Τρίτη, 31 Αυγούστου 2010

Τι έγραψαν οι υπογράψαντες "Αντιρρησίες Ορθόδοξης Συνείδησης" (4o Μέρος)
Μ.Π
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΑΒΒΑ ΤΟΥ ΗΓΙΑΣΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ.
Α.Π-Μ
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΩ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΟΠΩΣ ΒΑΠΤΙΣΘΗΚΑ.ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ.Η ΣΙΩΠΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΔΟΧΗ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΙΣΩΣ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΥΧΤΑ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ......

Κ.Ε
ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ.ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΜΗΤΕΡΑ"ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ.ΜΙΑ ΠΡΟΓΕΥΣΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ.ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ΄΄

Χ.Μ
ΑΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΛΟΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΟΤΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ "ΕΥΛΟΓΙΕΣ"ΤΗΣ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΣΕΝΚΕΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ.ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Β.Π-Μ
ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΒΑΠΤΙΣΘΗΚΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

Σ.Κ
ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ.ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΟΥΝ ΕΝΑ ΥΠΟΥΛΟ ΕΧΘΡΟ.

Ι.Κ
ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΕΙ ΚΑΙ  ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΕΡΙ 666 ΑΜΚΑ Κ.Λ.Π

Μ.Μ
ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΜΑΣ (ΑΠΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ).

Δ.Τ
ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΜΟΥ, ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ "ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ", ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ ΤΩ ΧΡΙΣΤΩ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΜΟΥ ΠΑΤΡΟΣ. ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ, ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ, ΣΤΩΜΕΝ ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ, ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΟΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΝΤΑ!

Ε.Μ
ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΙΑΣ ΑΠΡΟΣΩΠΗΣ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΥΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΘΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 666, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.

Δ.Μ
WE REFUSE TO ACCEPT THE CARD INCLUDING THE RFID CHIP, BECAUSE IT OPOSES MY RELIGIOUS BELEIFS AND HUMAN RIGHTS TO FREEDOM. ΑΡΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΛΑΒΩ ΤΗΝ "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ" ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗΣ. ΤΟ RFID CHIP ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ.

Π.Τ
ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Κ.Γ
ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ.

Γ.Κ
ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.

1 σχόλιο:

  1. Υπάρχουν πολύ ανησυχητικές πληροφορίες αναφορικά με το ηλεκτρονικό φακέλλωμα των πολιτών.

    Η ελευθερία του ανθρώπου κινδυνεύει από τις νές μεθοδεύσεις αλλά η ανησυχία των πιστών είναι βαθύτερη επειδή αυτοί που ελέγχουν ή θα ελέγχουν στο μέλον ένα κόσμο ηλεκτρονικά φακελλωμένο είναι προφανώς επικίνδυνοι.

    Εξ ου και η προθυμία τόσων πολλών πατέρων και αδελφών να υπογράψουν τη δήλωση άρνησης παραλαβής της κάρτας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.