"Κύριε Ιησού Χριστέ Ελέησόν με" - Η ζωοποιός περιεκτική προσευχή το μεγαλύτερο όπλο του πιστού στον σημερινό αγώνα.(Video)

Τα Video κια το πιο κάτω κείμενο είναι απόσπασμα απο σχόλιο που μας έστειλε ανώνυμη φίλη αναγνώστρια την οποία και ευχαριστούμε.



Ανώνυμος είπε:

"...Πρέπει να δώσουμε μια λύση σ’ αυτή την παγερή, απαισιόδοξη και σκοτεινή κατάσταση που μας καθηλώνει και κοντεύει να μας παραλύσει. Δεν πρέπει, δεν αξίζει, δεν είναι δίκαιο να ξεχνάμε πως ο Χριστός καίει όσο πάντα και σταυρώνεται μέσα στους ναούς, δίνοντάς μας (ακόμα) τη δυνατότητα να τον προσλαμβάνουμε. Μπορεί να μην είναι στο χέρι μας να διαλύσουμε αυτό το σκοτάδι που μας κρατάει αιχμάλωτους και μας βυθίζει στον τρόμο και την απραξία, μπορούμε όμως να το αγνοήσουμε φτύνοντας το ψέμμα που γεννάει για να μας απελπίζει. Πάση θυσία, πρέπει να βρούμε την ταπείνωση να «στραβωθούμε» με το Φως Του, όσο άσχετοι κι αν αισθανόμαστε με Αυτό. Να είμαστε σ’ επαφή με το Χριστό, ό,τι κι αν γίνεται γύρω μας. Όπως έκαναν οι Άγιοι. Να Ζούμε στ’ αλήθεια. Αυτό."
Στο Video ο π. Θαδδαίος

Σχόλια

  1. Παρα πολυ ωραιο το βιντεο. Εχει ενα πολυ μικρο λαθακη, ο γεροντας ελεγε για τον Σεραφειμ του Σαρωφ και οχι της Σαρρης. Ο Σεραφει του Σαρωφ απευθυνονταν στους αλλους με τις λεξεις "Χαρα μου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις