Υπάρχει ή δεν υπάρχει στον bar-code ο αριθμός666;Σχόλιο επί ...σχολίου




Πριν απο λίγο διαβάσαμε τις απόψεις του σχολιαστή κ. "ΙΚ" στο ιστολόγιο του φιλικού μας "Αντιαιρετικού Εγκολπίου (εδώ ) ο οποίος αναφερόμενος στην αναδημοσίευση της επιστολής του Π. Σαράντη Σαράντου προς τον Μακ. Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος λέει:
ΙΚ (16:47:52) :

Κάποιες παρατηρήσεις:

1/ Στον κωδικό UPC-A και ΕΑΝ-13 ΔΕΝ υπάρχει ο αριθμός 666.

2/ Δεν υπάρχουν δυσώνυμοι και ευώνυμοι αριθμοί.

3/ Την μη ύπαρξη του 666 στους ανωτέρω κωδικούς έχει αποδεχτεί η ΔΙΣ με απόφαση της: 6240/21.12.99.

4/ Την ίδια περίπου απόφαση, αν και πλέον αναλυτική, έχει εκδόσει και η Ι. Σύνοδος της Ρωσικής Εκκλησίας της 7.3.01.

5/ Ουδεμία μελέτη έχει εκδοθεί, που να πιστοποιεί την ύπαρξη του αριθμού 666 στους ανωτέρω κωδικούς. Η Ι. Μονή Γρηγορίου έχει κυκλοφορήσει κάποια φυλλάδια, όπου υπάρχει προσπάθει απόδειξης μιας τέτοιας ύπαρξης.

6/ Αντιθέτως, υπάρχει μελέτη σε βιβλίο 366 σελίδων, με τίτλο: “Γραμμωτός κωδικός και αριθμός του Αντιχρίστου” (Ι. Καρδάσης, 1999), όπου αποδεικνύεται, ότι δεν υπάρχει ο αριθμός 666, στους γραμμωτούς κωδικούς.
 Είναι προφανές  ότι ο αγαπητός  κ. "Ι.Κ"  δεν μόχθησε αρκούντως ώστε να αντιληφθεί τα γραφόμενα  στην επιστολή του Π. Σαράντη.
Το  "σπουδαίο" βιβλίο  των  366 σελίδων  στο οποίο αναφέρεστε   το έχει γράψει  ο κ, Καρδάσης ο οποίος εξ΄όσων γνωρίζουμε  δεν έχει   σπουδάσει πάνω σε αυτό το αντικείμενο ,πράγμα που του δίνει το "δικαίωμα" να γράφει  ότι θέλει  αφού δεν διακινδυνεύει να κριθεί  ως  "επιστημονικά ανεπαρκής" μια και είναι χημικός  και όχι μηχανικός και δη της ψηφιακής τεχνολογίας.Αν ο κ. Καρδάσης είχε γράψει  ένα δοκίμιο για οργανικές ενώσεις,  τότε δεν θα είχαμε  κανένα λόγο να  τον αμφισβητήσουμε  μιας και δεν έχουμε  τις επιστημονικές γνώσεις ενός χημικού  που θα μας επέτρεπαν να αναιρέσουμε τα λεγόμενά του.Αντιθέτως η 30σέλιδη  μελέτη της Ι. Μ Γρηγορίου που εξεδόθη το 1997 και στην οποία  αναφέρεστε απαξιωτικά ονομάζοντάς την  "κάποια φυλάδια", έχει  και την υπογραφή ενός εξαιρέτου και  ειδικού  διπλωματούχου  επιστήμονος , του Μοναχού Προδρόμου,  ο οποίος  ως  Ηλεκτρολόγος -Μηχανικός του Πολυτεχνείου,με αφορμή  σχετική επιστολή του κ. Καρδάση, απέδειξε με  αδιαμφισβήτητο επιστημονικά  τρόπο  ότι ...
  στα συστήματα UPC-A kai EAN-13 του γραμμωτού κώδικα (bar-code) υφίσταται  ο ΔΥΣΩΝΥΜΟΣ  αριθμός  666.Όπως  θα παρατηρήσατε  ο αγαπητός σχολιαστής  ονομάζει "παρατήρηση"  το ειρωνικό του  λογοπαίγνιο γύρω απο τους "δυσώνυμους"  και "ευώνυμους" αριθμούς.Θα  έπρεπε όμως να γνωρίζει αυτό που ξέρει και  ο  πιο "ακατήχητος"  πιστός.Ότι δηλαδή ο αριθμός 666 θεωρείται "δυσώνυμος"  όχι  εξ αιτίας της μαθηματικής του υπόστασης αλλά διότι όπως μας λέγει ο συγγραφέας του Ιερού βιβλίου της Αποκαλύψεως  «Εδώ είναι η σοφία˙ όστις έχει τον νούν, ας λογαριάση τον αριθμόν του θηρίου˙ διότι είναι αριθμός ανθρώπου, και ο αριθμός αυτού είναι χξς΄.» .Με δύο λόγια  δεν είναι δυσώνυμος ο αριθμός αυτός καθ εαυτός ,αλλά αυτό που συμβολίζει δηλαδή το όνομα του αντιχρίστου.
Σε σχέση με τις αποφάσεις ή τις εγκυκλίους της Δ.Ι.Σ, εμείς θυμηθήκαμε κάποιες ηρωικές στιγμές  της Ιεράς Συνόδου  της Εκκλησίας της Ελλάδος ,όπως αυτή που διατυπώθηκε  τον Φεβρουάριο του 1998 στη εγκύκλιο  2641 η οποία μεταξύ των άλλων  ανέφερε:
"... Η Συνθήκη όμως αυτή συνδέεται άμεσα και με την έκδοση των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων και την χρήση σ΄αυτές του αριθμού 666, πού είναι ο αριθμός του ονόματος του Αντιχρίστου, σύμφωνα με το θεόπνευστο κείμενο της Αποκαλύψεως, και όχι ένας τυχαίος αριθμός. Η Ιερά Σύνοδος σε προηγούμενη Εγκύκλιό Της (7-4-1997) είχε τονίσει την πνευματική σημασία του αριθμού 666 και ζητούσε "να μη γίνει δεκτός ως κωδικός αριθμός των κρατικών ηλεκτρονικών συστημάτων για την προστασία του ανθρώπου". Και "για κανένα λόγο να μην εφαρμοσθή σαν κωδικός αριθμός ο αριθμός 666 στο νέο σύστημα ταυτοτήτων της Χώρας μας και το θρήσκευμα να συμπεριλαμβάνεται υποχρεωτικά στα αναγραφόμενα στοιχεία των νέου τύπου ταυτοτήτων ". Τα πράγματα έδειξαν ότι δεν εισακούσθησαν οι εκκλήσεις αυτές της Εκκλησίας.
 Εάν επομένως και εφ΄όσον οι νέες ταυτότητες μέλλουν να χρησιμοποιήσουν σαν κωδικό αναγνώσεως τους από ηλεκτρονικά μηχανήματα τον δυσώνυμο και απαράδεκτο αριθμό 666, τότε η Ιερά Σύνοδος θεωρούσα ότι παραβιάζεται η θρησκευτική συνείδηση των ορθοδόξων πιστών, συνιστά στους πιστούς να μη δεχθούν τις νέες ταυτότητες. Στην περίπτωση αυτή οφείλει η Κυβέρνηση να θεωρήση τους πιστούς αυτούς ως προβάλλοντας λόγους συνειδήσεως και να ρυθμίση με άλλο τρόπο την έναντι της Πολιτείας τακτοποίησή τους..." ( βλέπε παλαιότερη σχετική ανάρτησή μας εδώ )
Ο αγαπητός  σχολιαστής αναφέρεται επίσης και στην απόφαση της  Ιεράς Συνόδου της Ρωσικής Εκκλησίας  του 2001, η οποία  αν θυμόμαστε καλά είχε ασχοληθεί με  κάποιες "ζηλωτικές" απόψεις  που ήθελαν  να συνδυάσουν τον ΑΦΜ με τον  αριθμό 666.
Αγαπητέ φίλε  "Ι.Κ"  αδελφικά και  με αγάπη θα σου συστήναμε να ξαναδιαβάσεις το κείμενο της επιστολής του Π. Σαράντη καθώς επίσης και  το βιβλίο "Η ευθύνη της επιλογής μας"  (εξεδόθη απο το Ιερό Κελλίον Αγίου Νικολάου Μπουραζέρη Αγίου Όρους) το οποίο έτυχε ευρυτάτης αποδοχής απο το  Ελληνικό κοινό ώστε να ετοιμάζεται και η τρίτη έκδοσή του λίγους μόνο μήνες μετά την πρώτη του κυκλοφορία.Διαβάζοντάς το θα καταλάβεις , ότι ακόμα και αν ήταν αλήθεια όλα όσα ισχυρίζεσαι περί  της ανυπαρξίας του 666  στα συστήματα UPC-A και  EAN-13 του barcode, η σημερινή  τεχνολογία   δίνει  τέτοια όπλα στις ορατές και αόρατες "εξουσίες" της "Νέας Εποχής" ώστε να υλοποιήσουν σύντομα  το "όραμα" τους  για μια παγκόσμια  κυβέρνηση.
Μια παγκόσμια κυβέρνηση η οποία με τυρρανικό  και μισάνθρωπο τρόπο θα ελέγχει απόλυτα  τη ζωή   των ανθρώπων -αριθμών  και θα εξοντώνει παντοιοτρόπως  οποιονδήποτε  δεν συναινέσει  στο δαιμονικό της έργο.Ακόμα και αν δεχτούμε, ότι στην αρχή της εφαρμογής  αυτών των δαιμονοειδών  συστημάτων ελέγχου  και διαχείρισης της ελευθερίας  των πολιτών,δεν θα υπάρχει  στις κάρτες ή και αλλού  ο ΔΥΣΩΝΥΜΟΣ  αυτός αριθμός , θα είναι πολύ εύκολο στους διαχειριστές τους να τον προσθέσουν οποιαδήποτε στιγμή  και  οπωσδήποτε πριν το τελικό σφράγισμα.
Τότε  δεν θα είναι  κρυφή και μυστική  η ύπαρξη αυτού του αριθμού και ο μισάνθρωπος διάβολος  θα εκβιάσει  έως θανάτου   όσους  τον προηγούμενο καιρό πέταξαν στα σκουπίδια τα Θεόσδοτα δώρα της ελευθερίας και του αυτεξουσίου, να δεχτούν το χάραγμα  στο χέρι ή στο μέτωπο.
6 Καὶ εἶδον ἄλλον ἄγγελον πετόμενον ἐν μεσουρανήματι, ἔχοντα εὐαγγέλιον αἰώνιον εὐαγγελίσαι ἐπὶ τοὺς καθημένους ἐπὶ τῆς γῆς καὶ ἐπὶ πᾶν ἔθνος καὶ φυλὴν καὶ γλῶσσαν καὶ λαόν, 7 λέγων ἐν φωνῇ μεγάλῃ· φοβήθητε τὸν Κύριον καὶ δότε αὐτῷ δόξαν, ὅτι ἦλθεν ἡ ὥρα τῆς κρίσεως αὐτοῦ, καὶ προσκυνήσατε τῷ ποιήσαντι τὸν οὐρανὸν καὶ τὴν γῆν καὶ τὴν θάλασσαν καὶ πηγὰς ὑδάτων. 8 καὶ ἄλλος δεύτερος ἄγγελος ἠκολούθησε λέγων· ἔπεσεν, ἔπεσε Βαβυλὼν ἡ μεγάλη, ἣ ἐκ τοῦ οἴνου τοῦ θυμοῦ τῆς πορνείας αὐτῆς πεπότικε πάντα ἔθνη. 9 Καὶ ἄλλος ἄγγελος τρίτος ἠκολούθησεν αὐτοῖς λέγων ἐν φωνῇ μεγάλῃ· εἴ τις προσκυνεῖ τὸ θηρίον καὶ τὴν εἰκόνα αὐτοῦ, καὶ λαμβάνει τὸ χάραγμα ἐπὶ τοῦ μετώπου αὐτοῦ ἢ ἐπὶ τὴν χεῖρα αὐτοῦ,
10 καὶ αὐτὸς πίεται ἐκ τοῦ οἴνου τοῦ θυμοῦ τοῦ Θεοῦ τοῦ κεκερασμένου ἀκράτου ἐν τῷ ποτηρίῳ τῆς ὀργῆς αὐτοῦ, καὶ βασανισθήσεται ἐν πυρὶ καὶ θείῳ ἐνώπιον τῶν ἁγίων ἀγγέλων καὶ ἐνώπιον τοῦ ἀρνίου. 11 καὶ ὁ καπνὸς τοῦ βασανισμοῦ αὐτῶν εἰς αἰῶνας αἰώνων ἀναβαίνει, καὶ οὐκ ἔχουσιν ἀνάπαυσιν ἡμέρας καὶ νυκτὸς οἱ προσκυνοῦντες τὸ θηρίον καὶ τὴν εἰκόνα αὐτοῦ, καὶ εἴ τις λαμβάνει τὸ χάραγμα τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 12 ῟Ωδε ἡ ὑπομονὴ τῶν ἁγίων ἐστίν, οἱ τηροῦντες τὰς ἐντολὰς τοῦ Θεοῦ καὶ τὴν πίστιν ᾿Ιησοῦ.
13 Καὶ ἤκουσα φωνῆς ἐκ τοῦ οὐρανοῦ λεγούσης· γράψον, μακάριοι οἱ νεκροὶ οἱ ἐν Κυρίῳ ἀποθνήσκοντες ἀπ᾿ ἄρτι. ναί, λέγει τὸ Πνεῦμα, ἵνα ἀναπαύσωνται ἐκ τῶν κόπων αὐτῶν· τὰ δὲ ἔργα αὐτῶν ἀκολουθεῖ μετ᾿ αὐτῶν.
(Αποκ. κεφ 14 στ. 9-13)

Σχόλια

  1. Γεώργιος Κιντσάκης9 Ιουλίου 2010 στις 8:26 μ.μ.

    Μα είναι ορατό με γυμνό οφθαλμό το 666. Βρείτε εναν κωδικό αριθμό που περιέχει το 6 και συγκρίνετε τις γραμμές πάνω από το 6 με τις τρεις μεγάλες μπάρες. Είναι πανομοιότυπα. Δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απ' ότι γνωρίζουμε, ο Χημικός κ. Καρδάσης είναι και ειδικός μπαρκοντολόγος με σπουδές σε αντίστοιχες σχολές και δυο σχετικά διπλώματα.
    Όσον αφορά, τον μοναχό Πρόδρομο και την ονομασία της μελέτης, ως φυλλαδίου, πράγματι πρόκειται περί του Γ΄ φυλλαδίου, γιατί έχουν προηγηθεί τα Α΄ και Β΄, στα οποία εμφαίνεται η αγωνία των συντακτών να αποδείξουν, εντός επείγοντος τότε χρόνου την ύπαρξη του 666 στον κωδικό (γι' αυτό και υπάρχουν πολλά λάθη σ' αυτά).

    Πράγματι, η Εκκλησία έλαβε υπόψη της το φυλλάδιο αυτό και τίποτε άλλο και βάσει αυτού εξέδωσε δυο εγκυκλίους: την 2626/7.4.97 και την 2641/9.2.98, στις οποίες αποδέχεται την ύπαρξη του 666 στους κωδικούς.
    Πλην όμως μετά τον θόρυβο, που ξεσηκώθηκε με τις εγκυκλίους αυτές από επαϊοντες και καθηγητές Πληροφορικής του ΑΠΘ η Εκκλησία, φρονίμως ποιούσα απηύθυνε σχετικά ερωτήματα, στους καθ' ύλην αρμόδιους φορείς, δηλ. έγγραφο 4989/24.11.98 προς Υπουργείο Υγείας (σχετικά με τον ΑΜΚΑ) και έγγραφο 1623/19.3.99 προς Υπουργείο Εσωτερικών (Δελτίο Ταυτότητας, Κάρτα Πολίτη) με το ερώτημα αν στις σχεδιαζόμενες ταυτότητες και κάρτες υγείας υπάρχει ο 666.
    Και τα δυο Υπουργεία, Υγείας (15.1.99) και Εσωτερικών (11.5.99) απήντησαν στην Εκκλησία αρνητικά, ως προς την ύπαρξη του 666 στον κωδικό.
    Κατόπιν τούτων, η ΔΙΣ εξέδωσε την υπ. αρ. 6240/21.12.99 Εγκύκλιο, στην οποία και αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι: "..... αρκείται η Ιερά Σύνοδος εις τας δηλώσεις των αρμοδίων φορέων, ότι δεν υπάρχει εις το σύστημα bar-code ο αριθμός 666, ας και προέβαλλε ευρέως προς ενημέρωσιν των ενδιαφερομένων.....".
    Αυτή είναι η μέχρι στιγμής επίσημη θέση της Εκκλησίας, η οποία αναιρεί κάθε προηγούμενη απόφασή της. Πιστεύουμε, ότι τη θέση αυτή θα πρέπει να γνωρίζει και ο π. Σαράντος.

    'Οσον αφορά την παρατήρηση σχολιογράφου σας, ότι το 666 είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού, ανταπαντούμε, ότι και ο αριθμός 9 είναι ένας κρυμμένος αριθμός 6 (αντεστραμμένο 6).
    Μη γελάσετε παρακαλώ. Το ανωτέρω υπάρχει σε αρκετά συνωμοσιολογικά βιβλία ευαγγελικών (π.χ. M. Relfe. The new money system κ.ά).

    ΙΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί να μας πει ο ΙΚ ποιές σχολές ειδικές και ποιά δυο διπλώματα ειδικά έλαβε ο κ.Καρδάσης; Όχι γενικολογίες όμως και αοριστίες αλλά συγκεκριμένα. Απο πότε υπάρχει ειδικότητα "μπαρκοντολόγος";

    ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απάντηση του "Ο.Π"
    Αγαπητέ κ. "Ι.Κ"
    1) Θα θέλαμε να μας πείτε που μπορούμε να σπουδάσουμε "Μπαρκοντολογία" και αν γνωρίζετε τους τίτλους αυτών των "μπαρκοντολογικών" σπουδών του κ. Καρδάση καθώς επίσης και ποιό "Μπαρκοντολογικό " πανεπιστήμιο δέχεται ως μεταπτυχιακό φοιτητή έναν διπλωματούχο Χημικό.Αν...
    Περισσότερα στην ανάρτησή μας "Υπάρχει ή δεν υπάρχει στον bar-code ο αριθμός666;Σχόλιο επί ...σχολίου (Μέρος 2ο)"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις