Μήπως ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε;

Ενημέρωση απο τον συνεργάτη του "Ο.Π"  Σ.Α
Από το Δεκέμβριο του 2011, μετά από έναν περίπου χρόνο δηλαδή, θα αρχίσει να διανέμεται η κάρτα του πολίτη που θα αντικαταστήσει την αστυνομική ταυτότητα. 


Εκεί θα αναγράφεται το ΑΦΜ, ο ΑΜΚΑ, ο αριθμός δελτίου ταυτότητας και δημοτολογίου, ενώ θα χρησιμοποιείται ως ταξιδιωτικό έγγραφο εντός Σένγκεν, σε όλες τις συναλλαγές με το Δημόσιο και πιθανώς στον ιδιωτικό τομέα, όπου υπάρξει συνεννόηση, για παράδειγμα στις τράπεζες. Την ίδια ώρα προωθείται και η κάρτα συναλλαγών του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, προκειμένου να σταματήσει η συλλογή αποδείξεων και να καταγράφονται όλες οι κινήσεις του καταναλωτή σε ένα κομμάτι πλαστικό. Από πολλές πλευρές εκφράζονται επιφυλάξεις για κινδύνους παραβίασης προσωπικών δεδομένων, ενώ δύσκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς σε τι θα εξυπηρετήσει ο εφοδιασμός του πολίτη με κάρτες passe partout για τις οποίες μάλιστα γίνονται συσκέψεις επί συσκέψεων. 
Μήπως ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε;

Σχόλια

  1. "Από πολλές πλευρές εκφράζονται επιφυλάξεις για κινδύνους παραβίασης προσωπικών δεδομένων"

    Έτσι που το πάνε, θα ξέρουν τι αγοράζουμε, από πού το αγοράζουμε, πού πηγαίνουμε - πότε, ποιές ώρες και σε ποιούς - γενικότερα κάθε μας κίνηση.

    Οπότε θα είναι εύκολο ένα "ατύχημα". Ο φαρμακοποιός να δώσει ένα φάρμακο από "σκάρτη" παρτίδα, ο ψιλικατζής "αυτό" που θα του δώσουν - αν θέλει να τρώει το ψωμάκι του - και εν πάση περιπτώσει, θα είναι εύκολο αντί για τα γκούλαγκ να συμβαίνει ένα "αξιντάν" (γαλλιστί).

    Λοιπόν, όσοι μπορούν να αρχίσουν να γράφουν για να τους ξέρουμε και να ξέρουμε ποιοι "αιφνιδίως" μας εγκαταλείπουν. Μάρτυρες που να τους τρώνε τα λιοντάρια ή οι στέππες τις Σιβηρίας δεν θα υπάρχουν. Θα υπάρχουν αυτοί που γράφουν και αποκαλύπτουν τις βρωμιές τους. Αυτούς θέλουν να εντοπίζουν και πρέπει να τους ξέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις