Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2010

Η «Νέα Εποχή» βιάζεται!

"...Τα συστήματα «ελέγχου και διαχείρισης της ελευθερίας των πολιτών» βρίσκονται σε επιχειρησιακή ετοιμότητα πράγμα που σημαίνει ότι οι πολίτες των υπο εξαφάνιση εθνών-κρατών έχουν ήδη «μαντρωθεί» και αυτό που απομένει είναι να κλειδώσουν την «εξωτερική πύλη» της παγκόσμιας φυλακής..."
Οι καιροί είναι ζοφεροί και οι εξελίξεις όπως τις διαμορφώνουν τα σιωνιστικά κέντρα εξουσίας της «Νέας Εποχής» δεν τρέχουν με την συνηθισμένη ιστορική τους ταχύτητα. 
Η παγκόσμια κυβέρνηση, την οποία εδώ και ένα χρόνο συνεχώς προαναγγέλλουν, τόσο ο σημερινός (και αναλώσιμος όπως φαίνεται) κατοχικός πρωθυπουργός της Ελλάδας όσο και οι υπόλοιποι «εντεταλμένοι έπαρχοι –πρωθυπουργοί» των Ευρωπαϊκών κρατών, αλλά και ο εκτελών χρέη προσωρινού πλανητάρχη πρόεδρος των ΗΠΑ, πρέπει να πάρει σάρκα και οστά «εδώ και τώρα».
Όλα σχεδόν τα «έργα υποδομής» έχουν τελειώσει το μόνο που τους έμεινε είναι να ασχοληθούν με τα «μερεμέτια».
Τα συστήματα «ελέγχου και διαχείρισης της ελευθερίας των πολιτών» βρίσκονται σε επιχειρησιακή ετοιμότητα πράγμα που σημαίνει ότι οι πολίτες των υπο εξαφάνιση εθνών-κρατών έχουν ήδη «μαντρωθεί» και αυτό που απομένει είναι να κλειδώσουν την «εξωτερική πύλη» της παγκόσμιας φυλακής.Για να γίνει όμως αυτό και επειδή αυτή η φυλακή που περιγράφουμε , θα έχει τα εξωτερικά μόνο χαρακτηριστικά μιας κοινωνίας ανθρώπων ,είναι απαραίτητο να εφοδιαστούν αρχικά όλοι οι πολίτες  με την απαραίτητη για την επιβίωσή τους «Κάρτα του Πολίτη». Αυτή θα εξασφαλίζει αφ΄ενός τη λειτουργική αποτελεσματικότητα των συστημάτων παρακολούθησης και ελέγχου της ελευθερίας των πολιτών και αφ΄ετέρου την προστασία της εξουσίας των δεσμωτών από τυχόν λαϊκές εξεγέρσεις.
Φυσικά μόλις «κλείσει η πύλη» δεν θα είμαστε ελεύθεροι πολίτες αλλά barcodικωποιημένοι κρατούμενοι δίχως πρόσωπο και η «κάρτα του πολίτη» ασφαλώς θα είναι άχρηστη .Ο κρατούμενος όπως συνέβαινε άλλοτε στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, θα σφραγιστεί στο χέρι ή στο μέτωπο είτε με εμφυτευμένο microchip είτε με ψηφιακό «βιοτατουάζ».
Δεν είναι πιά ούτε μυστικό ούτε και σενάριο επιστημονικής φαντασίας το γεγονός ότι μέσα από αυτό το πρωτοφανές και παγκόσμιο ηλεκτρονικό φακέλωμα αλλά και την χρηστική "αναγκαιότητα"  αυτής της σύγχρονης χειροπέδας , ο πολίτης παραδίδει ολόκληρη τη διαχείριση της ζωής του στα χέρια μιας στυγνής δικτατορίας.
Πρόσφατα ο Βρετανικός λαός αντιλήφθηκε αυτόν τον ύπουλο και σατανικό σχεδιασμό και έδωσε σκληρή μάχη για να αναιρέσει την θεσμοθετημένη επιβολή της κατοχής και της χρήσης μιας τέτοιας υπερταυτότητας και κέρδισε. 
Αυτές τις ημέρες η Βρετανική κυβέρνηση συνασπισμού, ψηφίζει στο κοινοβούλιο νόμο που καταργεί την «Κάρτα του Πολίτη» ( νέες «έξυπνες» ταυτότητες) και υποχρεώνει την υπηρεσία ταυτοτήτων να καταστρέψει όσες πληροφορίες έχουν αποθηκευτεί στην βάση δεδομένων της.
Εμείς που εκτός του Αγίου Βαπτίσματος έχουμε και παράδοση στους αγώνες για ελευθερία θα μείνουμε αδιάφοροι εμπρός σε αυτή την απόπειρα αφαίρεσης του πρόσωπου και των  ΘΕΟΣΔΟΤΩΝ  δώρων  της ελευθερίας και του αυτεξούσιου;


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.