Οι Έλληνες κοντά στους μάρτυρες του Κοσόβου

augoustinos-kantiotis.gr

Ορθόδοξοι Έλληνες κληρικοί, μοναχοί, ηγούμενοι, καθηγηταί πανεπιστημίου και ο πιστός λαός της Ελλάδος στο πλευρό του καταδιωκομένου ένεκεν δικαιοσύνης, αληθείας και Ορθοδοξίας επισκόπου Αρτέμιου, των 100  κληρικών και μοναχών του και του πρωτοσυγκέλλου του π. Συμεών.



Τα έξοδα για την δίκη στον Άρειο Πάγο δεν τα έκανε ο π. Συμεών και ούτε πλήρωσε αυτός «ακριβούς δικηγόρους», όπως τον κατηγορά ο συκοφάντης και φθονερός συνταξιούχος δεσπότης Αθανάσιος Γιεφτιτς. Οι Έλληνες ορθόδοξοι συμπαραστέκονται στους γενναίους μαχητάς του Κοσόβου και καμαρώνουν την ομολογία της  Ορθοδόξου Πίστεως και την δύναμη της ψυχής τους. Το αισθητήριο των Ελλήνων ορθοδόξων χριστιανών δεν πλανήθηκε από τις χαλκευμένες κατηγορίες των αθεόφοβων Σέρβων αρχιερέων....


Οι διωγμοί και οι περιπέτειες του επισκόπου Αρτεμίου, των 100 μοναχών του, που  κρατούν με κάθε θυσία τις μοναχικές τους υποσχέσεις και μένουν πιστοί κοντά στον ποιμένα τους, αγνοώντας για τις απειλές των αλλοτρίων επισκόπων,  που δεν γνωρίζουν την φωνή τους, αλλά και οι περιπέτειες και οι φυλακίσεις του πρωτοσυγκέλλου του π. Συμεών μας θυμίζουν τους διωγμούς και τις περιπέτειες των Αποστόλων. Οι διώκται των αποστόλων ήταν οι Γραμματείς, οι Φαρισαίοι και οι ειδωλολάτρες, τώρα είναι οι φιλοπαπικοί και οι φιλονατοϊκοί Σέρβοι αρχιερείς, που όχι μόνο λησμόνησαν τίνος αντιπρόσωποι είναι, αλλά γρήγορα λησμόνησαν και τους βομβαρδιστάς της Πατρίδος των!!!
Ο π. Συμεών είναι πτωχός, όπως ο πτωχός Ναζωραίος. Τα περι υπεξαίρεσης χρημάτων ύψους 350.000 ευρώ,  είναι  κατασκευασμένο παραμύθι του Αθ. Γιεφτιτς και των απίστων και οικουμενιστών ιεραρχών της Σερβίας. 
Θαυμάζουμε την αναισθησία τους! Πως κοιμούνται ήσυχοι, ενώ έστειλαν με το παραμύθι της υπεξαίρεσης έναν αθώο ορθόδοξο κληρικό με την Ιντερπόλ στην φυλακή;

Τα λόγια του Χριστού είναι αιώνια. Εξηγούν τους λόγους που οδήγησαν ορθοδόξους αρχιερείς σε τέτοια πόρωση και πτώση· ας τ’ ακούσουμε· «Τότε, το ακάθαρτο πνεύμα πορεύεται και παραλαμβάνει, μεθ’ εαυτού επτά έτερα πνεύματα πονηρότερα εαυτού, και εισελθόντα κατοικεί εκεί, και γίνεται τα έσχατα του ανθρώπου εκείνου χείρονα των πρώτων. Ούτως έσται και τη γενεά τη πονηρά ταύτη» (Ματθ. ιδ΄, 45)
Ας μη λησμονούν οι κακοί αυτοί ποιμένες ότι υπάρχει Θεός και θα πληρώσουν με τόκο και επιτόκιο την αρχιερατική τους απάτη.
Ο π. Συμεών δεν έχει χρήματα, γι’ αυτό τα έξοδα της δίκης τα πλήρωσαν Έλληνες. Ο νέος πατριάρχης της Σερβίας Ειρηναίος, που καταδιώκει τον επίσκοπο Αρτέμιο και το πνευματικό του παιδι τον π. Συμεών έχει καταθέσεις σε τράπεζα του Νις (πρώην μητρόπολεώς του) 85.000.000 ευρώ!!! Ναι, καλά τ’ ακούσατε 85.000.000 ευρώ. Ποιός του τα κατέθεσε; Για ποιόν σκοπό; Είναι 80 χρονών και πρέπει από ώρα σε ώρα να περιμένει τον θάνατο, τι θα κάνει αυτά τα χρήματα;



Μήπως τ’ έδωσαν για την υποδοχή του Πάπα που ετοιμάζει στο Νις το 2013; Ή τα πήρε ως αντάλαγμα για τις διώξεις του Ορθοδόξου επίσκοπου του Κοσόβου Αρτέμιου, που θα έκανε;
Τους εαυτούς τους αυτοί οι κύριοι έπρεπε να συλλάβουν με την Ιντερπόλ, πριν τους συλλάβει ο Θεός, και όχι  τους αγωνιστάς της  Ορθοδόξου Πίστεως και της Πατρίδος τους.
Παρακολουθείστε ένα αποκαλυπτικό βίντεο, που τράβηξε ένας Ιταλός δημοσιογράφος·





Gadgets powered by Google 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις