Ευχόμαστε η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος να πάρει σωστή θέση (Απάντηση σε σχόλιο)

 
 
Ανώνυμος είπε...
ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΥΜΕΘΑ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΠΑΡΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ!!!!ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ!!!ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!!!
ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ είπε...
Αγαπητέ μας φίλε ανώνυμε. Ανησυχούμε όπως ακριβώς μας προτρέπουν τα Άγια Ευαγγέλια, οι Πατέρες της Εκκλησίας μας και ο Γέροντας Παϊσιος, ο οποίος όπως θα διαβάσατε κάτω απο τον τίτλο του ιστολογίου μας λέγει ότι: "..η Εκκλησία ΠΡΕΠΕΙ να πάρει μια θέση σωστή".Αυτό όπως αντιλαμβάνεσθε έχει διαφορά με την βεβαιότητα ότι η Εκκλησία ΘΑ ΠΑΡΕΙ μια θέση σωστή,πράγμα που προσευχόμαστε και ελπίζουμε να πράξει.  Δεν εφησυχάζουμε ,ούτε "μας νανουρίζει" ο "στρουθοκαμηλισμός" μερικών πνευματικών, πράγμα που καυτηρίαζε χαρακτηριστικά ο Όσιος Γέρων Παϊσιος. Ας δούμε μερικά σημεία απο τους λόγους του Οσίου Γέροντος: ...Θα στριμώξουν τα πράγματα και θα πουν: "Μόνο με τις κάρτες θα κινείσθε, τα χρήσιμα θα καταργηθούν". Θα δίνη κανείς την κάρτα στο κατάστημα και θα ψωνίζη, και ο καταστηματάρχης θα παίρνει τα χρήματα από την Τράπεζα. Οποιος δεν θα έχη κάρτα, δεν θα μπορεί ούτε να πουλάει ούτε να αγοράζη....Δυστυχώς, και πάλι ορισμένοι "Γνωστικοί" φασκιώνουν τα πνευματικά τους τέκνα σαν τα μωρά, δήθεν για να μη στενοχωριούνται. "Δεν πειράζει αυτό, δεν είναι τίποτε. Αρκεί εσωτερικά να πιστεύετε"! Ε, λένε: "Μη μιλάτε γι' αυτό το θέμα - για τις ταυτότητες, το σφράγισμα-, για να μη στενοχωριούνται οι άνθρωποι".  Ενώ, αν τους πούν " να προσπαθήσουμε να ζούμε πιο πνευματικά, να είμαστε κοντά στον Χριστό, και μη φοβάστε τίποτε, στο κάτω κάτω θα πάμε και μάρτυρες", θα τους προετοιμάσουν κάπως. Αν κανείς γνωρίση την αλήθεια, προβληματίζεται και ταρακουνιέται. Πονάει για την σημερινή κατάσταση, προσεύχεται και προσέχει να μην πέση σε παγίδα. Τώρα όμως τί γίνεται; Εκτός που δίνουν μερικοί δικές τους ερμηνείες, φοβούνται και αυτοί σαν κοσμικοί, ενώ έπρεπε να ανησυχούν πνευματικά και να βοηθούν τους Χριστιανούς, βάζοντάς τους την καλή ανησυχία, και να τους τονώνουν στην πίστη, για να νιώθουν θεϊκή παρηγοριά.   Απορώ , δεν τους προβληματίζουν όλα αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν; Γιατί δεν βάζουν έστω ένα ερωτηματικό για τις ερμηνείες του μυαλού τους; Και αν επιβοηθούν τον Αντίχριστο για το σφράγισμα, πως παρασύρουν και άλλες ψυχές στην απώλεια; Η Γραφή, όταν λέη "… αποπλανάν, ει δυνατόν, και τους εκλεκτούς", εννοεί ότι θα πλανηθούν αυτοί που τα ερμηνεύουν με το μυαλό. Πίσω λοιπόν από το τέλειο σύστημα "κάρτας εξυπηρετήσεως", ασφαλείας κομπιούτερ, κρύβεται η παγκόσμια δικτατορία, η σκλαβιά ου Αντιχρίστου. "… ‘Ινα δώσωσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών, και ίνα μή τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι, ει μή ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού. Ώδε η σοφία εστίν, ο έχων νούν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου, αριθμός γαρ ανθρώπου εστί, και ο αριθμός αυτού χξς". (Από το βιβλίο “Πνευματική Αφύπνιση”, Γέροντος Παίσίου Αγιορείτου, έκδοση Ιερού Ησυχαστηρίου Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος- Σουρώτη Θεσσαλονίκης)

Σχόλια

  1. ΔΕΙΤΕ !!!

    Διαφημιστικό σποτ RFID τσιπ. RFID chip commercial TV spot.

    http://www.youtube.com/watch?v=s7uinczvwMk&feature=player_embedded

    Η ΕΠΤΑΕΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

    Το χάραγμα με το 666 στους ανθρώπους
    Το χάραγμα με τα τρία εξάρια ο αντίχριστος θα το βάλει στο δεξί χέρι η στο μέτωπο τον ανθρώπων . ο άνθρωπος θα γίνει ένας αριθμός με ένα τεράστιο ηλεκτρονικό φάκελο τον οποίο θα μπορεί να ελέγχει ο αντίχριστος δεσμεύοντας από τον άνθρωπο αυτό που ο Θεός του έδωσε την απόλυτη ελευθερία του.
    Και έκανε πάντας τους μικρούς και τους μεγάλους και τους πλουσίους και τους φτωχούς , και τους ελεύθερους και τους δούλους να λάβωσι χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς , η επί των μετώπων αυτών και να μη δύναται μηδείς να αγοράση η να πωλήση , ειμή ο έχων το χάραγμα , η το όνομα του θηρίου , η τον αριθμόν του ονόματος αυτού . εδώ είναι η σοφία όστις έχει τον νούν , ας λογαριάσει τον αριθμόν του θηρίου, διότι είναι αριθμός ανθρώπου , και ο αριθμός αυτού είναι (666)χ.ξ.ς (ΑΠΟΚΑΛΥΨ ΙΓ 13: 16-18)


    http://networkedblogs.com/7Pw1c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξιοπρόσεκτο το κείμενο που μας δίνει η Χριστίνα. Την ευχαριστούμε και αυτην και εσάς.

    ΕΠΙΦΑΝΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτο εκμεταλευεται. Την αδυναμια του ανθρωπου ως προς τα υλικα αγαθα. Μπορει να γελαει τωρα βλεποντας αυτη την αδυναμια και τα σχεδια του να κοντευουν να υλοποιηθουν, ομως ειναι βαθεια νυχτωμενος. Παλι δεν μπορει να καταλαβει με ποιον παει να τα βαλει. Παλι αψηφει τη δυναμη Του Κυριου μας. Γελαει καλυτερα ομως, οποιος γελαει τελευταιος. Κριμα σε αυτους που εχουν παρασυρθει. Κριμα, γιατι απο τα μεγαλεια που απεκτησαν, εχουν τυφλωθει και δεν βλεπουν τι πανε να κανουνε. Αυτη δεν ειναι δημοκρατια.
    "δεσμεύοντας από τον άνθρωπο αυτό που ο Θεός του έδωσε, την απόλυτη ελευθερία του"

    http://lorla.com/blog/wp-content/uploads/2007/03/bar-code-tattoo-2-49.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις