Ελληνικό κοινοβούλιο - Α. Γεωργιάδης: "Δεν θα παραλάβω ποτέ την κάρτα του πολίτη "



«Ἤδη ὡς βουλευτὴς κατέθεσα σχετικὴ ἐρώτηση γιὰ τὸν ἀστυνομικὸ –κ. Ἀνδρεάκο- ὁ ὁποῖος καὶ ἀπετάχθη διότι ἀρνήθηκε νὰ τὴν παραλάβει.
Τὴν θεωρῶ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ! 
Δὲν θὰ τὴν παραλάβω ὁ ἴδιος ποτὲ καὶ καλῶ καὶ τοὺς πολίτες νὰ μὴν τὸ κάνουν. Αὐτὰ εἶναι σχέδια τῆς Παγκοσμίου Διακυβερνήσεως καὶ πρέπει νὰ ἀντισταθοῦμε. 
Τὸ κόμμά μου, ὁ ΛΑ.Ο.Σ. καὶ ὁ Πρόεδρός μου ὁ Γιῶργος Καρατζαφέρης εἶναι ἀπολύτως ἀντίθετοι μὲ αὐτὴ τὴν κάρτα».


Σχόλιο απο το "Ο.Π" και την "Πρωτοβουλία Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης"
Συγχαίρουμε   τον κ. Γεωργιάδη  για την  ανδρεία  τοποθέτησή του σε ένα ζήτημα που όπως όλα δείχνουν δεν απασχολεί λίγους  "φανατικούς" αλλά  πολύ περισσότερους από όσους  αρχικά  υπέθεσαν τα επιτελεία της "Νέας  Τάξης Πραγμάτων"  κ.α.
Ευχόμεθα  να ακολουθήσουν το παράδειγμά  του και άλλοι  εκπρόσωποι του  λαού,  ώστε  σε αυτές τις δύσκολες για την δημοκρατία και την χώρα μας στιγμές, να  αποδείξουν σε μας αλλά και σε όσους  προσδοκούν  να μας δούν  υπόδουλους και εξοντωμένους, ότι   είμαστε ΟΛΟΙ  ενωμένοι  και αποφασισμένοι να πούμε  ξανά ένα μεγάλο "ΟΧΙ".
Εμείς σαν  "Πρωτοβουλία Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης"  δηλώνουμε ότι δεν  έχουμε  καμία απολύτως εξάρτηση απο κόμματα και πολιτικούς.Μάλιστα  σε ορισμένους  έχουμε ασκήσει   σκληρότατη κριτική   όταν π.χ  βλέπαμε να  υποστηρίζουν   ευθέως ή πλαγίως  αντι- Ορθόδοξες  θέσεις , αιρετικούς ,  οικουμενιστές , νεοεποχήτες, νεοειδωλολάτρες κλπ.Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει στο μέλλον,  να  συγχαρούμε  ακόμα και αυτόν που στο παρελθόν μας "πίκρανε" σαν Χριστιανούς και να του αποδώσουμε  τα "εύσημα"  όταν  σε αυτές τις κρίσιμες  για την πατρίδα μας  ώρες  αντιτίθεται  στον ισχυρότερο  "πολιορκητικό  κριό"  της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" που είναι  η "Κάρτα του Πολίτη" και η "Κάρτα Συναλλαγών" (φοροκάρτα).

Σχόλια

  1. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ,Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΖΟΜΠΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ,ΖΗΤΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ, ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΟΣΕΙ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘ ΟΜΟΙΩΣΗ,ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΠΛΑΣΕ Ο ΘΕΟΣ,Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΡΘΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΑΝ ΤΥΡΑΝΝΟΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΟΥ ΕΙΤΑΝ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΦΥΣΕΙΣ,ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ,ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια !! Τώα να συγχαίρετε και παγανιστές άθεους πολιτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο για το παραπάνω σχόλιο. Τα συγχαρητήρια του Ο.Π. για την δήλωση του κυρίου Γεωργιάδη έχουν να κάνουν για ένα και μόνο συγκεκριμένο θέμα, το οποίο αφορά όλο τον κόσμο άθεο, ή μη. Διότι όπως όλοι γνωρίζουμε,δεν θα ζητηθεί μόνο από τους Ορθοδόξους Χριστιανούς να παραλάβουν δια χειρός και με την βούλησή τους την άρνηση της ελευθερίας τους. Θα επιβληθεί αυτό το σύστημα διακυβέρνησης σε πλούσιους και φτωχούς, πολιτικούς ή πολίτες. Άρα είναι ένα θέμα που αφορά όλους τους ανθρώπους και αυτή τη στιγμή την κρίσιμη, όταν κάποιος αντιταχθεί σε αυτό γιατί ως απλός άνθρωπος πέρα από τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις νιώθει να απειλήται, είναι γι' αυτόν τιμητικό τρόπον τινά. Ελπίζω ο συγκεκριμένος πολιτικός να το κάνει μέσα από την καρδιά του. Δυστυχώς η Αγία Γραφή έχει πει ότι θα πλανηθούν και εκλεκτοί όταν αυτά θα γίνονται, δηλ. άνθρωποι της Εκκλησίας που ήδη το βλέπουμε αυτό να συμβαίνει. Γι' αυτό ο καθένας προσωπικά ας πάρει στα χέρια την δική του ευθύνη επι του θέματος αν επιθυμεί να ονομάζεται ακόμα άνθρωπος. Αν θέλει δηλ να έχει την ελευθερία που του χάρισε ο Θεός. Να μπορεί ακόμα αν θέλει να πιστέψει σε Αυτόν ή όχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις