Η μεγάλη ευκαιρία της Διοικούσης Εκκλησίας. Η έξυπνη κάρτα συναλλαγών μόλις υποβιβάστηκε σε κουτοπόνηρη φοροκάρτα και από υποχρεωτική έγινε προαιρετική!

 

Βιώνουμε  την αυθαιρεσία της επιβολής ότι κάρτας (προς το παρόν) σκεφτεί το στυγνό μυαλό των ανθρώπων της Νέας Εποχής και της Παγκόσμιας Κυβέρνησης, για να σκλαβώσουν την ελευθερία του, και να μετατρέψουν το Πρόσωπο και την Εικόνα του Θεού σε αριθμό, και μάλιστα δυσώνυμο και αποκαλυπτικό για τον σκοπό που προωθείται. Βλέπουμε όμως χαρακτηριστικά την βοήθεια του Θεού μέσω της πρόσκρουσης στα έστω μέχρι στιγμής απαραβίαστα «προσωπικά δεδομένα».
Με αφορμή λοιπόν αυτήν την...
αναποδιά στους εωσφωρικούς σχεδιασμούς τους αναγκάστηκαν να υποβιβάσουν την βαρύγδουπη «Κάρτα συναλλαγών», σε «φορο-καρτούλα», την «έξυπνη κάρτα» σε κουτοπόνηρη και από υποχρεωτική την υποβίβασαν σε προαιρετική.

Είναι ένα δείγμα -κατά την ταπεινή μας άποψη -Θείας επέμβασης που πρέπει να δώσει το θάρρος και την δύναμη στους ομολογητές ποιμενάρχες μας στην Σύνοδο της ιεραρχίας μεθαύριο, όπου γνωρίζουμε ότι θα τεθεί το θέμα των καρτών -κάρτας Πολίτη, να αγωνιστούν για την αποκατάσταση της πνευματικής ελευθερίας του ορθόδοξου πληρώματος που βάλλεται από τις δυνάμεις εκείνες που προσπαθούν να τον εντάξουν στα δεσμά της Παγκοσμιοποίησης και της Πανθρησκείας.

Διαβάστε 2 αποσπάσματα από την σημερινή Ελευθεροτυπία:
«Προαιρετική
Η προμήθεια της νέας κάρτας δεν είναι υποχρεωτική, αλλά αρκετοί φορολογούμενοι θα σπεύσουν να την προμηθευτούν, ώστε να συλλέγουν σε αυτήν τις αποδείξεις από τις αγορές τους.

Το ζητούμενο για την ώρα είναι η έγκριση από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, καθώς τέτοιου είδους κάρτες καταγράφουν την καταναλωτική συμπεριφορά των πολιτών.»

Σχόλιο "Ο.Π"

Ευχόμαστε να είναι  αλήθεια  όλα αυτά που "διέρρευσαν"  στα ΜΜΕ  περί "προαιρετικότητας"  της παραλαβής και της χρήσης της "Κάρτας συναλλαγών".
Όμως  πως να πιστέψουμε  ως έγκυρη μια  "δημοσιογραφική πηγή" όταν μάλιστα αυτή προέρχεται απο μια  κυβέρνηση η οποία με τα λόγια και τα έργα της απέδειξε  ότι είναι εκτός των άλλων και αφερέγγυα;
Αφού λοιπόν  δεν έχουν την πρόθεση  να  επιβάλλουν  την "κάρτα συναλλαγών" γιατί τότε τόσος θόρυβος και τέτοια "πρεμούρα"; 
Γιατί στο ίδιο άρθρο   της "Ελευθεροτυπίας"  αναγγέλεται η  διανομή αυτής της κάρτας ακόμα και σε ανήλικα  παιδιά;
Δεν αμφιβάλουμε ότι μεθαύριο ο  κυβερνητικός εκπρόσωπος ή άλλα κυβερνητικά  φερέφωνα θα ανακοινώσουν  ότι δήθεν η "Κάρτα συναλλαγών " δεν  θα είναι   υποχρεωτική και ότι όσοι αποφασίσουν να την παραλάβουν και να την χρησιμοποιήσουν θα έχουν κάποια  ...οφέλη .
Φυσικά ο φορολογικός νόμος  δεν  θα αλλάξει ,ούτε και τα κριτήρια με βάσει τα οποία θα καθορίζεται  π.χ το αφορόλογητο ποσό σε έναν φορολογούμενο.Έτσι πάλι ο Έλληνας θα είναι αναγκασμένος  να συλλέξει  , οπως και τώρα, ένα τσουβάλι με αποδείξεις απο τις συναλλαγές του.
Αν  λοιπόν  καταστεί υποχρεωτική η χρήση των σαρωτών (μηχάνημα που θα "διαβάζει" την  "κάρτα  συναλλαγών"και θα  "επικοινωνεί" με αυτήν  ) απο τα καταστήματα και  τους ελ. επαγγελματίες   και ταυτοχρόνως τους δημιουργήσουν εμπόδια και δυσκολίες  στο να μπορούν να εκδίδουν παραδοσιακές  αποδείξεις ,είναι φυσικό πολλοί εξ αυτών να μην εξυπηρετούν όσους δεν έχουν αυτή την  κάρτα.
Το παραπάνω παράδειγμα είναι ένα απο τα πολλά που θα μπορούσαμε να αναφέρουμε  και στο οποίο περιγράφεται  ένας τρόπος  για το  πως η "προαιρετικότητα"   της παραλαβής και της χρήσης της "Κάρτας συναλλαγών" είναι δυνατόν να καταστεί  άλλο ένα ψέμα  της δίγλωσσης  και δίψυχης κυβέρνησης.
Κατα τη γνώμη  μας  η πληροφορία  που μας έδωσαν  κάποιες εφημερίδες και  τηλεοράσεις  για το ότι  δεν θα είναι υποχρεωτική  η παραλαβή και η χρήση της "Κάρτας συναλλαγών",  είναι παραπλανητική προκειμένου να επαναπαυθούμε και να μην αντιδράσουμε  ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ  και μάλιστα δυναμικά, εναντίον αυτών των προπαρασκευαστικών  κυβερνητικών μεθοδεύσεων, οι οποίες φυσικά στοχεύουν  στην εξοικείωση των Ελλήνων πολιτών  με την καθημερινή και αδιάλειπτη χρήση  μιας κάρτας.
Με απλά λόγια δεν θα μας βάλουν στην παγκόσμια ηλεκτρονική  φυλακή της "Κάρτας του πολίτη" απότομα  ,διότι  δεν θέλουν να ρισκάρουν μαζικές αντιδράσεις  εξ αιτίας μιας απρόσμενης και αιφνίδιας λαϊκής  αφύπνισης, αλλά σιγά-σιγά και με το μαλακό,   έχοντας πρώτα  εξασφαλίσει  την συναίνεση του  υπνωτισμένου  "ημιελεύθερου" και εφησυχασμένου  πολίτη.
(βλέπε σχετική ανάρτηση εδώ )

Σχόλια

  1. "Το παραπάνω παράδειγμα είναι ένα απο τα πολλά που θα μπορούσαμε να αναφέρουμε και στο οποίο περιγράφεται ένας τρόπος για το πως η "προαιρετικότητα" της παραλαβής και της χρήσης της "Κάρτας συναλλαγών" είναι δυνατόν να καταστεί άλλο ένα ψέμα της δίγλωσσης και δίψυχης κυβέρνησης."

    Η προαιρετικότητα (sic) θα γίνει στο τέλος υποχρεωτικότητα. Παράδειγμα; Θα πάτε να αγοράσετε ένα ψυγείο και θα ζητήσετε απόδειξη. Θα σας ζητήσουν και εκείνοι την κάρτα. Θα τους πείτε δεν έχω, θέλω απλή απόδειξη. Κι εκείνοι τότε θα σας απαντήσουν "χωρίς κάρτα δεν πουλάμε". Τι θα κάνετε; Θα μείνετε χωρίς ψυγείο; ; Ή θα υπάρχουν καταστήματα με κάρτα και μαγαζάκια χωρίς κάρτα, αλλά με διπλάσια τιμή αγοράς και έκπτωση, αν δεν πάρετε την απόδειξη;

    Οι κύριοι του "λεφτά υπάρχουν" και οι λεγόμενοι "νταβατζήδες" μπορούν να μας απαντήσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τις απαντήσεις τις δίνετε οι ίδιοι στο τέλος του
    άρθρου σας.
    Δεν θέλουν μαζικές αντιδράσεις. Εγώ διάβασα ότι
    προαιρετική θα είναι ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Ο νοών νοείτω. Άλλωστε, το δημοσίευμα αναφέρει ότι θα
    ''συγχωνευθεί'' με την ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ το 2011.
    Όπως αντιλαμβάνεσθε είναι μια προσπάθεια ''εξοικίωσης'' των πολιτών ούτως ώστε
    -πολύ σύντομα- να αποδεχθούν την ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ.
    Επιπλέον, έρχονται και εκλογές και έχουν βάλει
    τα εξαπτέρυγά τους (βλ.Μ.Μ.Ε.) να διαδίδουν ψεύδη για ευνόητους λόγους.
    Ο μόνος τρόπος να γλυτώσουμε από όλα αυτά, είναι
    να αφυπνισθούν όλοι οι Έλληνες και να στείλουν
    στον αγύριστο τους σε διατεταγμένη (από τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ) υπηρεσία, δοσίλογους-προδότες της Πατρίδας μας & της Ορθόδοξης Πίστης μας.
    -Αθανάσιος-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις