Στο καλό κ. Δραγώνα και ευχόμεθα να σας ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι "δια βίου" πράκτορες της εθνομηδενιστικής παρέας


Επιτέλους  και μία ευχάριστη είδηση!

( Αναδημοσίευση απο το ιστολόγιο klassikoperiptosi.blogspot.com)
Η τόσο μισητή στους Έλληνες  και άκρως συμπαθής  στους Τούρκους  γενική γραμματέας του αποεθνικοποιημένου υπουργείου "παιδείας"  κ. Θάλεια Δραγώνα  αναγκάστηκε να υποβάλλει την παραίτησή της μετά την θύελλα των αντιδράσεων που προκάλεσε  η  απαράδεκτη πρότασή της  να γίνει προαιρετικό το μάθημα της Ιστορίας.
Φυσικά  δεν άλλαξε τίποτα στα αμερικανοθρεμένα  μυαλά των  "αντιεξουσιαστών" του  σημερινού καθεστώτος ,απλώς   είδαν ότι    η "τρύπα" που άνοιξε  η Δραγώνα στο  σαπιοκάραβό τους  έμπαζε πολλά νερά και είπαν να βάλουν προς το παρόν  ένα φελό  να την βουλώσουν.

Την  πρώτη μάχη  με τα επιτελεία   της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" και τους πράκτορες του Soros και της Bildemberg την κερδίσαμε ,ωστόσο ο πόλεμος  μόλις τώρα άρχισε και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αφήσουμε  κάτω τα όπλα.
Όλο αυτό το  συνοθύλευμα της "Νέας Εποχής" δεν  θα τα παρατήσει τόσο εύκολα και δεν... θα ησυχάσει παρά μόνο όταν θα  έχει επιβάλλει με κάθε τρόπο και μέσο τον "Νέο Πατριωτισμό"  που όπως  είπε ο κατοχικός μας πρωθυπουργός  "δεν δίνει σημασία  ούτε στα σύμβολα ούτε στην Ιστορία ".
Έστω και αν πρόκειται για "στρατηγική υποχώρηση" ,  η "παραίτηση" της  Δραγώνα  μας  αποδεικνύει ότι κανένας αγώνας και καμία  αντίσταση στο  κατοχικό καθεστώς δεν πάει χαμένη,πράγμα που θα πρέπει να μας ενθαρύνει  ώστε να γίνουμε ακόμα πιο   μαχητικοί και  πείσμονες  σε αυτόν τον  απελευθερωτικό πόλεμο.
Μεθαύριο θα  γιορτάσουμε  και θα  τιμήσουμε τη μνήμη   των πατεράδων μας και των παππούδων  μας  που  πρίν απο 70  χρόνια είπαν ΟΧΙ στη Νέα Τάξη   της  ίδιας τρόϊκας.
Ηλθε η στιγμή να πούμε και εμείς  ένα λεβέντικο ΟΧΙ  στη σύγχρονη "Νέα Τάξη"  και  στους  ντόπιους και ξένους υπηρέτες της
.Έφτασε η ώρα  να αποδείξουμε ότι είμαστε απόγονοι εκείνων των  Ελλήνων και όχι γενίτσαροι  του "Νέου Πατριωτισμού".

Η παραίτηση της Θ. Δραγώνα

 Ελευθεροτυπία, Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Την παραίτησή της υποβάλλει σήμερα στην υπουργό Αννα Διαμαντοπούλου η ειδική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Θάλεια Δραγώνα.
Το μάθημα της Ιστορίας και το εάν αυτό θα είναι μάθημα υποχρεωτικό ή μάθημα επιλογής στο Λύκειο, η διαρροή πρότασης μιας επιτροπής που είχε συστήσει η ίδια, για το νέο Λύκειο, και οι αντιδράσεις που...
προκλήθηκαν ανάμεσα στην ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, στην κυβέρνηση και σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ ανάγκασαν τη Θάλεια Δραγώνα να παραιτηθεί από τη θέση της ειδικής γραμματέως.
Πριν από την εμπλοκή του ονοματός της με το μάθημα της Ιστορίας όμως, και από την αρχή σχεδόν της θητείας της είχαν σημειωθεί αρκετά κρούσματα διαφωνίας της με κυβερνητικούς παράγοντες για την πολιτική που ακολουθούσε το υπουργείο Παιδείας σε θέματα αιχμής. Για τον λόγο αυτό και είχε προηγηθεί αφαίρεση αρμοδιοτήτων της, σε δυο μείζονα θέματα:
1. Στην επιμόρφωση των εκπαιδευτικών, ένα μέρος του σχεδιασμού και της υλοποίησης του οποίου είχε αναλάβει η ίδια. Τώρα την ευθύνη του προγράμματος έχει το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο.
2. Στις αλλαγές στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Πεποίθησή της είναι ότι οι αλλαγές στη μορφή και στο περιεχόμενο του σχολείου έπρεπε να ξεκινούν από τη βάση, δηλαδή το νηπιαγωγείο και το Δημοτικό και όχι από την κορυφή, δηλαδή το Λύκειο, όπως αποφασίστηκε τελικά.
Πολλές αντιδράσεις, επίσης, κυρίως ανάμεσα σε συντηρητικούς κύκλους του ΠΑΣΟΚ, έχει προκαλέσει ένα πρόγραμμα για την αφομοίωση του μουσουλμανικού πληθυσμού στη Θράκη, μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα στα μειονοτικά σχολεία, που το είχε ξεκινήσει η Θάλεια Δραγώνα πριν από περίπου 8 χρόνια με την καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών Αννα Φραγκουδάκη.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις