"Δίδυμοι πύργοι - Ολυμπιακη φλόγα" - Το σχόλιο του κ. Κυπριανού Χριστοδουλίδη


Αυτοί που γκρέμισαν τους Διδύμους Πύργους και στη συνέχεια κήρυξαν αδυσώπητο πόλεμο κατά της τρομοκρατίας - προελεύσεως ισλαμικής - θέλουν τώρα να χτίσουν τζαμί εκεί όπου έγινε το κακό.

Από τη μια σφάζουν συστηματικά και εξολοθρεύουν τους ισλαμιστές, από την άλλη σπεύδουν να τιμήσουν τον Προφήτη και τον Αλλάχ.

Γνωστή η συνταγή από τα παλιά. Ρήμαξε το Βυζάντιο και τη Ρωμηοσύνη ο παπισμός, τώρα πάμε να τα ξεχάσουμε όλα. Αγκαλίτσες και φιλάκια. Θανατικό σκόρπισαν Ιταλογερμανοί και Ιάπωνες, τώρα είναι αυτοί που ρυθμίζουν τα τρέχοντα.

Και σε μας; Τι έγινε με εμάς; Ω! Βέβαια είμαστε κι εμείς. Ήρθε η Σμύρνη, είχαμε τον φασιστοναζισμό, σφαχτήκαμε, χάσαμε τον ελληνισμό σε Αίγυπτο και Κων/πολη, χάθηκε και η Κύπρος. Οι αγκαλίτσες και τα φιλάκια παραμένουν, έγινα όλα θερμότερα, αγαπητικότερα!

Τώρα άλλα μας έρχονται και δεν περιμένουμε το "ιερόν" ολυμπιακό φως να μας φωτίσει για να τα προφητέψουμε. Αυτό προφητεύει αφ΄ εαυτού τη φωτιά και τον όλεθρο. Οι δικές μας οι προφητείες είναι άλλες, είναι γνωστές και τα γράφω αυτά, για να είμαστε έτοιμοι. Να μη βρεθούμε "στον ύπνο" και μας πιάσουν "εξ απροόπτου". 

Κυπριανός Χριστοδουλίδης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις