"Πρέπει ο Χριστιανός να πάρει την Κάρτα Του Πολίτη;" . Ομιλία -απάντηση του Π.Σαράντη Σαράντου την Δευτέρα 28 Ιουνίου

Η κυβέρνηση  εντός των επομένων 6 μηνών θα έχει  επιβάλλει  τον απόλυτο έλεγχο  όλων μας  μέσω  της "ΚΑΡΤΑΣ  ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ"


*Ειδικοί επιστήμονες μας βεβαιώνουν ότι  το παγκόσμιο και εθνικό σύστημα  "υποστήριξης" αυτής της  μεθοδευμένης "ψηφιακής διακυβέρνησης" βασίζεται   στην χρήση  του αριθμού του Θηρίου (666).

*Η  "Κάρτα του πελάτη" η οποία  κατά πάσα βεβαιότητα θα διανεμηθεί πριν απο την "Κάρτα του Πολίτη" καταργεί το ανθρώπινο πρόσωπο σαν φυσική παρουσία  (όνομα , διεύθυνση κλπ) και στην θέση του  βάζει έναν bar-code  ο οποίος μάλιστα χρησιμοποιώντας  το σύστημα ΕΑΝ 13 εισάγει στην προσωπική καθημερινή  και ΑΝΑΓΚΑΙΑ χρήση τον δυσώνυμο αριθμό.Μετά λοιπόν την αριθμοποίηση του ανθρώπου μέσω του ΑΜΚΑ ήλθε  η στιγμή για την  καθαρά αντίχριστη  "bar-codικωποίηση".

*Μπορούμε να θεωρήσουμε ως "ψηφιακή διευκόλυση"  τον εξαναγασμό  του πολίτη να αποδεχθεί έστω και με το "πιστόλι στον κρόταφο" τέτοιες "εξυπηρετήσεις";

*Ως βαπτισμένοι  Ορθόδοξοι Χριστιανοί   εις το όνομα του Πατρός  και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος  πως είναι δυνατόν να θεωρήσουμε  "συμβατή " με την πίστη μας τη χρήση και επίκληση  του ονόματος του Θηρίου;

*Μπορεί να εξακολουθεί να ονομάζεται  Χριστιανός αυτός που  θα επιλέξει την απεμπόληση των Θείων δώρων του αυτεξουσίου και της ελευθερίας , για χάρη των  φτηνών και  βραχύβιων  "δώρων"  - διευκολύνσεων  της "Νέας Εποχής";

*Είναι  εν τέλει πράξη αποστασίας και υποταγής στις αντίχριστες δυνάμεις η αποδοχή  της κατοχής και thw χρήσης  μιας  κάρτας που  εισάγει στην ζωή μας τον 666 και που εκ του νόμου δεν θα μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτα χωρίς αυτήν;

Αν λοιπόν  ανησυχούμε  ως πολίτες και αγωνιούμε ως πιστοί, τότε  ας παραβρεθούμε  την Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010 και ώρα 20.00 στον Ιερό Ναό  Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμαρουσίου  στην  ομιλία του Π.  Σαράντη Σαράντου  για να ακούσουμε  τις απαντήσεις του σε όλες τις  απορίες γύρω απο αυτό το μείζον  για τη σωτηρία μας ζήτημα.

Σχόλια

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!

    ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΓΚΑΙΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!

    ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ, ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ π.ΣΑΡΑΝΤΗ!

    ΕΠΙΦΑΝΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για μας που δε βρισκόμαστε Αθήνα, ας κάνει κάποιος τον κόπο να ηχογραφήσει την ομιλία και να την ανεβάσει... Ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας ""Πρέπει ο Χριστιανός να πάρει την Κάρτα Του Πολί...":

    Δυστυχώς δεν έγινε η ομιλία που μας είπατε. Μας εξαπατήσατε άγρια. Να συννενοήστε καλύτερα άλλη φορά. Ο π.Σαράντης μίλησε 2 ώρες για άλλα πνευματικά θέματα και στο επίμαχο θέμα μίλησε μόνο τα τελευταία 5-10 λεπτά.

    Κρίμα!
    Κοροϊδεία ή Εξαπάτηση ή Κακή Συννενόηση;
    Γιατί θέλετε να χάσετε την αξιοπιστία σας;

    (Δυστυχώς για κάποιους άγνωστους σε μας λόγους το σχόλιό σαςδεν ανέβηκε απ ευθείας καιέτσι το πήραμε απο το e-mail μας που έρχεταιαυτόματα και το επικολήσαμε εδώ μην μας κατηγορήσετε καιγια "λογοκρισία".)

    Αγαπητέ μας φίλε το περιέχόμενο της ομιλίας του δεν ήταν αυτό που αναμέναμε δηλαδή εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στην καρτα και στα συναφή ζητήματα.Αν θυμάσαι είπε ότι θα αναφερθεί λεπτομερώς στην επόμενη ομιλία του στις 12/7.
    Είναι αλήθεια ,όπως μάθαμε, ότι δεν είχε σήμερα (όπως περίμενε) στη διάθεσή του αυτά τα στοιχεία που ήταν βασική προϋπόθεση ώστε να πραγματοποιήσει την ομιλία όπως την είχαμε προαναγγείλλει.
    Αν αυτή την απρόβλεπτη εξέλιξη την θεωρείς εξαπάτηση τότε μάλλον βιάζεσαι να μας καταδικάσεις.Ούτε εμείς αλλά ούτε και ο Π. Σαράντης είχε σκοπό να "εξαπατήσει" κανέναν για αυτό εξ΄άλλου αναφέρθηκε και σε αυτά τα ζητηματα οχι μόνο για 5 λεπτά στο τέλος όπως αναφέρεις.
    Για περισσότερα διάβασε το σχετικό "ρεπορτάζ" απο την σημερινή ομιλία (http://orthodox-watch.blogspot.com/2010/06/28-2010.html)
    Σε σχέση με την "αξιοπιστία" του ιστολογίου μας βιάστηκες και πάλι να μας "κρεμάσεις" και μάλιστα χωρίς απολογία.Ο καλοπροαίρετος αναγνώστης θα έκανε τον κόπο να μας ρωτήσει πριν μας χαρακτηρίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΟΜΙΖΩ Ο Π. ΠΑΙΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΡΑΦΗΣ Η ΟΧΙ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ.
    ¨ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΉΣΟΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΕΜΑ.¨Ο ΠΑΤΗΡ ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΧΗ. ΟΥΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ,ΟΥΤΕ ΕΠΙΖΗΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝ,ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΘΕΣΜΟΙ.
    ΣΤΕΛΙΟΣ,ΚΡΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ φίλε Στέλιο.Ο Γέρων Παϊσιος είχε μιλήσει ξεκάθαρα για τις ταυτόητες και το επερχόμενο μετά απο αυτές σφράγισμα καθώς επίσης και για την ευθύνη της Ιεραρχίας της Εκκλησίας και το τι πρέπει να πράξουμε εμείς σε σχέση με αυτό το θέμα.
    Έχουμε δημοσιεύσει δυό φορές το σχετικό απόσπασμα απο τους λόγους του που μπορείς να το διαβάσεις στη διεύθυνση http://orthodox-watch.blogspot.com/2010/06/blog-post_16.html.
    Σε σχέση με τον π.Σαράντη δεν έχουμε καμία διάθεση να τον φορτώσουμε με τα άγχη μας ούτε φυσικά έχει οποιαδήποτε ανάγκη για διαφήμιση.Αυτό που ονομάζεις διαφημιση ήταν απλώς και θα είναι στο μέλλον μια ενημέρωση για ομιλίες του γύρω απο ένα μείζονος σημασίας ζήτημα.ΌΠως θα έχει δεί το παρόν ιστολόγιο έχει στο παρελθόν"διαφημίσει" και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες που έχουν σχέση με τον πόλεμο εναντίον της νεο-ποχήτικης λαίλαπας.
    Με τιμή
    "Ο.Π"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις