύνσεις της κυβέρνησης σε καίριους τομείς της δημόσιας ζωής, προσέξαμε την έμφαση που έδωσε στη χρήση της «ηλεκτρονικής Κάρτας Υγείας» ως βασικού «εργαλείου» στην επίτευξη της «ηλεκτρονικής διακυβέρνησης». Σε επόμενες συνεντεύξεις του μιλάει για την ηλεκτρονική Κάρτα Πολίτη. Ισχυρίζεται ο Πρωθυπουργός, ότι στην Κάρτα του πολίτη, με την οποία θα διασυνδέονται ηλεκτρονικά όλες οι υπηρεσίες του Δημοσίου, θα ενσωματωθούν ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, εκλογικός αριθμός, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, κάρτα διέλευσης διοδίων, κάρτα δημότη, αλλά και δεδομένα που έχουν σχέση με την υγεία (ηλεκτρονικός ιατρικός φάκελλος), ώστε ο πολίτης να εξυπηρετείται παντού και χωρίς γραφειοκρατία. Επίσης στο μέλλον σχεδιάζεται να ενταχθεί και η ηλεκτρονική «υπογραφή» των πολιτών. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, στόχος ήταν να ψηφιστεί μέσα στο καλοκαίρι και η «έξυπνη κάρτα» και να ενεργοποιηθεί το 2011, ενώ δεν αποκλείεται να εφαρμοσθεί νωρίτερα στους μετανάστες, καθώς υπάρχει σχετική ευρωπαϊκή οδηγία.

Νέα Εποχή και ηλεκτρονική δικτατορία

Έχουμε αναπτύξει πολλές φορές τη θέση μας, ότι δηλαδή το κύριο μέλημα της «Νέας Εποχής» είναι ακριβώς η ολοκλήρωση των υποδομών της «ηλεκτρονικής διακυβέρνησης». Φυσικά η ευρύτατη και παγκόσμια χρήση αυτού του όρου, αποτελεί έναν ευφημισμό και μία μάσκα αφού στην ουσία πρόκειται για ηλεκτρονική δικτατορία και παγκόσμια ηλεκτρονική τυραννία. Ο στόχος είναι η ελαχιστοποίηση των λαϊκών αντιδράσεων, το «νανούρισμα» των συνειδήσεων και η παιδαγωγία στην εκκοσμίκευση και τον υλισμό- ατομισμό. Ο ΑΜΚΑ και η Κάρτα Κοινωνικής Ασφάλισης που θεσμοθέτησε η προηγούμενη κυβέρνηση είναι τα απαραίτητα δομικά στοιχεία για την οργάνωση της παγκόσμιας «ηλεκτρονικής διακυβέρνησης», για χάρη της οποίας η σημερινή κυβέρνηση ίδρυσε και αντίστοιχο υπουργείο. Αυτό που διαφαίνεται εκ των προγραμματικών δηλώσεων του πρωθυπουργού είναι η πρόθεση για έκδοση μίας νέας κάρτας, η οποία, όπως ανέφερε, θα ονομάζεται «ηλεκτρονική κάρτα υγείας» και θα είναι αρκούντως εξοπλισμένη με τέτοια τεχνολογία, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται με «διαλειτουργικό» τρόπο στα πλαίσια της ολοκλήρωσης της «ηλεκτρονικής διακυβέρνησης». Είναι «ηλίου φαεινότερον» ότι θα είναι μία υπερκάρτα η οποία θα αντικαταστήσει όλες τις κάρτες, τα βιβλιάρια, τα διαβατήρια και τις αστυνομικές ταυτότητες λίαν συντόμως. Το τελικό όνομά της θα είναι «ηλεκτρονική κάρτα του πολίτη».

Αυτή η κάρτα του πολίτη ασφαλώς και θα κυκλοφορήσει αντί των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων.

Πρόταση του Σρέντερ

Ο καγκελάριος της Γερμανίας Σρέντερ το 2000 είχε προτείνει τη θέσπιση Κάρτας ασφάλισης, εφόσον οι Έλληνες αντιδρούν στην έκδοση ηλεκτρονικών ταυτοτήτων. Αυτό όμως είναι σαφέστατη προσπάθεια εξαπάτησης του ορθοδόξου Ελληνικού λαού, ο οποίος για λόγους ευαίσθητης Ορθοδόξης συνείδησης δεν θέλει την έκδοση και παραλαβή των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, καθώς επίσης καρτών ασφάλισης, αφού και αυτές υποκαθιστούν τις ηλεκτρονικές ταυτότητες. Ο κύκλος της αποπεράτωσης της ηλεκτρονικής φυλακής, τα θεμέλια της οποίας ετέθησαν ήδη από τη συνθήκη Σένγκεν εδώ και χρόνια, όπως δείχνουν τα πράγματα κλείνει εντός ολίγου. Ήδη η κυβέρνηση βιάζεται να μας εγκλωβίσει σ’ αυτήν την ηλεκτρονική διακυβέρνηση δίνοντάς μας πριν από την κάρτα του πολίτη μια ακόμη ηλεκτρονική κάρτα, που θα μας .... «διευκολύνει» όπως ισχυρίζεται, να μη συγκεντρώνουμε αποδείξεις από τις διάφορες αγορές που κάνουμε. Ένας νέος «μοναδικός κωδικός πελάτη», συνδυασμένος με το ψηφιακό σύστημα ΕΑΝ-13 θα στέλνει τα δεδομένα των αγορών μας ηλεκτρονικά στην εφορία μας, για να φορολογηθούμε, χωρίς να είμαστε αναγκασμένοι να ζητάμε και να κουβαλάμε αποδείξεις στην αρχή της οικονομικής χρονιάς καταθέτοντάς τις με τη φορολογική μας δήλωση. Όπως όμως έχει αποδειχθεί τόσον ο τύπος κωδικοποίησης UPC-A, στις ΗΠΑ και Καναδά, όσο και ο ΕΑΝ-13, στον υπόλοιπο κόσμο, περιέχουν το δυσώνυμο αριθμό 666. Αυτό άλλωστε έχει ομολογήσει και ο George Laurer κατασκευαστής του ήδη παλαιού συστήματος UPC-Α. Στην κατωτέρω απεικόνιση κωδικοποίησης ΕΑΝ-13 διακρίνονται εμφανώς και δια γυμνού οφθαλμού οι 3 μπάρες, αρχή-μέση-τέλος, που καταχωρούνται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή ως 6-6-6. Υπάρχουν επιστημονικές μελέτες που αποδεικνύουν την με συμβολικό τρόπο παρουσία του αριθμού 666 στο πρότυπο ΕΑΝ-13 επί τη βάσει του οποίου θα εκδίδεται ο «μοναδικός κωδικός πελάτη». Παγκόσμιο ολοκληρωτικό σύστημα

Κυριότερες απ’ αυτές είναι οι τρεις μελέτες της Ιεράς Μονής Γρηγορίου και ιδίως η τρίτη από αυτές που φέρει τον τίτλο «Ο γραμμικός κώδικας (BAR CODE) και ο αριθμός 666, Μελέτη Γ (23-6-97) Ιερά Μονή Οσίου Γρηγορίου 23 Ιουνίου 1997». Στη μελέτη αυτή συνεργάζονται ο ιερομόναχος Λουκάς και ο μοναχός Πρόδρομος, διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. Ο π. Πρόδρομος χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία του και άφθονη βιβλιογραφία ξένων ερευνητών για να τεκμηριώσει τη θέση του. Αφού ολοκληρώνει εναργέστατα την απόδειξη της παρουσίας του 666 στο ΕΑΝ-13, καταλήγει συμπερασματικά και στα εξής λίαν ενδιαφέροντα: «Και μόνη η χρησιμοποίησις των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων είναι πολύ επικίνδυνη για την ελευθερία του ανθρωπίνου προσώπου, λόγω των τρομακτικών δυνατοτήτων της Πληροφορικής. Και στην περίπτωση ακόμη που δεν θα υπάρχει το 666 στις ταυτότητες, η παραλαβή τους σημαίνει την προσχώρησή μας σε ένα παγκόσμιο ολοκληρωτικό σύστημα, το οποίο δεν αντιμετωπίζει τον άνθρωπο ως Εικόνα Θεού, αλλά ως «υποκείμενο» των δεδομένων (Νόμος 2472/1997), που σύντομα μπορεί να καταστή αντικείμενο στα χέρια της οικονομικής ολιγαρχίας η και αυτού κατόπιν του Αντιχρίστου. Η χρησιμοποίησίς τους όμως θα είναι αποτρόπαια, εάν συσχετισθεί κατά τινα τρόπο και με τον αριθμό 666. Κανείς Χριστιανός, που αναγνωρίζει και σέβεται την μαρτυρία του αγίου Ιωάννου του Ευαγγελιστού στην Αποκάλυψη, δεν μπορεί να παραλάβει ταυτότητα που να έχει τον συμβολισμό του Αντιχρίστου. Πολλοί αρνούνται να συσχετίσουν, ακόμη και προφανείς συμβολισμούς του 666, όπως αυτούς που υποδεικνύει η παρούσα μελέτη, με τον αριθμό που σημειώνεται στην Αποκάλυψη, τον χξς . Δεν έχουν όμως δίκαιο. Διότι όχι η ύπαρξις αλλά και αυτή η υποψία ότι κάποιος συμβολισμός του χξς ἐνδέχεται να έχει εμφιλοχωρήσει σε κάποιο αντικείμενο καθοριστικό της ταυτότητος του προσώπου, είναι αρκετή να πείσει τους Χριστιανούς να αντιδράσουν αμέσως και δυναμικώς στην χρησιμοποίηση του αντικειμένου αυτού (πχ της ηλεκτρονικής ταυτότητος). Επιβάλλεται μία τέτοια δυναμική αντίδρασις διότι η παραλαβή του αριθμού του Αντιχρίστου σημαίνει άρνηση του Χριστού και σύνταξη με τον διάβολο. Αυτό φαίνεται από την διδασκαλία της Αποκαλύψεως (ιδ, 9-11), αλλά και από την πείρα της Εκκλησίας από τους χρόνους των Μαρτύρων. Οι άγιοι Μάρτυρες όχι μόνο δεν ηρνούντο τον Χριστό δια λόγου, αλλά δεν ηνείχοντο ούτε συμβολικώς να ενεργήσουν κάποια ειδωλολατρική πράξη, διότι τούτο εσήμαινε γι’ αυτούς άρνηση του Χριστού.
Οικονομική ολιγαρχία

Παρότι έχει δημοσίως λεχθεί ότι στις νέες ταυτότητες δεν θα χρησιμοποιηθεί ο γραμμικός κώδικας του τύπου ΕΑΝ-13 και UPC-Α, εν τούτοις τίποτε δεν μπορεί να θεωρηθεί βέβαιο. Εκτός τούτου και ο οικονομικός ολοκληρωτισμός που επιβάλλεται παγκοσμίως από την οικονομική ολιγαρχία σχετίζεται άμεσα με τον γραμμικό κώδικα, έτσι ώστε να είναι πολύ πιθανή η εκπλήρωσις του λόγου της Αποκαλύψεως περί αδυναμίας οικονομικής συναλλαγής από εκείνους που δεν θα έχουν την ηλεκτρονική πρόσβαση στο επιβαλλόμενο σύστημα συναλλαγής... Επομένως η έγκαιρη και υπεύθυνη ενημέρωσις του λαού αποτελεί προς το παρόν το πρώτο βήμα, ώστε να λάβει θέση υπεύθυνα και με επίγνωση των συνεπειών της απέναντι στο τόσο σοβαρό θέμα για την πίστη του και την προσωπική του ελευθερία» (σελ 26-27).

Αντιδράσεις και στη Ρουμανία Η δική μας πνευματική ανησυχία εντείνεται, όταν πληροφορούμαστε, ότι στη γείτονα Ορθόδοξη Ρουμανία ο υπέργηρος άγιος γέροντας π. Ιουστίνος Πάρβου συμβουλεύει τους πιστούς Ρουμάνους να μη πάρουν την ηλεκτρονική ταυτότητα. Ας δούμε μία παράγραφο από το κείμενο που απηύθυνε στο λαό στις 14 Ιανουαρίου 2009: «Πιεζόμενοι από το νόμο και την κυβέρνηση οι Ρουμάνοι είναι αναγκασμένοι να μπουν σε ένα σχέδιο εντοπισμού και επιτήρησης, σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Σχέδιο που, στην πράξη, κλέβει την ελευθερία των ανθρώπων. Ζητούν από τους Ρουμάνους να βάλουν πάνω στα διαβατήρια και πάνω στα διπλώματα οδηγήσεως αυτό το βιομετρικό τσιπ, το οποίο περιέχει το ψηφιακό αποτύπωμα και τη φωτογραφία. Μάλλον για πολλούς ανάμεσά σας αυτό το τσιπ είναι κάτι ασήμαντο αλλά πίσω από αυτό το σύστημα που καταγράφει τους ανθρώπους και περιέχει όλα τα δεδομένα (πληροφορίες) κρύβεται μία ολόκληρη δικτατορία, ένα δαιμονικό σχέδιο, μέσω του οποίου δέχεσαι να πουλήσεις την ψυχή σου στο διάβολο. Η καταγραφή των ανθρώπων, όπως κάνουμε με τα ζώα, είναι το πρώτο βήμα από τα μέτρα που παίρνουν για να ελέγχουν απόλυτα τον άνθρωπο».
(Anavaseis.blogspot.com)

Ύστερα από αυτές τις σαφείς προτροπές του αγίου Γέροντος Ιουστίνου η Ι. Σύνοδος της Εκκλησίας της Ρουμανίας στη Συνεδρία της 25-2-2009 πήρε απόφαση απόλυτα σύμφωνη με τις υποδείξεις του Αγίου Γέροντος, θεωρώντας ότι για λόγους θρησκευτικής συνειδήσεως δεν είναι υποχρεωμένοι οι πιστοί να παραλάβουν τα βιομετρικά διαβατήρια.



Μαρτυρίες πολιτικών

Από το παρελθόν υπήρχαν πολλές μαρτυρίες, ότι ο δυσώνυμος αριθμός 666 θα υπάρχει στις ηλεκτρονικές ταυτότητες η σε αντίστοιχα υποκατάστατά τους. Ενδεικτικά καταγράφουμε μαρτυρίες υπευθύνων, που ομολογούν ότι θα υπάρχει ο κωδικός αριθμός 666 στις ηλεκτρονικές ταυτότητες, για να είναι αναγνώσιμες από τους on line υπολογιστές των διαφόρων κρατικών υπηρεσιών.

Το περιοδικό «Ορθόδοξη Μαρτυρία» τ. 107 δημοσιεύει μερικές τέτοιες μαρτυρίες πολιτικών και δημοσιογράφων της πατρίδας μας:
Λ. Παπαδήμας (Υφυπουργός Εσωτερικών): Ομολόγησε σαφέστατα τη χρήση του δυσώνυμου αριθμού για τις ανάγκες της μηχανοργάνωσης: [Antenna-«Η ώρα της αλήθειας» του κ. Πρετεντέρη (σε παράθυρο και ο Σεβασμιώτατος Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος) Μάρτιος 1997].

Θεόδωρος Πάγκαλος ( π. Υπουργός Εξωτερικών) σε ερώτηση του δημοσιογράφου Ν. Χατζηνικολάου, γιατί δεν αλλάζουν το 666, εφ’ όσον αντιδρά η Εκκλησία και ο λαός, απήντησε: Δεν μπορούμε να τον αλλάξουμε, διότι αλοίμονο εάν εμείς περιέλθουμε στη λογική του να ακούμε μια χούφτα παράξενους ανθρώπους. [Mega - «Ενώπιος Ενωπίω» αμέσως μετά την επικύρωση της Συνθήκης Σένγκεν].

Παύλος Σαρλής (Ευρωβουλευτής Ν. Δημοκρατίας, υπέρμαχος της Συνθήκης Σένγκεν): «Το 666 θα εμπεριέχεται στις ηλεκτρονικές ταυτότητες… Είναι απλό για την οποιαδήποτε κυβέρνηση ν’ αλλάξει το ηλεκτρονικό σύστημα και να χρησιμοποιήσει ένα άλλο σύστημα, το οποίο δεν θα περιέχει τον αριθμό 666 εφόσον αυτός είναι ο λόγος της αντίδρασης που υπάρχει γενικότερα». [Απογευματινή 15-6-97 σελ. 24].

Ηλίας Παπαδόπουλος (εισηγητής της Συνθήκης Σένγκεν του ΠΑΣΟΚ) απάντησε στον ισχυρισμό του ιερομονάχου Χριστοδούλου ότι στις ηλεκτρονικές ταυτότητες δια των οποίων θα δοθεί ο Ε.Κ.Α.Μ. θα εμπεριέχεται ο 666… : «Θέλω να παρατηρήσω ότι ο π. Χριστόδουλος είναι πάρα πολύ θετικός στην συζήτησή του, μου απέδωσε τα πραγματικά για ο,τι αφορά το 666… είμαστε όμως στην εποχή της πληροφορικής και δυνατός σαν κράτος είναι αυτός που έχει τις περισσότερες πληροφορίες, παρά εκείνος που έχει τους εξοπλισμούς. Είμαστε λοιπόν υποχρεωμένοι να μπούμε στο σύστημα, διότι πρέπει να δούμε και τι θα γινόταν, εάν δεν μπαίναμε». (ΣΚΑΪ Ειδήσεις 10-6-1997).

Ιωάννης Λοβέρδος (δημοσιογράφος): «Ο αριθμός 666 θα βρίσκεται για τις ανάγκες της μηχανοργάνωσης στις νέες ταυτότητες που προβλέπονται συνεπεία της κύρωσης της Συνθήκης Σένγκεν». Εφημερίς «Επενδυτής» Σάββατο 14-6-97).

Γεώργιος Πασχαλίδης ( π. Υπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ). Καθησυχάζων την επιτροπήν των Αρχιερέων που τον επεσκέφθησαν δια το θέμα εδήλωσε: «Το 666 δεν είναι κάτι κακό. Είναι απλώς ένας αριθμός πριν το 667 και μετά το 665!». (εφημερίς «Ελευθεροτυπία» 11-6-97)

Χρήστος Νικολαΐδης (Δημοσιογράφος): «… ειδικοί επιστήμονες του τομέα προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών επισημαίνουν πως η εμφάνιση του 666 σε συστήματα πληροφορικής είναι τυχαία. Συγκεκριμένα αναφέρει, εμφανίζεται στο γραμμωτό κώδικα, όχι ενιαίος, αλλά με την μεταφορική εμφάνιση τριών στοιχείων 6(έξι) στην ταυτότητα κάθε καταναλωτικού αγαθού. Το σχήμα που φέρει την ονομασία (6) αποτελείται από δύο γραμμές, μια λεπτή και μία πλατύτερη και επαναλαμβάνεται στην αρχή, στο μέσον και στο τέλος του κωδικού…» (εφημερίς Αγγελιοφόρος»

Τρίτη 17-7-97)
Ηλίας Παπαδόπουλος (Εισηγητής Συνθήκης Σέγκεν). Αλοίμονο εάν μια ευνομούμενη πολιτεία όπως είναι η χώρα μας, η οποία δέχεται να ακούγονται όλες οι φωνές, παρασυρθεί και επηρεασθεί από μία ελάχιστη μειοψηφία η οποία θέλει να μας επιβάλει έναν αριθμό, επειδή έτσι νομίζει (εννοώντας το 777 αντί του 666). (Κρατική Τηλεόραση ΕΤ3 εκπομπή «Ανιχνεύσεις»).

Γιατί τόσο επίμονα είναι κολλημένοι οι άνθρωποι, επώνυμοι και μη, της Νέας Εποχής σ’ αυτόν το μοναδικό γι’ αυτούς, δυσώνυμο για μας, αριθμό; Αν οι υπολογιστές χρειάζονται τριψήφιο κωδικό αριθμό για να λειτουργήσουν και να διασυνδέονται διακυβερνητικά, εμείς ως χριστιανοί, αν συμφωνούσαμε κατά τα άλλα τα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, θα προτείναμε 999 αριθμούς. Ποίοι είναι οι κολλημένοι; Οι χριστιανοί που αντιδρούν σε ένα και μόνο αριθμό, τον 666 και δέχονται τους 999, η οι νεοεποχίτες που επιμένουν μόνο στο σατανικό 666 και δε δέχονται την πλειάδα των 999 αριθμών;

Το άγριο απάνθρωπο και μοχθηρό πρόσωπο πάντως της Νέας Εποχής αποκαλύπτεται μέσα σ’ όλο το φάσμα της κατασκευασθείσης κρίσεως.

Πιεζόμαστε όλοι οι πολίτες φοβερά στα οικονομικά μας, ενώ παράλληλα επικρέμαται επί των κεφαλών μας η κάρτα του Πολίτη. Η Νέα Εποχή επισπεύδει τις διαδικασίες ώστε τελικά να γίνει αποδεκτό το σφράγισμα του Αντιχρίστου.....

Φαίνεται λοιπόν ότι και στην κάρτα του πολίτη, αλλά και στο μελλοντικά εμφυτεύσιμο στο σώμά μας τσιπάκι θα εμπεριέχεται ο δυσώνυμος αριθμός του Αντιχρίστου, το 666 που θα εμφυτευθεί στο σώμα μας.

Το πείραμα των ΗΠΑ Ήδη στις ΗΠΑ δια νόμου προωθείται για λόγους υγείας πρώτον η καταγραφή όλων των ιατρικών δεδομένων των πολιτών και δεύτερον η εμφύτευση μικροτσίπ στο χέρι (Healthcare Bill HR 3200/ pp 1001-1008), για το οποίο όμως υπάρχουν πολλές αντιδράσεις και οι πολίτες καταφεύγουν στη δικαιοσύνη. Οι τελευταίες εξελίξεις και η βιασύνη της κυβέρνησης για την επίσπευση από 1ης Μαΐου 2010 των λεπτομερειών για την έκδοση της κάρτας του πολίτη, επιβεβαιώνει τις υποψίες μας. Συγκεκριμένα την Τετάρτη 21 Απριλίου του 2010 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου από τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, από αρμόδιους υπουργούς καθώς επίσης και γενικούς και ειδικούς γραμματείς. Ο πρωθυπουργός ζήτησε να επισπευθούν από την 1η Μαΐου και να ξεκινήσουν οι εργασίες των επιτροπών που θα εξετάσουν:
Τη διαλειτουργικότητα των εθνικών μητρώων στοιχείων πολιτών.
- Τή δημιουργία καταλλήλου νομικού πλαισίου.
- Τή δημιουργία και ετοιμότητα των απαραιτήτων υποστηρικτικών υποδομών.
- Τήν επιλογή τεχνικών προδιαγραφών που θα είναι σύμφωνες με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, ώστε να εξασφαλίζεται η διαλειτουργικότητα της κάρτας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (διακήρυξη Υπουργών για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση).

Σε δύο φάσεις η έκδοση καρτών Η έκδοση των καρτών του πολίτη θα γίνει σε δύο φάσεις:
α. από 18 ετών και άνω και

β. από 12 ετών έως 18.

Η δαπάνη θα καλυφθεί από κοινοτικούς πόρους του ΕΣΠΑ και συγκεκριμένα από τα Επιχειρησιακά Προγράμματα «Διοικητική Μεταρρύθμιση» και «Ψηφιακή Σύγκλιση». Κάθε πολίτης θα συμμετάσχει στη δαπάνη με 5€.

Εξεγείρεται η συνείδηση πολλών Ορθοδόξων με την κάρτα του πολίτη

Στο τέλος τέλος ας δείξουν οι καλοπροαίρετοι εκλεγμένοι από το λαό μας ορθόδοξοι βουλευτές μας και οι αρχηγοί τους την καλή τους διάθεση προς τους συνειδητούς ορθοδόξους χριστιανούς, που σίγουρα θα αρνηθούν να πάρουν και να χρησιμοποιήσουν την ηλεκτρονική Κάρτα του Πολίτη. Γιατί μόνο μια χούφτα μαρτύρων του Ιεχωβά, κατευθυνόμενοι μάλιστα από οργάνωση του εξωτερικού με σκοτεινούς και αντεθνικούς στόχους, εξαιρούνται από την κυριώτερη υποχρέωσή μας, την υπεράσπιση της πατρίδας; Τρία εκατομμύρια και πλέον του Ελληνικού λαού αντέδρασαν ενυπογράφως για το ήσσονος σημασίας θέμα, που ήταν η απάλειψη του θρησκεύματος από τις ταυτότητες, θέμα απλής έλλειψης ομολογίας. Κατά μείζονα λόγο εξεγείρεται η συνείδηση πολλών Ορθοδόξων με την κάρτα του πολίτη που περιέχει το 666 και σημαίνει άρνηση του Χριστού και συστράτευση με τον Αντίχριστο. Θα στερηθούν λοιπόν οι Ορθόδοξοι το δικαίωμα της επίκλησης λόγων θρησκευτικής συνείδησης, και της δυνατότητας ομοίου χαρακτηρισμού ως αντιρρησιών συνείδησης; Δεν θα πρέπει να τους δοθεί μια εναλλακτική, νόμιμη λύση; Επίσης ιδιαίτερα προνόμια μέσα στην Ορθόδοξη Ελληνική πολιτεία απολαμβάνουν οι Μουσουλμάνοι της Θράκης, οι Εβραίοι και οι Ρωμαιοκαθολικοί στην Ελλάδα. Δεν μπορούν λοιπόν τόσο οι Έλληνες εκπρόσωποί μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, όσο και οι ξένοι να δείξουν λίγη - ελάχιστη ανοχή στους πιστούς Έλληνες που θα αρνηθούν την Κάρτα του Πολίτη; Θα εξοντωθούν με τη σιωπηρή συγκατάβαση και των δικών μας και των ξένων νεοεποχιτών; «Ήδη ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών με τις επιστημονικές του επιτροπές εξετάζει τη συμβατότητα των διατάξεων του Μνημονίου προς το Σύνταγμα, τις ευρωπαϊκές Συνθήκες και την ΕΣΔΑ, και αν οι περικοπές κοινωνικών δικαιωμάτων είναι συμβατές με το κοινωνικό κεκτημένο, με τη συνταγματική και υπερνομοθετική προστασία, που θεσπίζονται από τα κείμενα αυτά» (εφ. Καθημερινή 27-06-2010 σελ 26 Άρθρο του κ. Δημητρίου Χ. Παξινού, Προέδρου Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών). Στο πλαίσιο της συρρίκνωσις των κοινωνικών δικαιωμάτων δεν εντάσσονται αυτονόητα και οι δικοί μας προβληματισμοί γύρω από τα θέματα που επεξεργαζόμαστε;

Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2010

Σχόλια

  1. Πιστεύω πως η Εποχή του Αντιχρίστου αργεί ακόμα γιατί εντάξει δεν λέω έχουμε αυτό το συμβάν με τις κάρτες και ούτε θα την πάρω και πιστεύω πως στο τέλος θα αποσυρθούν αλλά η εποχή του Αντιχρίστου θα αργήσει γιατί δεν έχει πέσει το Τέμενος του Ομάρ και άντε και να πέσει δεν θα χρειαστούν καμμιά 20-30 χρόνια για να χτιστεί ο Ναός το Σολομώντα???Για αυτό μήπως τσάμπα αγχωνόμαστε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ ΒΙΏΝΟΥΜΕ ΉΔΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΊΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΠΙΣΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟ ΒΙΒΛΙΟ http://www.youtube.com/watch?v=fIwdL2IZ3cY&feature=player_embedded .
    ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΗΔΗ ΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΩΣ ΕΥΛΟΓΙΑ!!! http://www.youtube.com/watch?v=RNcaglVaMqQ&feature=related .
    Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ http://www.freevolition.gr/666.htm .
    Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ.
    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΙΣΩΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΠΡΟΑΝΑΓΕΛΛΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ. Ο ΝΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΤΙΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΙΞΑΝ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΛΙΒΑΝΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΝΕΡΩΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΑΡΕΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ... ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ;;; http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις