Η "Κάρτα του Πολίτη" σιγά -σιγά και στα "πρωϊνάδικα"!

Άρχισε η διαφήμιση  και  φυσικά για  να τηρούνται και τα προσχήματα   καλούν  και   κάποιους αντιρρησίες   που είτε  δεν μπορούν είτε δεν τους αφήνουν  να διατυπώσουν με  αναλυτικό και σωστό τρόπο  τις αντιρρήσεις τους.
Ο στόχος είναι  φυσικά η δημιουργία  εσφαλμένων εντυπώσεων και η διαφήμιση του  "κυβερνητικού νεοεποχήτικου έργου" 

Σχόλια

  1. Αδελφοι καλησπέρα σας. Συνεχίστε τον αγώνα!!!!
    Παρακολουθώ τακτικά τό "παρατηρητήριο" και πολλές φορές έχω παρέμβει με σχόλια. Θεωρώ ότι το βίντεο το οποίο αναρτήσατε είναι πολύ κατατοπιστικό αλλά ο σχολιασμός που το συνοδεύει παντελώς άστοχος, άδικος, και "τυφλός". Πού είδατε αδελφοί τήν προσπάθεια στηρίξεως του νεοεποχήτικού όντως κυβερνητικού έργου; Πού είδατε ότι ο αντιρρησιας προσεκλήθη μόνο για τα προσχήματα; Νομίζω ότι πρέπει με μεγαλύτερη νηφαλιότητα νά σχολιάζετε. Όλοι όσοι μίλησαν στο βίντεο πήραν ευθέως θέση εναντίον του φακελώματος καί μόνο μία κυρία μίλησε ειρωνικά για το 666, για το οποίο όμως πουθενά δεν ανεφέρθη ότι υπάρχει και για το οποίο ούτε ο αστυνομικός ούτε ο δικηγόρος του εξήγησαν με ποιό τρόπο παραβιάζει την θρησκευτική μας ελευθερία. Εγώ είδα ένα βίντεο πολύ θετικό για τον αγώνα εναντίον της κάρτας αφου μάλιστα πρέπει να λάβουμε υπόψιν ότι λίγοι γνωρίζουν το θέμα του δυσωνύμου αριθμού. Πισστεύω ότι την ίδια θέση θα έπειρναν οι πατρευρισκόμενοι αν με νηφαλιότητα και σοβαρότητα ανεπτυσόταν το θέμα του 666 και παοδεικνυόταν ότι, καλώς ή κακώς, για μας τους Ορθοδόξους δεν μπορεί να υπάρχει.
    Προτείνω να ενημερώσετε τους υπευθύνους της εκπομπής γιά την πρωτοβουλία σας, για την πορεία συλλογής υπογραφων και να τους ΄φερετε σε επαφή με τον π.Σαράντη ώστε να εξηγήσει το πώς και το γιατί. Είμαι βέβαιος ότι, αφού μάλιστα το θέμα όπως φαίνεται θά "παίξει" και "πουλήσει" στα κανάλια για λίγο καιρο, και μόνο για λόγους τηλεθέασης θα φιλοξενήσουν προθυμα τις θέσεις μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί ο αποταχθείς αστυνομικός, ο κ.Ανδρεάκος, δεν μίλησε για το 666 που ακούγεται ότι υπάρχει στην Κάρτα του Πολίτη;
    Γιατί μίλησε μόνο για τις μυστικές πληροφορίες-φακέλλωμα;
    Τελικά δεν ξέρει και αυτός γιατί αποτάχθηκε;

    Φιλόθεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι εξοργισμένος με την στάση του καθηγητή-συνταγματολόγου (ο Θεός να τον κάνει) διότι είναι ηλίου φαεινότερον ότι είναι όργανο της
    Νέας Τάξης αν και δεν θα έπρεπε αυτό να μου
    κάνει εντύπωση αφού κάτι τέτοιοι ''συχνάζουν''
    στις μασωνικές στοές. Αναρωτιέμαι: ο καθηγητής
    ήταν σε ''διατεταγμένη υπηρεσία''? Με ποια κριτήρια τον προσκάλεσε ο κ. Παπαδάκης? Γιατί τον συγκεκριμένο και όχι κάποιον άλλον?
    Το πρωϊ παρ'ολίγο να σπάσω την τηλεόραση βλέποντας τον Γ.ΑΥΤΙΑ να προπαγανδίζει με τον
    τρόπο του τις επερχόμενες κάρτες και να τις
    παρουσιάζει σαν κάτι ωφέλιμο.....
    Όσο θα περνά ο καιρός θα βλέπουμε πολύ χειρότερα
    από τους νεοταξίτες δημοσιοΚΑΦΡΟΥΣ. Το κακό είναι, ότι θα παρασυρθεί πολύς κόσμος από κάτι
    ανθρωπάρια που φέροντες ΔΟΡΑΝ ΠΡΟΒΑΤΟΥ, είναι
    στην πραγματικότητα ΛΥΚΟΙ και εμφανίζονται ως
    δήδεν υποστηρικτές του απλού λαού.
    Ας μην τρέφουμε αυταπάτες. Τίποτε καλό να μην
    περιμένουμε από αυτούς αλλά .... τα χειρότερα.
    Το μόνο που αισθάνομαι για αυτούς είναι αηδία.
    Αντίθετα, η στάση του αστυνομικού κ.ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ
    με έκανε να αισθάνομαι περήφανος που υπάρχουν
    τέτοιοι Έλληνες.
    Μόνη ελπίδα όλων μας, είναι κάποιοι όπως εσείς
    του ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ,όπως ο π.ΣΑΡΑΝΤΗΣ
    ΣΑΡΑΝΤΟΣ και ελάχιστοι Μητροπολίτες.
    Φιλικά - ΠΟΣΕΙΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ φίλε αναγνώστη σας ζητούμε συγνώμη διότι έχετε κάθε δίκιο να παρεξηγήσετε αυτά που γράψαμε.Πορφανώς δεν εννούασαμε του παρισταμένους αντιρρησίες Ορθόδοξης συνείδησης στην εν λόγω ελπομπή αλλά για την μεθοδευμένη σκηνοθεσία που εφαρμόζεται συνήθως απο τα νεοεποχήτικα κανάλια τα οποία φιμώνουν τον λόγο των παρισταμένων προκειμένου να δημιουργήσουν μόνο εντυπώσεις.Αν δεν συνέβη στην εν λόγω εκπομπή έχει συμβεί καιθα συμβεί σε δεκάδες αλλες.Ο μόνος τρόπος για να ειπωθεί κάτι σε αυτά τα κανάλια είναι να έχει τηλεοπτική πείρα των σκηνοθετικών παγίδων ο εκάστοτε καλεσμένος.
    Αναφερόμαστε λοιπόν στις μεθοδεύσεις των καναλιών και όχι στην συγκεκριμένη εκπομπή και στις ανδρείες τοποθετήσεις των αντιρρησιών καλεσμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταλαβαίνω τί εννοείτε και έχετε δίκιο όμως το σχόλιο συνοδεύει το συγκεκριμένο βίντεο. Ίσως όμως να γινόμαστε ηττοπαθείς λίγο. Μήπως, απλώς αναρωτιέμαι δεν σας εγκαλώ, προδεδικασμένα σχόλια για το τί θα κάνουν τα κανάλια δημιουργουν και μια αίσθηση σε όλους όσοι αγωνίζονται ότι ο πόλεμος έχει χαθεί. Γιατί αποκλείεται, όπως κατά τη γνώμη μου γίνεται στο συγκεκριμένο βίντεο, να παρασύρουμε στον αγώνα εναντίον της κάρτας του πολίτη αμέτρητο πλήθος ακόμα και ανθρώπων που δεν συμφωνούν στο θρησκευτικό κομμάτι; Γιατί αποκλείεται να μετατραπούμε σε μια χιονοστιβάδα που θα χτυπήσει απο εκεί πού δεν το περιμένει το Νεοεποχήτικο κράτος. Προσωπικά πιστεύω ότι είμαστε, οι 15000+ που έχουμε ενεργητικά ήδη αντιδράσει, απλώς η σπίθα και ότι τελικά ο Ελληνας για μια ακόμη φορά δεν θα ανεχτεί τον ζυγο και δεν θα παραδώσει την ελευθερία του. Ας έχουμε λίγο μεγαλύτερη ελπίδα. Εγώ στο βίντεο είδα ότι οι συμμετέχοντες σιγα - σιγά πήραν φωτιά. Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε ανώνυμε, δεν διαφωνώ μαζί σου, τον αστυνομικό όμως (εντέχνως) δεν τον άφησαν να μιλήσει.
    Και εσείς φίλοι του ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ
    τι κάνετε? Αρχίσατε να επιβάλετε αυστηρή λογοκρισία χωρίς να υπάρχει λόγος?
    Το σχόλιό μου για κάποιους δημοσιοΚΑΦΡΟΥΣ (διότι
    πράγματι τέτοιοι είναι) το εξαφανήσατε. Το σχόλιό μου δεν ήταν υβριστικό. Μήπως κάποιες
    αλήθειες άρχισαν και σας να σας ενοχλούν?
    Υποτίθεται ότι αγωνίζεσθε και δεν είχα κανένα
    λόγο να το αμφισβητήσω αυτό. Τώρα τι να σκεφθώ?
    Ότι τα θέματα των αναρτήσεών σας δημοσιεύονται
    επιλεκτικά? Ανάλογα αν θίγουν κάποιους κλάδους
    ή όχι?
    Αν σας ενοχλούν τα σχόλιά μας, τότε γράψτε το
    να το ξέρουμε να μην στέλνουμε και αν ενοχλείσθε
    να μην σας διαβάζουμε κιόλας.
    ΠΟΣΕΙΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ φίλε μας Ποσειδώνα δεν έχουμε "λογοκρίνει" σχόλιο σαν και αυτό που μας περιγράφεις.Φυσικά είναι δικαίωμά σου να διαβάζεις ή να μην διαβάζεις κάποιο ιστολόγιο.
    Μην μας κρίνεις πάντως εξ αιτίας μιας εικασίας αλλά κυρίως για αυτά που γράφουμε ή αναδημοσιεύουμε.
    Και για να μην σου μείνει κάποιος λογισμός σου απαντούμε ευθέως ότι δεν έχουμε σκοπό να "προστατεύσουμε" κανέναν είτε είναι δημοσιογράφος είτε οτιδήποτε.
    Αν και λέξη "δημοσιοκάφρος" που χρησιμοποίησες στο σχόλιό σου θεωρούμε ότι είναι υβριστική ,εν τούτοις ανεβάσαμε το σχόλιό σου για να σου αποδείξουμε ότι δεν "λογοκρίνουμε" εύκολα τα σχόλια των αναγνωστών.
    (Φυσικά δεν θα δεχτούμε άλλη φορά απαξιωτικές εκφράσεις για κανένα επαγγελμα.)
    Με τιμη
    Ο.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις