Ελεεινό και βλάσφημο το πρωτοσέλιδο του "Ποντικιού"

"...Απο σήμερα και μέχρι να ζητήσετε συγνώμη απο τον Ελληνικό λαό για αυτή την ιεροσυλία που πράξατε με το χθεσινό πρωτοσέλιδο, η εφημερίδα σας δεν θα έχει θέση ούτε στον πάτο του κλουβιού με το καναρίνι.Και φυσικά εμείς και πολλοί άλλοι φίλοι μας bloggers δεν θέλουμε να ξαναδούμε στο ταχυδρομείο μας ούτε ζωγραφιστά τα e-mail σας..."
Η καταγγελία του ιστολογίου "Κλασσικοπρίπτωση" για το βλάσφημο  πρωτοσέλιδο  της εφημερίδας "Το ποντίκι"
.Είναι αλήθεια ότι κατά καιρούς δημοσιεύαμε μερικά απο τα άρθρα που μας έστελνε η βδομαδιαία εφημερίδα "Το ποντίκι".Όμως τα κριτήριά μας δεν περιορίζονται μόνο στο πόσο εύστοχο ή "καλογραμμένο" είναι ένα αρθρο αλλά και στο εν γένει ήθος και ύφος της εφημερίδας απο την οποία προέρχονται.
Δεν είχαμε βέβαια αυταπάτες για το τί εκπροσωπεί ο κ. Δελατόλας ούτε ξεχάσαμε που ήταν και τι έλεγε πριν γίνει αφεντικό στο "Ποντίκι",ωστόσο ούτε και αυτό μας επηρέασε στο να αναδημοσιεύσουμε ακόμα και πρωτοσέλιδα που μας έστελναν στο e-mail μας οι συνεργάτες του.
Όμως χθές με το άθλιο και βλάσφημο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του, μας έπεισε ότι προκειμένου να κάνει "ντόρο" δεν διστάζει να χλευάσει ακόμα και ότι πιο ιερό έχει μέσα στην καρδιά του ο Έλληνικός λαός.
Άλλο το πολιτικό χιούμορ με έξυπνες ή χαζές φωτοσυνθέσεις και άλλο η προσβολή των ιερών εικόνων όπως της Υπεραγίας Θεοτόκου μας που αναίσχυντα και με βλάσφημη διάθεση χρησιμοποίησε ο παλιάτσος της "Νέας εποχής" προκειμένου να καυτηριάσει τις επιλογές της Ντόρας.
(...)

Πέστε μας κ. Δελατόλα σε τι διαφέρετε απο τα κουκουλοφορεμένα "τάγματα εφόδου" της "Νεας Τάξης" που κατά καιρούς εισέβαλαν ως ιερόσυλοι βάρβαροι σε Ιερούς Ναούς για να γράψουν κάθε είδους χυδαιότητα πάνω στις Ιερές Εικόνες;
(...)Πέρασε ο καιρός κύριε "Ποντικάρχη" που παιδαγωγούσατε τον κόσμο με τα κατα παραγγελία κείμενα και τις τηλεοπτικές "περαντζάδες"σας στα κανάλια των διαπλεκομένων διαφθορέων της κοινωνίας.
Απο σήμερα και μέχρι να ζητήσετε συγνώμη απο τον Ελληνικό λαό για αυτή την ιεροσυλία που πράξατε με το χθεσινό πρωτοσέλιδο, η εφημερίδα σας δεν θα έχει θέση ούτε στον πάτο του κλουβιού με το καναρίνι.Και φυσικά εμείς και πολλοί άλλοι φίλοι μας bloggers δεν θέλουμε να ξαναδούμε στο ταχυδρομείο μας ούτε ζωγραφιστά τα e-mail σας.
Έχουμε κάθε δικαίωμα να προτείνουμε σε κάθε Έλληνα Ορθόδοξο Χριστιανό να κάνει όπως και εμείς μήνυση στην εφημερίδα "Το Ποντίκι" για προσβολή των θρησκευτικών μας συμβόλων .
Αυτά και τέλος για πάντα το "Ποντίκι" απο αυτό τουλάχιστον το ιστολόγιο.

Σχόλια

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
    ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΣΕΒΕΙΕΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια!
    Πιστεύω ότι η κατάντια του Έθνους μας οφείλεται κατά μεγάλο ποσοστό στην ασέβεια στην οποία έχει περιπέσει μεγάλο μέρος του λαού μας.
    Να δούμε πότε θα βάλουμε μυαλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΛΕΟΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ.

    ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΔΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ.

    ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; ΒΑΡΑΝΕ ΜΥΓΕΣ;

    ΕΠΙΦΑΝΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Θεός να ελεήσει το βλάσφημο ποντίκι. Συγχαρητήρια ο θεός να βοηθήσει να ξεκαθαρίσει το τοπίο από τους σάπιους , άθεους "Ελληνες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις