Έπιασαν τόπο οι κινητοποιήσεις μας -Απεσύρθη απο το 16ο Φεστιβάλ κινηματογράφου της Αθήνας η ταινία με τον βιασμό νεογέννητου βρέφους!



Την προηγούμενη Τετάρτη (1/9/2010), αναρτήσαμε την καταγγελία μας  με τίτλο "Αυτό δεν είναι πολιτεία αλλά σπείρα ανωμάλων και διεστραμένων - Με κρατική επιχορήγηση (;) προβολή ταινίας με βιασμό βρέφους!" και την επόμενη ημέρα ένα δεύτερο κείμενο με τίτλο "Οι σκηνοθετημένοι βιασμοί βρεφών ως μορφή "τέχνης" και η ...τέχνη της παιδαγωγίας στον βιασμό και την δαιμονοποίηση" στο οποίο συνεχίσαμε την καταγγελία μας και παρουσιάσαμε τις επαφές και τις κινητοποιήσεις μιάς ομάδας 170ν συμπολιτών μας όπως μας τις περιέγραψε στο e-mail του ο φίλος του ιστολογίου μας κ. Λ.Π.

Είναι γεγονός ότι οι καταγγελίες μας και οι καταγγελίες δεκάδων άλλων bloggers, ξεσήκωσαν κυριολεκτικά πλήθος συμπολιτών μας οι οποίοι όπως μάθαμε "βομβάρδισαν" με τις διαμαρτυρίες και τις αναφορές τους όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (υπ. Πολιτισμού , διωκτικές αρχές κ.α).

Αυτός υποθέτουμε είναι και ο λόγος που προχθές αργά το βράδυ ανακοινώθηκε η "απόφαση του Σέρβου σκηνοθέτη" της κοπροταινίας, να  ...αποσύρει την συμμετοχή του απο το "16ο φεστιβάλ κινηματογράφου της Αθήνας".

Την ίδια νύχτα και την επομένη το πρωί όπως ήταν φυσικό "ξύπνησαν" τα  ΜΜΕ και ασχολήθηκαν με αυτή την βρώμικη απο κάθε άποψη ιστορία (να σημειώσουμε εδώ ότι την είδηση  για αυτό το ανοσιούργημα καθώς επίσης και τις δηλώσεις του  διευθυντή του φεστιβάλ τις είχε δημοσιεύσει την  1/9 η "Ελευθεροτυπία" χωρίς όμως  να πάρει θέση σαν εφημερίδα).

Είναι προφανές ότι ο σκηνοθέτης αυτής της κακουργηματικής διαστροφής της τέχνης του κινηματογράφου, "πιέστηκε" να αποσύρει απο το φεστιβάλ αυτή την κτηνωδία προκειμένου να προστατευτούν οι διοργανωτές του και οι διαπλεκόμενοι με αυτό χορηγοί,φορείς και πρόσωπα.

Γράψαμε ότι η πράξη των υπευθύνων του φεστιβάλ να δεχτούν και να προβάλλουν ως διαγωνιζόμενη αυτήν την ταινία αποτελεί ποινικά κολάσιμη πράξη που κανονικά διώκεται αυτεπαγγέλτως αφού στην ουσία πρόκειται για προώθηση και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας.Οι καταγγελίες της "Κλασσικοπερίπτωσης" όπως και άλλων ιστολογίων,μάθαμε ότι έγιναν γνωστές και στις διωκτικές αρχές, οι οποίες κατά τον νόμο ήταν υποχρεωμένες πλέον να προχωρήσουν αυτεπαγγέλτως σε ποινικές διώξεις και συλλήψεις των υπευθύνων την ημέρα της προβολής αυτής της ταινίας.

Ευχόμαστε αυτός ο διασυρμός των ανευθοϋπεύθυνων Ελλήνων θολοκουλτουριάρηδων,να τους συνετίσει ώστε να αντιληφθούν ότι σε αυτόν τον τόπο δεν χωρούν οι νεοεποχήτικες προπαγάνδες και ότι αυτός ο λαός είναι έτοιμος να  "τσακίσει"  όποιον θελήσει να του μαγαρίσει αυτά που θεωρεί Ιερά και Όσια.

Το "Φτάνει πιά" που οργισμένα φωνάξαμε την προηγούμενη Τετάρτη σηματοδότησε για άλλη μια φορά την "κόκκινη γραμμή" που θέτει ο λαός μας, την οποία δεν έχει σκοπό να την μετακινήσει ούτε πόντο προς τα πίσω.

Αυτή κινητοποίηση όπως και εκείνη της μαζικής αντίδρασης των πολιτών εναντίον της "Κάρτας του Πολίτη" ,του ηλεκτρονικού φακελώματος και γενικά της διαχείρισης της ελευθερίας μας απο οποιονδήποτε,είναι ένα ηχηρό μήνυμα που πρέπει να λάβουν σοβαρά υπ΄όψη τους όλοι οι κρατικοί ,πολιτιστικοί και εκκλησιστικοί φορείς της χώρας μας.

Τελειώνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε ταυτόχρονα, όλους εκείνους τους συμπολίτες μας που με έργα και όχι με λόγια αντέδρασαν και κινητοποιήθηκαν ,δείχνοντας έτσι σε όλους, ότι ο Έλληνας μπορεί να έχει χάσει την "πιστοληπτική του ικανότητα" σαν πελάτης των σιωνιστικών τραπεζικών ιδρυμάτων ,αλλά δεν έχει χάσει την τιμή και την αξιοπρέπειά του.

Σχόλια

  1. ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΤΕ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο και πάλι μπράβο! Είναι κι αυτό κάτι μέσα στη γενικότερη σύγχυση και την μαυρίλα που έχει σκεπ;aσει την Ελλάδα. Μακάρι, έτσι άμεσα, να καταφέρουμε να μην λάβουμε τις κάρτες του πολίτη. Καλή συνέχεια, λοιπόν. Παρακολουθώ με ενδιαφέρον την ιστοσελίδα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kala eine pragmata auta Na provaloune Viasmous brefwn eleos pou katadisame pleon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΟΝΟ Ο ΕΞΑΠΟΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ.
    Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΙΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΚΑΤΑΛΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ !!!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΧΡΙΣΤΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θ α δούμε πολλά αγαπητοί φίλοι .Το θέμα είναι ,πως πρέπει να "σηκώσουμε κεφάλι"και υποστηρίξουμε την αξιοπρέπεια,το ήθος και τον αυτοσεβασμό .Είναι το ελάχιστο .Ας είμαστε όλοι σε εγρήγορση .Η ευθύνη δεν είναι μόνον άλλων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις