Γιατί δεν ασχολούμεθα με τους πλανόδιους υβριστές και τους εργολάβους της παραπληροφόρησης


Τα πράγματα πάνε πιο γρήγορα, οι σχεδιασμοί των επιτελείων της  Νέας Εποχής  είναι πια   ορατοί  και δια γυμνού οφθαλμού (σε όσους δεν έχουν απωλέσει την κοινή  "νοητική όραση" που έχει ο κάθε εχέφρων άνθρωπος). Δεν έχουμε πλέον περιθώρια να κάνουμε ατέρμονες και άχρηστους διαλόγους με ανθρώπους που προβάλλουν εμμέσως  πλην σαφώς το "αλάθητο του πάπα" στα κακόβουλα  σχόλιά τους και  με  απίστευτη επιθετικότητα  στρέφονται εναντίον μας .Είναι δικαίωμά τους και αφού ακόμα δεν έχουν παραδώσει τα Θεόσδοτα δώρα του αυτεξουσίου και της ελευθερίας  στα χέρια των εντολέων τους, μπορούν να λένε ότι θέλουν  και να υπηρετούν συνειδητά ή ασυνείδητα όποιον θέλουν.
Εμείς επιμένουμε στον αγώνα μας και δεν σκοπεύουμε  να  υποκύψουμε ούτε σε εκβιασμούς ούτε σε απειλές  ούτε σε  ύβρεις ή συκοφαντίες.
Όταν χρειάζεται  θα απαντούμε όχι για να υπερασπισουμε την  τιμή και την υπόληψη  των συκοφαντουμένων , αλλά για να προστατεύσουμε τους αναγνώστες απο τις  συνέπειες της παραπληροφόρησης και της  νεοεποχήτικης  ψευτοθεολογίας.

"Ο.Π"

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις