"Κάρτα του Πολίτη", 666-Χάραγμα ,Αντίχριστος - Σύντομες απαντήσεις


 (Μία καλή  φίλη  μας έστειλε  ένα  e-mail στο οποίο εξέφραζε μερικές απορίες γύρω απο το όνομα του αντιχρίστου ,τον δυσώνυμο αριθμό 666 κλπ.Σκεφτήκαμε  ότι  η απαντητική  επιστολή μας, αν και ελλιπής,  μπορεί να περιέχει  ίσως μερικά  ψήγματα  χρήσιμα  τόσο για την φίλη επιστολογράφο όσο και για μερικούς άλλους αδελφούς μας.Αυτός είναι και  ο λόγος που με ειλικρινή αίσθηση της ελαχιστότητάς μας  την αναδημοσιεύουμε  στην παρούσα ανάρτηση)

Μόνο η εν Χριστώ ζωή  και ο  δια των  Αγίων μυστηρίων της Εκκλησίας πνευματικός αγώνας   θα μετασχηματίσουν τον φόβο και την αβουλία σε ανδρεία και ορθοκρισία.

Αγαπητή κ. Κ.

Εμείς επι του παρόντος θα  επαναλάβουμε  την συμβουλή του π. Σαράντη όπως την διατύπωσε στην τελευταία του ομιλία : "Kάθε πρωί να βάλουμε ένα πρόγραμμα να κάνουμε ένα κομποσκοίνι των εκατό κόμπων λέγοντας την  ευχή Κύριε Ιησού Χριστέ Ελέησόν με".
Μέσω αυτής της περιεκτικής  προσευχής, θα αποκτήσουμε  δια της Θείας Χάριτος σταδιακά  την απαραίτητη "νήψη"  και  φυσικά την απαιτούμενη  πνευματική  διάκριση  που θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε  πως  παρουσιάζεται  το όνομα  του αντιχρίστου  το οποίο συμβολίζεται με τον δυσώνυμο αριθμό.
Οπως ο Σταυρός για τον Χριστιανό συμβολίζει  τον  Σωτήρα μας Ιησού Χριστό ,την Σταύρωση , την Αγία Του Ανάσταση και γενικά όλα όσα συνδέουν  το ανθρώπινο γένος με τον αληθινό Μεσσία ,έτσι και ο αριθμός 666 συμβολίζει τον Αντίχριστο ,το όνομά του και γενικά  την  σατανική του δραστηριότητα στους έσχατους καιρούς.
Σήμερα που  μας εκβιάζουν  να  δεχτούμε  αυτό το σύμβολο του ονόματος και της "δυνάμεως" του αντιχρίστου ως αναγκαίο "εργαλείο"  για την επιβίωσή  μας  ,εμείς  θα ασχοληθούμε με το  αν υπάρχει  αυτή τη στιγμή ο αντίχριστος , ποιός είναι,ποιό θα είναι το όνομά του,πως  θα το υπολογίσουμε  ,τι εθνικότητας θα είναι κλπ;
Αντί να βασανίζουμε το νου μας και να θλίβουμε την ψυχή μας με άκαιρους και  άσκοπους  -προς το παρόν-  λογισμούς, ας  περιορισθούμε στην πνευματική  προετοιμασία  με προσευχή και κατάνυξη  ώστε  με την δύναμη του Χριστού  και τις ευχες όλων των Αγίων της Θριαμβεύουσας Εκκλησίας, να σταθούμε  όρθιοι και ανδρείοι στον  επερχόμενο "πόλεμο".

Με την κατοχή και χρήση της "Κάρτας του Πολίτη" θα  εξασφαλίσουμε  μερικές θνησιγενείς και ελάχιστες  έτσι κι αλλιώς  "αντιπαροχές" (μισθός ,σύνταξη,περίθαλψη κλπ).

Θνησιγενείς  διότι η εξαπλούμενη  κοινωνικο-οικονομική βαρβαρότητα απειλεί  άμεσα  τους μισθούς ή  τις συντάξεις όλων μας και ελάχιστες διότι  ακόμα και αν δεχτούμε   τη νεα αυτή υπερταυτότητα  στην καλύτερη περίπτωση  θα  εξασφαλίσουμε  μια μίζερη απο όλες τις απόψεις επιβίωση.
Φυσικά   θα έχουμε  παραδώσει τη ζωή μας στα χέρια του "Μεγάλου Αδελφού"  που θα γνωρίζει  τα πάντα για μας και  μέσω αυτής θα ελέγχει και θα διαχειρίζεται την ελευθερία  μας.
Παίρνοντας την "Κάρτα  του Πολίτη" πετάμε  στα σκουπίδια τα Θεόσδοτα δώρα του αυτεξούσιου και της ελευθερίας  αφού  άλλος θα εξουσιάζει  την κρίση μας και αλλος θα διαχειρίζεται την ελευθερία μας.Είναι σαν να έχουμε  υπογράψει μια "λευκή επιταγή" και ταυτοχρόνως να δεχόμαστε την εισαγωγή μας σε μια αόρατη φυλακή  απο την οποία μερικοί νομίζουν  ότι θα δραπετεύσουν   όταν θα  θελήσουν οι "φύλακες"  να σφραγίσουν τους κρατούμενους   στο χέρι ή στο μέτωπο  με τον ίδιο αριθμό που μέχρι εκείνη τη στιγμή θα έχουν  απλώς στην τσέπη.
Οπως όλα δείχνουν "τα ψέματα τελείωσαν"  ήλθε πλέον ο καιρός να διαλέξουμε αν θα είμαστε  "στρατιώτες του Χριστού" που προσδοκούν  την Ανάσταση , ή  τρόφιμοι στις φυλακές της "παγκόσμιας κυβέρνησης" που απλώς περιμένουν  το τέλος τους.
Εφ΄όσον δεχτούμε την "Κάρτα του Πολίτη" δεν σημαίνει ότι  δεχτήκαμε και το "χάραγμα" ωστόσο θα   έχουμε  κάνει  ένα τεράστιο άλμα προς την οριστική απώλεια  της ψυχής μας που θα πραγματοποιηθεί με αυτό.

Σχόλια

  1. ΩΡΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ Π.Χ. ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΑΥΤΗ ΚΑΡΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να πουμε ολοι ΟΧΙ στην νεα αυτη καρτα. τοσα χρονια που δεν την ειχαμε δηλαδη τι παθαμε? τουλαχιστον να μην την επιβαλλουν υποχρεωτικα. παντως ο,τι και να λεμε η αντιστροφη μετρηση για την ελευση του αντιχριστου εχει αρχισει....καλο αγωνα αδελφοι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί να μου πει κάποιος πως συνδέονται <>?
    Παντού τα διαβάζω μπερδεμένα και για αυτό ψάχνω μια ΑΠΛΗ και ΣΑΦΗ απάντηση.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις