Αναίρεση του Zeitgeist σε video. (για όσους κουράζονται να διαβάζουν)

Αναβάσεις :

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την Ι.Μ. Παντοκράτορος Μελισσοχωρίου για την εξαιρετικά οργανωμένη εργασία που παρέδωσαν, και αφορά την τεκμηριωμένη κατάριψη της σατανικής επιρροής που δημιούργησε η ταινία " Zeitgeist", της οποίας αποσπάσματα μοιράστηκαν αφειδώς κυρίως στο internet, αναστατώνοντας κυρίως νεανικές ψυχές με ορθόδοξο έλλειμμα.
Έχουμε γίνει δέκτες πολλών επιστολών για υποστήριξη στην ολέθρια επιρροή που ενεργεί στην ψυχή του ανθρώπου, η συγκεκριμένη ταινία.

Ο τρόπος που το κατορθώνει, κατά την ταπεινή μας άποψη, είναι ο εξής:...


Ξεκινά και παραθέτει με καταιγιστικό τρόπο, απόρρητες (υποτίθεται) πληροφορίες για τις διάφορες απάνθρωπες διαδικασίες που διενεργούνται στο σύνολο της ανθρωπότητας.
Μοιάζουν με μυστικά ειπωμένα μόνο από τους ανθρώπους του zeitgeist, με αποτέλεσμα μετά από τον συνεχόμενο καταιγισμό, αμέτρητου αριθμού πληροφοριών κερδίζουν την εμπιστοσύνη του θεατή, τον απονευρώνουν, και τον μεταμορφώνουν σε  αποδέκτη των θέσεων των συντελεστών της ταινίας.

Τότε βάζουν σε ενέργεια τον σκοπό για τον οποίον έφτιαξαν την ταινία, επικεντρώνονται και στρέφονται ΜΟΝΟ εναντίον του Προσώπου του Χριστού, του Πατρός, της Παναγίας, με εκ νέου συνεχιζόμενο καιταιγισμό ψευδών τοποθετήσεων οι οποίες προέρχονται από  θεοσοφικές, μασονικές, αποκρυφιστικές, σατανικές θέσεις...
Δεν προλαβαίνει το μυαλό του θεατή να επεξεργαστεί τον καταιγισμό των ψευδών θέσεων με αποτέλεσμα να μην μπορεί να απορρίψει αυτά που βλέπει και ακούει.

Το ψέμα όμως ποτέ δεν κρύβεται για πάντα, και έτσι έχουμε στις προηγούμενες αναρτήσεις μας 4 θέματα, που καταλήγουν στην αποκάλυψη του ψεύδους της ταινίας, καθώς επίσης και την αποκάλυψη
του ποιοί κρύβονται πίσω από την ταινία.
Εμείς αναρτούμε σαν τελευταία δημοσίευση επί του θέματος ένα βίντεο επεξηγηματικό, γι΄αυτούς που κουράζονται να διαβάζουν, και για την προέλευση του οποίου ευχαριστούμε τον μοναχό Λεόντιο από την Ι.Μ Αγίου Διονυσίου Αγίου Όρους.

http://anavaseis.blogspot.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις