Πρωτοβουλία Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης: Απάντηση σε σχόλιο για λάθη και διπλοεγγραφές στον δημοσιοποιημένο κατάλογο όσων έχουν υπογράψει μέχρι στιγμής


Ανώνυμος είπε...
ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ. ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ, ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΔΙΚΑ ΧΑΝΕΤΕ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ.
Ευχαριστούμε για τις συστάσεις σας.
Αν προσέξετε  στην αρχή της ανάρτησης που αφορά στην δημοσίευση  του καταλόγου  με  όσους έχους υπογράψει μέχρι  σήμερα (εδώ ) ,  έχουμε προσθέσει μια σημείωση που αναφέρεται σε αυτό το πρόβλημα.
Όπως αντιλαμβάνεστε στην διάρκεια αυτού του αγώνα θα υπάρξουν  αναπόφευκτα  μερικά λάθη και παραλείψεις  που σε καμία περίπτωση δεν είναι σκόπιμες ούτε και θα μείνουν χωρίς διόρθωση.
Αυτό που ζητούμε είναι να δείξετε λίγη κατανόηση και υπομονή έως ότου ολοκληρωθούν οι μη αυτοματοποιημένοι έλεγχοι στην  βάση δεδομένων  που υπάρχουν οι υπογραφές.Αντιλαμβάνεσθε ότι εφ΄όσον μεταφέρονται με αντιγραφή ή δακτυλογράφηση στην δημοσιοποιημένη τους μορφή ,κάποια  εκ παραδρομής διπλοεγγραφή  θα ξεφύγει.
Αυτό που έχει σημασία είναι ότι  στο τέλος αυτής της προσπάθειας  οι κατάλογοι που θα έχουν έλεγχθεί ΑΠΟΛΥΤΩΣ  για λαθη και διπλοεγγραφές (είναι μερικοί που απο λάθος χειρισμούς στέλνουν δύο φορές την υπογραφή τους απο το διαδίκτυο) θα είναι ακριβείς και μη αμφισβητήσιμοι.
Φυσικά ο τελικός συνολικός κατάλογος θα δημοσιοποιηθεί  και τότε  ο κάθε ένας θα έχει τη δυνατότητα και το δικαίωμα να  μας περάσει απο κάθε είδους "κόσκινο".
Το κύρος και η αξιοπιστία, κατά την ταπεινή μας γνώμη, θα πρέπει να κριθούν κυρίως απο τις δημοσιοποιημένες  απόψεις μας και απο τη διάθεσή μας να βοηθήσουμε έστω και με "προχειρότητα" -όπως λέτε- τους συμπολίτες μας να εκφράσουν επιτέλους  με δημόσιο και αποτελεσματικό τρόπο τις Ορθόδοξες αντιρρήσεις τους.
Αυτό που επίσης πρέπει να γίνει κατανοητό είναι ότι αυτός ο αγώνας δεν πρόκειται να πάει χαμένος διότι δεν έχουμε καμία πολύτως διάθεση  να "καταθέσουμε τα όπλα".
Όταν με την βοήθεια του Θεού φτάσουμε στο τέλος αυτής  της προσπάθειας ,οι "φωνές"  όσων θα έχουν υπογράψει δεν θα κλειστούν σε ένα συρτάρι  για να ξεχαστούν,όπως  συνέβη στο παρελθόν με άλλες πρωτοβουλίες,αλλά  θα γίνουν το "όπλο" με το οποίο ως "Αντιρρησίες Ορθόδοξης Συνείδησης" θα διεκδικήσουμε τα πολιτικά και θρησκευτικά μας δικαιώματα  απο κάθε  αρχή και εξουσία  στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Σχόλια

  1. Ας μαζευτουν οι υπογαφες κι ας λενε καποιοι για προχειροτητα...........το γεγονος οτι υπαρχουν ανθρωποι που αγωνιζονται ειναι πολυ πιο σημαντικο.....Αυτοι που μιλανε για προχειροτητα ας κανουν κατι καλυτερο ή εστω ας κανουν κατι κι ας μην ειναι καλυτερο........Τωρα ειναι καιρος να ενωθουμε και αγωνιστουμε και οχι να ψαχνουμε για μικρολαθη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις