Συμβαίνει τώρα: Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για την "Κάρτα του Πολίτη"



Αφού  αναφέρθηκε , το τελευταίο δεκαήμερο , τουλάχιστον 4 φορές  στην "παγκόσμια κυβέρνηση" και μετά το ταξίδι στην "ανάδοχο", προς το παρόν,  χώρα της "Νέας Σιωνιστικής Τάξης Πραγμάτων" (ΗΠΑ) ,ο κ. Παπανδρέου  θα συσκεφθεί σε λίγη ώρα  μαζί  με τους  υπουργούς Γ. Ραγκούση, Γ. Παπακωνσταντίνου, Χρ. Παπουτσή, Κ. Σκανδαλίδη, Ανδρ. Λοβέρδου και Λ. Κατσέλη για να  καθορίσουν τις τελευταίες  λεπτομέρειες του  "αρραβώνα" (επιβολή  της  "Κάρτας του Πολίτη").


  
Είναι προφανές  ότι  έχουν ετοιμάσει  την "θηλειά" και αυτό που απομένει είναι να μας καλέσουν να ανέβουμε  οικειοθελώς στο βάθρο, για να μας την  περάσουν στο λαιμό.
Ίσως  να  διαπίστωσαν ότι οι 'Ελληνες  αντιρρησίες Ορθόδοξης συνείδησης δεν αστειεύονται   και η κινητοποίηση  εναντίον  αυτής της "ηλεκτρονικής χειροπέδας"  συνεχώς διογκώνεται  παρά τις επιθέσεις που δέχεται  "εκ δεξιών και εξ ευωνύμων".
Όποια  όμως και να είναι η αιτία της ξαφνικής κυβερνητικής  "πρεμούρας" ,εμείς  με την βοήθεια του Θεού  θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας και δεν θα σταματήσουμε να δηλώνουμε  προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν θα γίνουμε   ούτε  σκλάβοι της "Νέας Εποχής"  ούτε   "Ισκαριώτες"  ή αποστάτες της  "πίστης του Χριστού της Αγίας".
Δεν πρόκειται ,όσο κι αν προσπαθούν  να  μεταμορφώσουν  εντός μας  την δια Χριστόν  ελπίδα και αισιοδοξία  σε στενοχώρια και απελπισία.Αυτά τα συναισθήματα τα επιστρέφουμε ανεξόδως σε εκείνους  που  με οποιονδήποτε τρόπο υπηρετούν  τα άνομα και σκοτεινά σχέδια των  σημερινών  αντιχρίστων  επιτελείων.


Τί έγραψαν  για την σύσκεψη :

Ευρεία σύσκεψη για την «Κάρτα του Πολίτη» θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα  στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου.
www.tovima.gr
Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν οι υπουργοί Γ. Ραγκούσης, Γ. Παπακωνσταντίνου, Χρ. Παπουτσής, Κ. Σκανδαλίδης, Ανδρ. Λοβέρδος και Λ. Κατσέλη.

Η «Κάρτα του Πολίτη» αναμένεται να αντικαταστήσει σταδιακά την αστυνομική ταυτότητα, αρχής γενομένης από το 2011.

Η κάρτα θα έχει το μέγεθος και τη μορφή πιστωτικής και με αυτή θα πραγματοποιείται πλήθος συναλλαγών με τη Δημόσια Διοίκηση, χωρίς να απαιτείται κανένα άλλο έγγραφο.

Σε αυτήν θα περιέχονται στοιχεία όπως το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) και ο Ειδικός Εκλογικός Αριθμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κάρτα θα παραχθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην μπορεί να πλαστογραφηθεί, θα φέρει την ηλεκτρονική «υπογραφή» των πολιτών, τα στοιχεία θα είναι και με λατινικούς χαρακτήρες ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ταξιδιωτικό έγγραφο, στο τσιπ της κάρτας θα υπάρχει «αποθηκευτικός χώρος», για να μπορούν να γίνουν στο μέλλον τροποποιήσεις (π.χ. μια αλλαγή σε στοιχεία ιατρικού φακέλου) έτσι ώστε ο πολίτης να την έχει εφ' όρου ζωής και να μη χρειάζεται η αντικατάστασή της.

Την παραγωγή, πιθανότατα θα αναλάβει η Διεύθυνση Διαβατηρίων της ΕΛ.ΑΣ.

Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό για την Κάρτα του Πολίτη

NAFTEMPORIKI.GR Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 11:16

Σύσκεψη για την Κάρτα του Πολίτη, η οποία θα αντικαταστήσει την αστυνομική ταυτότητα μέχρι το τέλος του 2011 και θα χρησιμοποιείται για τις συναλλαγές με το Δημόσιο, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, με τη συμμετοχή των υπουργών Γ. Ραγκούση, Γ. Παπακωνσταντίνου, Χρ. Παπουτσή, Κ. Σκανδαλίδη, Ανδρ. Λοβέρδου και Λ. Κατσέλη.
Tο βράδυ, ο πρωθυπουργός θα παραθέσει δείπνο στους βουλευτές του Γ' Θερινού Τμήματος της Βουλής σε εστιατόριο στο Ζάππειο.
.

Έρχεται η «Κάρτα του Πολίτη»

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υλοποίηση της «Κάρτας του Πολίτη» που θα αντικαταστήσει την αστυνομική ταυτότητα. Θα έχει μέγεθος πιστωτικής και θα είναι εφοδιασμένη με «έξυπνο» τσιπ. 

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υλοποίηση του σχεδίου για την «Κάρτα του Πολίτη» που θα αντικαταστήσει σταδιακά την αστυνομική ταυτότητα. Η νέα κάρτα θα έχει σχήμα πιστωτικής και θα είναι εφοδιασμένη με «έξυπνο» τσιπ. Το απόγευμα πραγματοποιείται σύσκεψη για το θέμα υπό την προεδρία του πρωθυπουργού και με τη συμμετοχή έξι συναρμόδιων υπουργών

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Εθνους», η Κάρτα του Πολίτη θα έχει σχήμα πιστωτικής και θα είναι εφοδιασμένη με ένα «έξυπνο» τσιπ στο οποίο θα ενσωματωθούν ο αριθμός δημοτολογίου κάθε πολίτη, το ΑΦΜ, ο ΑΜΚΑ, καθώς και ο αριθμός της αστυνομικής ταυτότητας. Στη μία όψη της κάρτας θα υπάρχει φωτογραφία του κατόχου και δακτυλικό αποτύπωμα.
Με την εισαγωγή του σειριακού αριθμού και του κωδικού πρόσβασης που θα τη συνοδεύει, θα επιτρέπεται στον πολίτη, η πρόσβαση μέσω διαδικτύου στον ιατρικό του φάκελο, στα στοιχεία που αφορούν την περιουσία του κτλ.
Εκδοση σε δύο φάσεις
Η έκδοση της κάρτας θα γίνει σε δύο φάσεις. Στην πρώτη θα εκδοθεί για πολίτες άνω των 18 ετών και στη δεύτερη φάση για τις ηλικίες 12 έως 18 ετών. Κατά προτεραιότητα, στο πλαίσιο Κοινοτικού Κανονισμού θα εκδοθεί η Κάρτα του Μετανάστη, μέχρι τον Μάιο του 2011.
Η προετοιμασία θα γίνει από το υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και η έκδοση θα υλοποιηθεί στις υποδομές του υπουργείου Προστασίας Πολίτη. Το κόστος έκδοσης κάθε κάρτας υπολογίζεται στα 5 ευρώ. Η χρηματοδότηση για την υλοποίηση του προγράμματος θα καλυφθεί από κοινοτικούς πόρους.
ΠΗΓΗ: Εθνος, ρεπορτάζ: Νίκος Τσίτσας
 

Σχόλια

  1. "Στην κάρτα θα περιλαμβάνονται τα (κλπ, κλπ,) και ο Ειδικός Εκλογικός Αριθμός"!!!

    Όποιος τολμά ας μην ψηφίσει, ας μην ψηφίζει και ... "πες αλεύρι;".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδα και άκουσα δηλώσεις πολιτών στην τηλεόραση, διαβάζω τώρα τα δημοσιεύματα των εφημερίδων και με πιάνει κατάθλιψη. Τόσο παραπληροφορημένος είναι λοιπόν ο κόσμος; Δεν έχει καταλάβει που τον οδηγούν; Οι πιστεύοντες Ορθόδοξοι, οι ενημερωμένοι, γνωρίζουν πολύ καλά τι εστί ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. Γνωρίζουν την επερχόμενη ¨μεγάλη σκλαβιά¨ και είναι αποφασισμένοι να μην παραλάβουν το ¨δακτυλίδι του αρραβώνα¨, γιατί γνωρίζουν ότι μετά έρχεται ¨ο γάμος¨, δηλαδή το σφράγισμα-χάραγμα στο δεξί χέρι ή το μέτωπο.
    Αγαπητοί μου, σας προτείνω ανεπιφύλακτα να αγοράσετε έναντι ευτελούς τιμήματος δύο βιβλία, του εξαίρετου συμπολίτη μας Νικολάου Ζουρνατζόγλου, δηλ. την Ε΄ έκδοση του εξ 600 σελίδων αριστουργηματικού τόμου ¨ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ¨(εκδόσεις ΑΓΙΟΤΟΚΟΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ), ως επίσης και το εξαίρετο πόνημα του ιδίου ¨ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ¨, στο οποίο αποθησαυρίζονται τα γραπτά του Γέροντα με τον γραφικό του χαρακτήρα. Εμένα με συνεπήραν και με συγκίνησαν. Μπράβο σ΄ αυτό το παλικάρι που μόχθησε για να μας δώσει πνευματική τροφή.
    Σας διαβεβαιώ εντίμως, ότι δεν θα υπάρξει καλοπροαίρετος άνθρωπος που δεν θα προβληματισθεί. Η κοιμωμένη μακαρίως συνείδηση του Έλληνα ξυπνάει, γίνεσαι καχύποπτος πλέον βρε αδελφέ. Δεν είναι δυνατόν τα τσιράκια της παγκοσμιοποίησης να μας περνούν ό,τι τους κατέβει και εμείς να τους ευχαριστούμε κιόλας. Βλέπετε ποντάρουν πολύ στην καταραμένη ΕΥΚΟΛΙΑ. Αυτή η ευκολία όμως θα μας φάει στο τέλος.

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ, ΕΝΑΝΤΙ ΕΥΤΕΛΟΥΣ ΤΙΜΗΜΑΤΟΣ.
    ΝΑΘΑΝΑΗΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις