Οι Άγγλοι κατάφεραν να ακυρώσουν την εισαγωγή αντίστοιχης κάρτας στην ζωή τους.

Βρεττανικό κόμμα UKIP αντιδρά στην ηλεκτρονική ταυτότητα για τους Βρεττανούς πολίτες με το φιλμάκι αυτό, και με την ερώτηση: "(ΘΕΛΕΤΕ)ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΜΟΣΧΑΡΙΑ;"
 
Εισαγωγικό σχόλιο "Ο.Π" 
Γι τις αντιδράσεις των Βρετανών πολιτών  μπορείτε να διαβάσετε παλαιότερες αναρτήσεις μας  
εδώ  
εδώ 
εδώ 

Γράφει ο Σ.Α

Οι Άγγλοι είναι βλάκες και εμείς είμαστε έξυπνοι που θα φέρουμε εθελοντικά και πρόθυμα τον Μεγάλο Αδελφό στη ζωή μας; Γιατί να θυσιάσουμε την προσωπική μας ελευθερία, το απόρρητο των προσωπικών μας κινήσεων, την δυνατότητά μας να έχουμε προσωπικά μυστικά, στον βωμό μιας υποτιθέμενης εξυπηρέτησής μας με το κράτος; Θα θυσιάσουμε όλα όσα έχουμε κατακτήσει αιώνες τώρα, επειδή ο ΓΑΠ μας θεωρεί όλους εκ προοιμίου εγκληματίες-φοροφυγάδες και γι’αυτό θα μας παρακολουθεί σε καθημερινή βάση; Δηλαδή η πάταξη της φοροδιαφυγής θα περάσει μέσα από την στέρηση των δικών μου προσωπικών ελευθεριών; ΟΧΙ εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι. Να βρει άλλους τρόπους να πιάσει τους φοροφυγάδες χωρίς να καταντήσει εμένα έναν κινούμενο αριθμό από scanner σε scanner σε έναν τεράστιο ηλεκτρονικό χάρτη της Ελλάδας. Να ξέρει ανά πάσα στιγμή που είμαι, τι αγοράζω, τι με ενδιαφέρει, με ποιούς άλλους "κωδικούς" συναναστρέφομαι, πόσες ώρες διασκεδάζω, σε ποιό εστιατόριο τρώω, τι ώρα πάω για ύπνο, κάθε πότε καλώ το βοθρατζίδικο για να αδειάσει το βόθρο μου !!! (βλέπετε εμείς στην Παλλήνη έχουμε ακόμη βόθρους), κλπ κλπ... Η ελευθερία του ατόμου είναι ύψιστο αγαθό και είναι χρέος όλων μας να το διαφυλάξουμε...
.Δείτε την οργάνωση στην Αγγλία που πέτυχε την απόσυρση της ηλεκτρονικής ταυτότητας:
Εσείς έχετε υπογράψει ενάντια στην Κάρτα του Πολίτη; Κοντεύουν ήδη τις 10.000 οι υπογραφές και η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε μόλις πριν 2 μήνες.
Αρνούμαι να παραλάβω την Κάρτα του Πολίτη:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις